FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

B-1 LIGA, SKUPINA ISTOK

Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175
Autor
Dunav Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 09 Siječanj 2011
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Dunav Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: B-1 LIGA, SKUPINA ISTOK
    Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 00:39
Cestitke Mladosti!Ekipa sa najvise zajednickog duha,spoja mladosti i starosti zasluzeno treba ponesti epitet najbolje fair play ekipe prvenstva!
  ||   Nazad na vrh
Spori Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spori Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 10:17
Mislim da je ovo prva sezona Mladosti da u potpunosti igraju sa domaćim dečkima.... za

razliku od prijašnjih sezona kad su skoro svi (svi bitni igrači) bili stranci...

I pitanje za Hulka... kako ste to već završili sezonu? Nemate zaostalih utakmica...
  ||   Nazad na vrh
gagga Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Siječanj 2013
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat gagga Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Ožujak 2013 u 11:22
Mladost je slobodna zadnje kolo. Sve utakmice su odigrane. Vidimo se sljedeće sezone ako ne i prije. 
Mjesec dana je stanka a onda nastavljamo raditi u ritmu dva treninga tjedno što se tiče seniora. Kadeti
i kadetkinje nastavljaju raditi istim ritmom tri puta tjedno do kraja školske godine, Pozdrav iz Čačinaca.
  ||   Nazad na vrh
Mitch2 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Mitch2 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Ožujak 2013 u 17:44
Sretan Uskrs svima!
I am too old for this sh*t!
  ||   Nazad na vrh
player11 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Studeni 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat player11 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 15:55
Rekord - Borovo??

20 za rekord!!
  ||   Nazad na vrh
Spori Vidi meni
professional
professional

Član od: 07 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spori Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 16:01
Izvorno objavio/la player11

Rekord - Borovo??

20 za rekord!!

Ej... ne kradi mi prognozu... onda ja stavljam minimalo +25 za Rekord...
  ||   Nazad na vrh
player11 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Studeni 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat player11 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Travanj 2013 u 22:33
E je.... fulo sam prognozu, mislim da je na kraju bilo 30 za rekord.
Čestitke igračima i treneru na pobjedi i osvojenom prvom mjestu. Nadam se da ću dogodine u Oriovcu gledati
drugoligaške utakmice (ako to financije dozvole naravno). Pohvale i za protivnika, iznimno korektna i fer ekipa.
  ||   Nazad na vrh
košarkaš1234 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat košarkaš1234 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 00:01
29 razlike
  ||   Nazad na vrh
Hulk Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Hulk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 14:39
Čestitke Rekordu na naslovu!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 173174175

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni