FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KK Vrijednosnice OS Darda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137>
Autor
tripl-dabl Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Studeni 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tripl-dabl Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: KK Vrijednosnice OS Darda
    Objavljeno: 23 Travanj 2011 u 07:46
Izvorno objavio/la ronhill

nije mi jasno da kordić več dvije utakmice zaredom igra 40 minuta a primjerice radoš ni sekunde, nije mi to jasno i potpuno se slažem s onima koji kažu da je trebao ostati još koju sezonu u đakovu

Da je ostao jos koju sezonu u Djakovu onda ne bi otisao u Dardu nego u neki bolji klub kao formiran igrac. Siguran sam.
  ||   Nazad na vrh
minimus Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Travanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat minimus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 12:27
Naprijed Darda!!!
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Travanj 2011 u 23:09
Nakon poraza u Dubrovniku, treba pobijediti već ispali Trogir u gostima, Dubrava će očekivano dobiti doma (ni gore-ni dole) Dubrovnik, a onda u poslijednjem kolu spektakl u "Ledenoj" Darda-Dubrava...
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 20 Veljača 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Travanj 2011 u 22:07
Darda mi te volimo!
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Svibanj 2011 u 21:14

Darda ostaje prvoligaš, Dubravi neizvjesnost

Darda je pobjedom 78:70 protiv Dubrave u posljednjem kolu osigurala opstanak u A-1 ligi, dok Dubravaši moraju u dodatne kvalifikacije s drugoplasiranom momčadi A-1 kvalifikacija

||   Nazad na vrh
Komanchero_77 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Komanchero_77 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Svibanj 2011 u 00:01
Odlična utakmica i još bolja atmosfera u dvorani...Dugo nije cijela dvorana ustala i navijala...Svaka čast dečkima... :)
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 14:23
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=6&ID_VIJESTI=143178
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 15:00
to je stara vijest...
http://kosarka.org/main.asp?dir=news&newsid=40570
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Srpanj 2011 u 15:18
Meni je nova Wink

Uredio/la dardafan@ - 04 Srpanj 2011 u 15:18
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 14:54
Stara ili nova samo nek je dobra! ; )
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Srpanj 2011 u 18:30
vidim da si informiraniji od nas u dardi...ako ima što novo javiWink
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Srpanj 2011 u 10:47
Budem...
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni