FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

U16-Ženska repka

Odgovori Odgovori Stranica  123 34>
Autor
Barun Von Pich Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Siječanj 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Barun Von Pich Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: U16-Ženska repka
    Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 11:29
  evo da pokrenem i temu za naše kadetkinje ...koje idu Tallin na Eurobasket skupina B.
Tko je u prvih 12 kakva su očekivanja i tako,,samo pišite što znate.
  ||   Nazad na vrh
fanžkkzadar Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 24 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fanžkkzadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 15:21

Jedino ocekivanje je povratak u diviziju A sto cure mogu ostvariti.

uvik isto pozelin kada zvizde padaju... nemogu zaboravit moje sunce moje more i dalmaciju
  ||   Nazad na vrh
parking Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat parking Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 20:40

Pogledao sam neke pripremne tekme i slažem se s mišljenjem o mogućnosti plasmana u A skupinu. Mislim kako je ekipa dobro pripremljena, a vjerujem i da će biti dobro vođena, još samo treba zdravlja i malo sreće ( uvijek ju je dobro imati na svojoj strani).

||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 17:35
Radi se o vrlo talentiranoj i perspektivnoj generaciji koju uz to za razliku od nekih drugih uzrasnih kategorija vodi košarkaški trener.....stvarno ne znam kakva je kvaliteta ostalih reprezentacija u B skupini EP....ali mislim da naše kadetkinje sigurno spadaju u sam vrh i očekujem da će se na kraju plasirati na jedno od prva dva mjesta koja vode među 16 najboljih u Europi....a ako uspiju u tome mislim da bi iduće godine u skupini A mogli ostvariti zapažen rezultat.....
  ||   Nazad na vrh
fanžkkzadar Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fanžkkzadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:19
  Cure su spremne i zeljne igre, a najvaznije je da viruju u sebe i da je atmosfera u svlacionici super.
uvik isto pozelin kada zvizde padaju... nemogu zaboravit moje sunce moje more i dalmaciju
  ||   Nazad na vrh
Barun Von Pich Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Barun Von Pich Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:26
  slažem se sa faulom i fanom zadra, ova generacija je definitivno talentiranija od prošlih, mislim da po kavliteti spadaju u A diviziju, visoke su i dobro pokrivene na svim pozicijama ...

Može li mi tko reći kojih je 12 otputovalo u Estoniju jer na Fibinoj stranici ima širi spisak...
  ||   Nazad na vrh
Spori Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spori Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:55
  Dobro, sve da i uspiju ući u A diviziju što to vrijedi kad slijedeće godine nisu više kadetkinje. Kod nas se dobra generacija vrati u A diviziju a onda slijedeća generacija ispadne van.
I nikako da se nešto napravi u A diviziju... Volio bi da sam u krivu!
  ||   Nazad na vrh
Spori Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spori Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 21:56
  Što se tih 12 koje su otišle tiče mislim da Zgb i Zadar daju najviše igračica.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 06:29
Izvorno objavio/la Spori

Dobro, sve da i uspiju ući u A diviziju što to vrijedi kad slijedeće godine nisu više kadetkinje. Kod nas se dobra generacija vrati u A diviziju a onda slijedeća generacija ispadne van.
I nikako da se nešto napravi u A diviziju... Volio bi da sam u krivu!

Pola igračica koje  su otputovale u Estoniju su 94.god.(Majstorović,Begić,Pačkovski,Cvitković,Tikvić...) što znači da i sljedeće godine mogu igrati na EP za kadetkinje .....inače mislim da su u 12 ušle....Sikirić(Zadar),Pačkovski(Croatia),Puljić(Imotski),Đu kić(Požega),Mašić(Rijeka),Radoš(Montmontaža),Majstorović(Med veščak),Tikvić(Medveščak),Begić(Medveščak),Blažević(Zadar),C vitković(Rijeka),Zjačić(Šibenik)...moguće da sam se zeznuo oko jednog imena....popis na Fibinoj stranici je totalno pogrešan.

Uredio/la faul u napadu
  ||   Nazad na vrh
fanžkkzadar Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fanžkkzadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 12:23
  Ova reprezentacija ima 5 najboljih kadetkinja hrvatske,a glavni pokretaci su trio iz medvescaka i 2 zadranke, i mislin da bi bolje prosle na u 18  nego sve one sto su tamo igrale.
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 16:58
Izvorno objavio/la fanžkkzadar

Ova reprezentacija ima 5 najboljih kadetkinja hrvatske,a glavni pokretaci su trio iz medvescaka i 2 zadranke, i mislin da bi bolje prosle na u 18  nego sve one sto su tamo igrale.

Osim Medo-ZD kombinacije ima tu još dobrih igračica(Radoš,Cvitković,Pačkovski,Mašić....) i to je najveća kvaliteta ekipe jer trener može tokom utakmice rotirati veliki broj igračica,a da se to ne osjeti na rezultatu....
Već ranije sam napisao da sam siguran da bi kadetska repka bez većih problema dobila juniorsku....a isto tako znam da se u kadetskoj reprezentaciji ne može dogoditi da neke igračica šutira 21-3 i da još k tome gotovo ne izlazi iz igre,a što se događalo u juniorskoj reprezentaciji....ne samo na jednoj već na gotovo svim utakmicama....
  ||   Nazad na vrh
fanžkkzadar Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fanžkkzadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Srpanj 2009 u 22:05
  Prva utakmica je sa Irskom, a igraju je sutra.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 34>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni