FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

U16-Ženska repka

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 34>
Autor
Forca Fiume Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Srpanj 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Forca Fiume Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: U16-Ženska repka
    Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:54

Ljudi moji sutra upisujemo prvu pobjedu !!!  

Forca Fiume
  ||   Nazad na vrh
Barun Von Pich Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Barun Von Pich Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 13:18
  vode na poluvremenu 39:18....
važno je da trener ciglar da priliku svim igračicama..
  ||   Nazad na vrh
Barun Von Pich Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Barun Von Pich Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:03
  naše dobile 78:38....
sutra protiv crne gore će biti puno teže.
  ||   Nazad na vrh
Forca Fiume Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 29 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Forca Fiume Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:38
  mislim da imaju laganu psihološku prednost sa ovom  današnjom utakmicom, probile su led, trema je vjerojatno popustila u svakom slučaju uz cure smo. Ne znam točno vrijeme u koliko je sutra tekma, tko zna neka javi?
Forca Fiume
  ||   Nazad na vrh
parking Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat parking Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:59
  sutra u pola pet s crnogorkama poslije podne na FIBA Europe možeš pratiti sve tekme "play by play"
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 18:43
Očekivano laka pobjeda....pa ne bumo se valjda bojali nekakve Irske  ....siguran sam da trener Ciglar na današnjoj utakmici nije otkrivao sve karte....sutra će biti teže,ali uopće ne sumljam u drugu pobjedu....Ciglar je za razliku od nekih drugih trenera reprezentativnih selekcija tempirao formu baš za vrijeme igranja prvenstva....njemu se ne može dogoditi da fula s tempiranjem forme za godinu dana  ....kao što se ne može dogoditi da netko ima pravo mučiti loptu i cijelu ekipu solo dionicama,a kakav je slučaj bio u juniorskoj reprezentaciji....
  ||   Nazad na vrh
fanžkkzadar Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fanžkkzadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 21:40

Sutra stize i druga pobjeda, cestitke curama i treneru za ovo danas.

uvik isto pozelin kada zvizde padaju... nemogu zaboravit moje sunce moje more i dalmaciju
  ||   Nazad na vrh
fanžkkzadar Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fanžkkzadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:27

Skoro san zaboravija posebna cestitka Ivani Blazevic na 19 koseva, 6 skokova, 1 asistu i jednoj ukradenoj lopti.

uvik isto pozelin kada zvizde padaju... nemogu zaboravit moje sunce moje more i dalmaciju
  ||   Nazad na vrh
Đ.I. Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Đ.I. Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 15:53

nakon prve četvrtine vodimo 23-12

||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 16:05
Poluvrijeme 43-18 za naše cure  ....bit će to još jedna laka i uvjerljiva pobjeda .....

Uredio/la faul u napadu
  ||   Nazad na vrh
Đ.I. Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Đ.I. Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 16:09
  vodimo na poluvremenu 43-18 uz dominaciju u skoku
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 16:15
Gledajući rezultat utakmice Slovačka-Irska(minutu do poluvremena 38-30 za Slovakinje) ispada da naše cure ne bi trebale imati problema ni sa Slovačkom....a kako bodove i uvjerljivu pobjedu protiv Austrije možemo unaprijed upisati....znaći da smo vrlo blizu 1.mjestu u skupini....i prenošenju bodova u drugi krug....definitivno se radi o jednoj od najboljih,ako ne i najboljoj generaciji u posljednjih 7-8 godina...pa kada takvu generaciju vodi košarkaški trener,a ne trener nekog drugog sporta  siguran sam da neće izostati uspjeh odnosno ulazak u A diviziju.... 

Uredio/la faul u napadu
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 34>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni