FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

B-1 LIGA, SKUPINA ISTOK

Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 175>
Autor
zztop Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Studeni 2011
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zztop Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: B-1 LIGA, SKUPINA ISTOK
    Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 14:28
U Vukovaru se priča da je Marija Šarapova pojačala Požegu. Svaki grubi kontakt njihovih huligana prema Požežanima, popraćen je uzdasima kao što ih proizvodi Šarapova.
  ||   Nazad na vrh
timeforce Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Veljača 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat timeforce Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 15:14
I Šarapova hoće u A-2 :D :D
  ||   Nazad na vrh
zztop Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zztop Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Ožujak 2012 u 17:09
Al će tamo biti vriske......
  ||   Nazad na vrh
lega31 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Lipanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lega31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 10:38
U Osijeku, Slavonija-Požega 94:85 , suci odlični, Požega igrala dobro, neizvjesno do kraja, u zadnjim trenucima koš faul Borasa donio i rezultasku prednost.

Uredio/la lega31 - 04 Ožujak 2012 u 14:36
  ||   Nazad na vrh
Vukovar Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Veljača 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Vukovar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 11:09
Vukovar - Našice 62:100 Dobra utakimca,pregršt lijepih poteza,Našice puno tjelesno jači , izdvojio bi kod Našica Gmajničkog(niko ga nije mogao čuvat jer je viši od igrača vukoavra za bar 20centi) i Budimira koji je zabio 8-9 trica...Kod Vukovara svi dobri ...
  ||   Nazad na vrh
Pearl Jam Vidi meni
professional
professional

Član od: 05 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pearl Jam Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 15:01
Izvorno objavio/la lega31

U Osijeku, Slavonija-Požega 94:85 , suci odlični, Požega igrala dobro, neizvjesno do kraja, u zadnjim trenucima koš faul Borasa donio i rezultasku prednost.

čestitke domaćima na vrijednoj pobjedi...sad mi je jasno zašto na požeškom portalu 034 još nema ovog rezultata
  ||   Nazad na vrh
zztop Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zztop Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Ožujak 2012 u 23:06
koš-faul protiv Požege. Nemoguće. Sudačka pljačka. Ili je faul ili koš....
  ||   Nazad na vrh
ginobilimanu Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ginobilimanu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 09:32
  ||   Nazad na vrh
lega31 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Lipanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lega31 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 13:00
Neznam kako, Slavonija ima bolju koš razliku u međusobnim susretima, i do sada samo jedan poraz, a Požega dva poraza, ovaj na 034 se nije upoznao sa situacijom....
  ||   Nazad na vrh
stokton14 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stokton14 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 16:04
na tablici pozega je trenutno prva ali ako slavonija dobije obe tekme koliko ima do kraja (jednu regularnu i jednu vjerojatno zaostalu) a 99 posto sam siguran da ce dobiti bit ce prvi jer cu u pz izgubuli 7 razlike ako se ne varam....no bez obzira na sve,svaki grad ili zupanija (nisam siguran al znam da tako nest je) ima pravo na kosarkaskog drugoligasa pa pozegi nije bilo potrebno prvo mjesto da bi se plasirali u 2. ligu a slavoniji je iako je pozega htjela biti prva i moram cestitati slavonij na pobjedi....cuo sam iz prve ruke da je tekma bila korektna i fer i da je bila bas dobra za gledati....ako i slavonije i pozega u ovim sastavima budu igrali drugu ligu nek im je sa srecom jer mislim da su obe ekipe dovoljno kvalitetne za gornji dom 2. lige sto je potvrdilo vise trenera iz 2. lige koji vjerojatno imaju vece znanje o kosarci nego mi forumasi :D
pozdrav svima
  ||   Nazad na vrh
bedevija_031 Vidi meni
champion
champion

Član od: 20 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bedevija_031 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 16:43
Sve to super zvuči, ali gdje su pare za 2.ligu ?
Catch me if you can !
  ||   Nazad na vrh
šon_merion Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 10 Studeni 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat šon_merion Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Ožujak 2012 u 18:58
Pare nisu problem, para nema :D
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 151152153154155 175>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni