FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatski dresovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Autor
FRUKTOFURANOZA Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Travanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat FRUKTOFURANOZA Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatski dresovi
    Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 00:06
  Osobno smatram da su njemački dresovi krojem i dizajnom najljepši.
 Prva garnitura hrvatskih dresova bi trebala ostati bijela, dok bi druga svakako trebala biti crna.  Kroj možemo od njemaca preuzeti.

||   Nazad na vrh
offside Vidi meni
professional
professional

Član od: 26 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat offside Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 01:21
možda da angažiramo modnog mačka,pa da dodamo krzneni uzorak...i kožne narukvice umjesto znojnica...

||   Nazad na vrh
rooskie007 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 20 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rooskie007 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 08:29

Izvorno objavio/la FRUKTOFURANOZA

Osobno smatram da su njemački dresovi krojem i dizajnom najljepši.
 Prva garnitura hrvatskih dresova bi trebala ostati bijela, dok bi druga svakako trebala biti crna.  Kroj možemo od njemaca preuzeti.

Bolje bi bilo da crna bude prva, a bijela druga.

Stavimo žene u A2 petorke!
  ||   Nazad na vrh
dwade03 Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dwade03 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 11:46
  A šta kažete da umjesto crne stavimo još neku boju koja nema nikakve veze sa našom zastavom kao npr. ljubičastu ili zelenu?
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 12:42
  ma najbolje da uzmemo zlatno žutu i svjetlo plavu boju,hehe
LAKERS 4ever - 'till I die, KOBE is my star

||   Nazad na vrh
zvončica Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 29 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zvončica Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 16:14
   EVO GLEDAM LITVA - SRBIJA, LITVANCI IMAJU ZASTAVU NA DRESU, A SUSJEDI UREDNO SVOJ GRB , A I NJEMCI SU IMALI SVOJ GRB JUČER, JEDINO MI NA DRESU NEMAMO GRB. TOLIKO O SVETOM DRESU TOM I LJUBI GRB NA DRESU TOM !
mlađo
  ||   Nazad na vrh
gradištanac 911 Vidi meni
professional
professional

Član od: 11 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat gradištanac 911 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Rujan 2009 u 19:45
  valjda će za sp biti bolji i ljepši dresovi
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni