FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska - Izrael

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Autor
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska - Izrael
    Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 21:26
Sličilo mi je ovo na neku malo jaču prijateljsku tekmu.

Na kraju je ipak najbitnja pobjeda.

I skupiti se za sutra i protiv Grka posao odraditi puno kvalitetnije, požrtvovanije, žešće i brže.
  ||   Nazad na vrh
buzzerbeater Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 20 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat buzzerbeater Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 21:29
  faule slažem se, Repeša nije odvodio utakmicu niti blizu odlično.. neke izmjene u krivo vrijeme, neke propuštene izmjene, defanzivni matchup pogotovo na eliyahu očajan.. ma ne može ga nicević čuvat nikako.. ne sjećam se da smo zonu uopće uigravali na pripremama..
a slavko je uvjerljivo najgori komentator na hrt -u unatoč, ruku na srce, opakoj konkurenciji za tu titulu..
Što se igrača i njihove igre tiče, Anzulović je odlično locirao sve naše probleme u današnjoj igri.. Jedva čekam sutra vidjet pick Shortsia i Spanoulisa..
me, ball an the rim
  ||   Nazad na vrh
rooskie007 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 20 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rooskie007 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 21:57
Gledao sam samo drugo pol., izgleda da je i na ovom prvenstvu Hrvatska miljenica bookmakera, jer se vrlo teško prognoziraju njene fotke. Što se tiče Repeše, rekao bih da se trudim cijeniti njegovu filozofiju, makar je, kao i vi, ponekad ne razumijem. Draži mi je od bulumente onih kojima je pozicija izbornika hrvatske reprezentacije prilika za karijerističku onaniju. Bilo ih je prije njega, a ima ih i koji čekaju krivi korak.
Stavimo žene u A2 petorke!
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 21:58
  Mozemo sada filozofirati do sutra. Nista necemo postici kritikama, analiza je solidna. utakmica se nije bajno razvijala. Pobjeda , kakva takva protiv jako dobrih Izraelaca (mora se i to priznati) je ona kakvu smo ocekivali intimno. Prvi se macici bacaju u more. Ostavimo struci da izvuce pouke, stizu jaci i bolji. Danas kosarka nije  igra samo mozgova , vec mnogo drugih elemenata u njoj zivi. Jedan se zove  SRECA PRATI HRABRE....Bravo momci.
  ||   Nazad na vrh
Zubcic Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zubcic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 22:26
  bilo je za qrac ali vazna je pobjeda. Idemo dalje.
  ||   Nazad na vrh
cibona10 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibona10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 22:46

Dvi stvari mi nisu jasne:

1.Zašto Lončar nije dobio priliku čuvat Elijahua, a ne Nicević koji je igrao 20 min bez ikakvog učinka. Očajan potez Repeše! Prvo sam se pitao zašto je uopće vodio Nicevića, a sad ga drži 20 min na parketu.

2.Kad će Ukić naučit igrat košarku i prestat igrat nekakav ulični basket? Malo je poradio na šutu, ali na igri nimalo. I ono šta je zabio bilo je iz očaja. Poluozljeđenom Planiniću ne moža ni špigete vezat.

Vujo je izvukao utakmicu, svaka mu čast, nisam baš ima vjere u njega. Banić nije dovoljno brz, a nije ni dovoljno visok, a nema ni šut izvana!?! Koju da onda poziciju igra?

||   Nazad na vrh
joskoo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat joskoo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 22:49
vujo i pop bogovi
dennnis
  ||   Nazad na vrh
samo_zadar Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 18 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samo_zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 22:58
Izvorno objavio/la faul u napadu

Nije mi jasno uvođenje Prkačina prvi put 2-3 minute prije kraja....ili je trebao ući već ranije tokom utakmice...ili je trebao odsjediti do kraja.....ne kažem da nije otvorio 2 šuta Roziću i ?.....ali prvi put uvesti igrača 2 i pol minute prije kraja nije baš uobičajeno....

Naša je pravog kome će otvoriti šut! Njemu svejedno kad ne može bačvu pogoditi!!!
Sanjam jedan dan, jedan dan, jednu noć, ludu noć..........
  ||   Nazad na vrh
Joto Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Rujan 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Joto Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 23:06

Doista, mislio sam da će par Lončar-Vujčić biti idealan. Lončar od Banića ipak visočiji, mislim i nešto bržih nogu. Pa, ako je čovjek mogoa čuvati Nowitzkog, valjda može i ovoga. Svaka njemu (Elyahuu ili kako se već zove) čast, ali kakvu je "obranu" na njemu igrao Nicević, pa i ja bih onako zabijao. Baš sam pratio nekoliko napada Izraela na sredini zadnje četvrtine. Kad Izrael prevede loptu preko centra i formira se naša obrana, Nicević uopće više niti ne gleda na svog igrača u obrani ?! Okrene glavu od njega, a kada ga ne vidi, jasno je da mu ne može biti blizu i otežati prijem lopte. Ako se zna da je čovjek atletski močan i moćniji od naših "četvorki", onda mu trebaš otežati prijem lopte. Pa, čovječe, prošlo ljeto su to perfektno radili protiv Njemačke, Rusije (Kirilenko), pa mi doista nije jasno što se događa. A Lončar na parketu 13 sekundi. 13 sekundi?! Pa, tko je tu lud. Onda, uvodi Prkačina, čovjeka od 35 godina, nezagrijanog da vadi kestenje u zadnjoj četvrtini.

Dosada je Repeša uživao sve moje pohvale, a izgleda da se večeras i on malo pogubio. O.k. i on je čovjek. Ali, izgleda da su večeras mnogi pogubili, osim Vuje i tu se vidi njegova veličina. Što god tko mislio, on je istinski kapetan ove momčadi, ali njemu to očito nije važno. Sjajna stvar u svemu ovome jest da smo ga dobili u jednoj gustoj završnici, da su Zoki i Pop također ispogađali neke jako bitne šuteve, a njih trojicu se na neki način još želi i razigrati i dovesti u formu kroz utakmice prvog kruga. Pa, u tome smo očito uspjeli , silom prilika.

Kasun je dominatan jedino kada dobije loptu u srce reketa, a ne na rubu. Izvan reketa pokušava igrati nešto što on ne zna, a to je igra leđima. Ovako, kada dobije loptu u reket, potegnuti će neku vrstu dvokoraka sa dvonožnim odrazom i ići na zakucavanje, a ako ne uspije, slijede barem dva uzastopna napadačka skoka i tu je najjači. Njegovu masu i skočnost je onda jednostavno teško zagraditi. Dobro je i da dobro pogađa slobodna.

Sve u svemu, sjetim se Bugarske 2005. Vrlo slična utakmica, koju je prelomio Mamić jednom tricom iz kuta. Nakon toga igrali smo sa oslabljenom Livom i izgubili 18 razlike. Potom razbili Tursku.

Sutra Grci. Nisam gledao, no po rezultatu, a i Pavličevićevoj izjavi, izgledali su "moćno". Vjerojatno će nas Zisis  i Spanoulis u kompi sa Fotsisom i Bourosisom pokušati razbiti na pick. Ja se nadam da ćemo sutra igrati obranu, jer ovo večeras se ne može nazvati tim nazivom. I nadam se da će se netko dosjetiti da bi Lončar možda mogao pokušati čuvati Fotsisa (a ne recimo Nicević). Večeras je Repeša favorizirao Nicevića, koji je, moram priznati, u paru s Vujčićem napadački neloše izgledao. No, cijena toga jest bila da je kompromitirao obranu, da smo preko njega propuštali poput ementalera, te je Elyahu izlgedao poput Jordana (ili barem Kukoča iz splitskih dana).

P.s. ako vam nešto može popraviti večer: Srbi tukli španjolce 9 razlike. Bilo je i 19 razlike pet minuta prije kraja, pa su španjoli nešto pokušali na ludilo, zonski presing i skoro se vratili.

Još mi se čini da bi ih i Slovenci (sutra, ako se ne varam) mogli dobiti, pa Španjolci završe treći u skupini, a mi drugi (recimo sa porazom od Grka i pobjedom protiv Francuske u drugom krugu) i u četvrtfinalu idemo na Španjolsku. S jedne strane mi se to nikako ne sviđa. Jer, vjerojatno je da će se, uz sve hendikepe s ozljedama, dići kroz preostale utakmice prvog i drugog kruga. Ipak, bi li moglo biti išta slađe od toga da ih dobijemo u četvrtfinalu, pa da im lijepo vratimo za 2005. Jest ,da će svejedno na SP, ali bi ostlai bez borbe za medalju, točno ono što su nama upriličili 2005. To bi bila istinska sportska pravda.

Uredio/la Joto
  ||   Nazad na vrh
znatizelja Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Lipanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat znatizelja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 23:26
  Uz sve te kritike koje upućujete Repeši, zaboravljate da je utakmica dobivena, a tu sigurno ima i njegovih zasluga. Ne znam na osnovu čega smatrate da smo trebali razbiti Izrael, ili nas precjenjujete, ili njih potcjenjujete. Repeša je sjajan trener i sigurno najjača karika ove ne baš previše moćne ekipe. U ovom trenutku na europskom prvenstvu ispred njega je samo legendarni Duda Ivković za kojeg sam uvjeren da će s ovom reprezentacijom Srbije u koju nitko ne vjeruje napraviti čudo, a što sam predviđao i na susjednoj temi "pobjednik Eurobasketa".
  ||   Nazad na vrh
CRITICNET Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Kolovoz 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat CRITICNET Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 23:26
Izvorno objavio/la Joto

Doista, mislio sam da će par Lončar-Vujčić biti idealan. Lončar od Banića ipak visočiji, mislim i nešto bržih nogu. Pa, ako je čovjek mogoa čuvati Nowitzkog, valjda može i ovoga. Svaka njemu (Elyahuu ili kako se već zove) čast, ali kakvu je "obranu" na njemu igrao Nicević, pa i ja bih onako zabijao. Baš sam pratio nekoliko napada Izraela na sredini zadnje četvrtine. Kad Izrael prevede loptu preko centra i formira se naša obrana, Nicević uopće više niti ne gleda na svog igrača u obrani ?! Okrene glavu od njega, a kada ga ne vidi, jasno je da mu ne može biti blizu i otežati prijem lopte. Ako se zna da je čovjek atletski močan i moćniji od naših "četvorki", onda mu trebaš otežati prijem lopte. Pa, čovječe, prošlo ljeto su to perfektno radili protiv Njemačke, Rusije (Kirilenko), pa mi doista nije jasno što se događa. A Lončar na parketu 13 sekundi. 13 sekundi?! Pa, tko je tu lud. Onda, uvodi Prkačina, čovjeka od 35 godina, nezagrijanog da vadi kestenje u zadnjoj četvrtini.

Dosada je Repeša uživao sve moje pohvale, a izgleda da se večeras i on malo pogubio. O.k. i on je čovjek. Ali, izgleda da su večeras mnogi pogubili, osim Vuje i tu se vidi njegova veličina. Što god tko mislio, on je istinski kapetan ove momčadi, ali njemu to očito nije važno. Sjajna stvar u svemu ovome jest da smo ga dobili u jednoj gustoj završnici, da su Zoki i Pop također ispogađali neke jako bitne šuteve, a njih trojicu se na neki način još želi i razigrati i dovesti u formu kroz utakmice prvog kruga. Pa, u tome smo očito uspjeli , silom prilika.

Kasun je dominatan jedino kada dobije loptu u srce reketa, a ne na rubu. Izvan reketa pokušava igrati nešto što on ne zna, a to je igra leđima. Ovako, kada dobije loptu u reket, potegnuti će neku vrstu dvokoraka sa dvonožnim odrazom i ići na zakucavanje, a ako ne uspije, slijede barem dva uzastopna napadačka skoka i tu je najjači. Njegovu masu i skočnost je onda jednostavno teško zagraditi. Dobro je i da dobro pogađa slobodna.

Sve u svemu, sjetim se Bugarske 2005. Vrlo slična utakmica, koju je prelomio Mamić jednom tricom iz kuta. Nakon toga igrali smo sa oslabljenom Livom i izgubili 18 razlike. Potom razbili Tursku.

Sutra Grci. Nisam gledao, no po rezultatu, a i Pavličevićevoj izjavi, izgledali su "moćno". Vjerojatno će nas Zisis  i Spanoulis u kompi sa Fotsisom i Bourosisom pokušati razbiti na pick. Ja se nadam da ćemo sutra igrati obranu, jer ovo večeras se ne može nazvati tim nazivom. I nadam se da će se netko dosjetiti da bi Lončar možda mogao pokušati čuvati Fotsisa (a ne recimo Nicević). Večeras je Repeša favorizirao Nicevića, koji je, moram priznati, u paru s Vujčićem napadački neloše izgledao. No, cijena toga jest bila da je kompromitirao obranu, da smo preko njega propuštali poput ementalera, te je Elyahu izlgedao poput Jordana (ili barem Kukoča iz splitskih dana).

P.s. ako vam nešto može popraviti večer: Srbi tukli španjolce 9 razlike. Bilo je i 19 razlike pet minuta prije kraja, pa su španjoli nešto pokušali na ludilo, zonski presing i skoro se vratili.

Još mi se čini da bi ih i Slovenci (sutra, ako se ne varam) mogli dobiti, pa Španjolci završe treći u skupini, a mi drugi (recimo sa porazom od Grka i pobjedom protiv Francuske u drugom krugu) i u četvrtfinalu idemo na Španjolsku. S jedne strane mi se to nikako ne sviđa. Jer, vjerojatno je da će se, uz sve hendikepe s ozljedama, dići kroz preostale utakmice prvog i drugog kruga. Ipak, bi li moglo biti išta slađe od toga da ih dobijemo u četvrtfinalu, pa da im lijepo vratimo za 2005. Jest ,da će svejedno na SP, ali bi ostlai bez borbe za medalju, točno ono što su nama upriličili 2005. To bi bila istinska sportska pravda.

evo napokon jedaan kvalitetan i profi uredjen komentar. suzdrzavam se da Vas bolje ocjenim jer se mnogi poslje uobraze. Prava procjena
  ||   Nazad na vrh
sime Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sime Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2009 u 23:38
  sve ok al gori sam procita da je loncar mogao cuvati nowitzkog,a na kojo to utakmici nije mi jasno.mozda na ps-u.poz
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni