U16-Ženska repka |
Odgovori
|
Stranica <1234 34> |
| Autor | |
Forca Fiume
rookie
Član od: 29 Srpanj 2009 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: U16-Ženska repkaObjavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:54 |
|
Ljudi moji sutra upisujemo prvu pobjedu !!!
|
|
|
Forca Fiume
|
|
|| ![]() |
|
Barun Von Pich
sophmore
Član od: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Guatamala Online status: Offline Postovi: 96 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 13:18 |
|
vode na poluvremenu 39:18....
važno je da trener ciglar da priliku svim igračicama.. |
|
|| ![]() |
|
Barun Von Pich
sophmore
Član od: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Guatamala Online status: Offline Postovi: 96 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 14:03 |
|
naše dobile 78:38....
sutra protiv crne gore će biti puno teže. |
|
|| ![]() |
|
Forca Fiume
rookie
Član od: 29 Srpanj 2009 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:38 |
|
mislim da imaju laganu psihološku prednost sa ovom današnjom utakmicom, probile su led, trema je vjerojatno popustila u svakom slučaju uz cure smo. Ne znam točno vrijeme u koliko je sutra tekma, tko zna neka javi?
|
|
|
Forca Fiume
|
|
|| ![]() |
|
parking
rookie
Član od: 05 Svibanj 2009 Online status: Offline Postovi: 20 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 15:59 |
|
sutra u pola pet s crnogorkama poslije podne na FIBA Europe možeš pratiti sve tekme "play by play"
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 18:43 |
|
Očekivano laka pobjeda....pa ne bumo se valjda bojali nekakve Irske
....siguran sam da trener Ciglar na današnjoj utakmici nije otkrivao sve karte....sutra će biti teže,ali uopće ne sumljam u drugu pobjedu....Ciglar je za razliku od nekih drugih trenera reprezentativnih selekcija tempirao formu baš za vrijeme igranja prvenstva....njemu se ne može dogoditi da fula s tempiranjem forme za godinu dana ....kao što se ne može dogoditi da netko ima pravo mučiti loptu i cijelu ekipu solo dionicama,a kakav je slučaj bio u juniorskoj reprezentaciji....
|
|
|| ![]() |
|
fanžkkzadar
sophmore
Član od: 24 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 175 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 21:40 |
|
Sutra stize i druga pobjeda, cestitke curama i treneru za ovo danas. |
|
|
uvik isto pozelin kada zvizde padaju... nemogu zaboravit moje sunce moje more i dalmaciju
|
|
|| ![]() |
|
fanžkkzadar
sophmore
Član od: 24 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 175 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Srpanj 2009 u 22:27 |
|
Skoro san zaboravija posebna cestitka Ivani Blazevic na 19 koseva, 6 skokova, 1 asistu i jednoj ukradenoj lopti. |
|
|
uvik isto pozelin kada zvizde padaju... nemogu zaboravit moje sunce moje more i dalmaciju
|
|
|| ![]() |
|
Đ.I.
sophmore
Član od: 08 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 125 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 15:53 |
|
nakon prve četvrtine vodimo 23-12 |
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 16:05 |
|
Poluvrijeme 43-18 za naše cure
....bit će to još jedna laka i uvjerljiva pobjeda .....Uredio/la faul u napadu |
|
|| ![]() |
|
Đ.I.
sophmore
Član od: 08 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 125 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 16:09 |
|
vodimo na poluvremenu 43-18 uz dominaciju u skoku
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Srpanj 2009 u 16:15 |
|
Gledajući rezultat utakmice Slovačka-Irska(minutu do poluvremena 38-30 za Slovakinje) ispada da naše cure ne bi trebale imati problema ni sa Slovačkom....a kako bodove i uvjerljivu pobjedu protiv Austrije možemo unaprijed upisati....znaći da smo vrlo blizu 1.mjestu u skupini....i prenošenju bodova u drugi krug....definitivno se radi o jednoj od najboljih,ako ne i najboljoj generaciji u posljednjih 7-8 godina...pa kada takvu generaciju vodi košarkaški trener,a ne trener nekog drugog sporta
siguran sam da neće izostati uspjeh odnosno ulazak u A diviziju.... Uredio/la faul u napadu |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 34> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |