FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KK Vrijednosnice OS Darda

Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 137>
Autor
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: KK Vrijednosnice OS Darda
    Objavljeno: 06 Travanj 2011 u 08:34
Ne razumije neke taktičke stvari pa ga je trener poslao u 2. ekipu da to nauči...
  ||   Nazad na vrh
Komanchero_77 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Travanj 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Komanchero_77 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 20:01
Darda pobijedila Kvarner u gostima 85:81... Bravo dečki,samo tako... Pooz svima novi sam na forumu... Smile
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 20 Veljača 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 22:18
Tongue
  ||   Nazad na vrh
bedevija_031 Vidi meni
champion
champion

Član od: 20 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bedevija_031 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 22:48
Kvarner već 2 utakmice zaredom bez najboljeg igrača Hrvoja Puljka i to 2 poraza zaredom kod kuće koja im ništa ne znače. Pametnom dovoljno !
Catch me if you can !
  ||   Nazad na vrh
ucka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ucka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Travanj 2011 u 09:44
uz to otišao i startni centar Zoran Pehar zbog dugova...
  ||   Nazad na vrh
Glasni Komarac Vidi meni
professional
professional

Član od: 08 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Glasni Komarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 15:22
Izvorno objavio/la ucka

uz to otišao i startni centar Zoran Pehar zbog dugova...

I šta sad s tim.
Pa da ti ja nabrojim ko je nama falio

Ridl, Katavić, Meznarić (ozljede)
Mandić početkom 1 četvrtine zadobio udarac koljenom u list, (al je stisnio zube i nastavio)
Bičvić još uvijek pod ozljedom igrao

Kad podvučeš crtu, mi smo bili ti koji su bili zakinuti za igrački kadar, a vi ste tekmu igrali s 8 igrača a mi sa 7 u rotaciji, i tko je bio sad u prednosti Vi ili Mi?

Manite se bespotrebnih komentara, platite dečkima što ih sljeduje, pa ćeš vidjete da će biti više volje za igranje, niste izdržali ni jednu sezonu do kraja (financijski) bitno da ste obečavali kule i vile, nije istina da se nemože naći tko će pogurati klub u financijskom smislu, pa ne predstavlja taj klub samo grad Rijeku, već cijelu Istru, sramota.

Ostajem BEZ GLASA za te : DARDA,DARDA!!!
  ||   Nazad na vrh
fiki Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat fiki Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 16:54
Komarac imaš 1 iz zemljopisa,sjedni dolje. Rijeka baš i nije u Istri
  ||   Nazad na vrh
dardafan@ Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 20 Veljača 2011
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dardafan@ Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 19:04
Pa nije ni Darda u Slavoniji...samo ti njemu reci...tako i treba kao pravi lokalpatriotaWink
  ||   Nazad na vrh
Glasni Komarac Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Glasni Komarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 20:48
Izvorno objavio/la fiki

Komarac imaš 1 iz zemljopisa,sjedni dolje. Rijeka baš i nije u Istri
Dobro nisam volio zemljopis pa ga ni neznam :), al cijela primorsko-goranska županija onda!!!
  ||   Nazad na vrh
ucka Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 18 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ucka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 21:33
nije mi nikakav cilj bio davati alibije za kvarnerov poraz, samo sam se nadovezao na bedeviju koji je spomenuo da Puljko ne igra... no ako ćemo činjenicama, kvarner je dobio 3 od 4 tekme sa Dardom ove sezone. ali ne pada mi na pamet se prepirat oko toga!
čestitke Dardi na pobjedi u Rijeci, neka su dobili! zaslužuju kvalitetom komotan ostanak u ligi
kvarneru je sezona završila kada su počeli ligu za ostanak sa dvije pobjede u gostima koje nisu bile financijski popraćene od strane uprave sa zasluženim plaćama!
no pustimo Kvarnera...
  ||   Nazad na vrh
Glasni Komarac Vidi meni
professional
professional

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Glasni Komarac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 00:05
Izvorno objavio/la ucka

nije mi nikakav cilj bio davati alibije za kvarnerov poraz, samo sam se nadovezao na bedeviju koji je spomenuo da Puljko ne igra... no ako ćemo činjenicama, kvarner je dobio 3 od 4 tekme sa Dardom ove sezone. ali ne pada mi na pamet se prepirat oko toga!
čestitke Dardi na pobjedi u Rijeci, neka su dobili! zaslužuju kvalitetom komotan ostanak u ligi
kvarneru je sezona završila kada su počeli ligu za ostanak sa dvije pobjede u gostima koje nisu bile financijski popraćene od strane uprave sa zasluženim plaćama!
no pustimo Kvarnera...

i loptajmo se pod obručima :)
  ||   Nazad na vrh
ronhill Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ronhill Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Travanj 2011 u 23:08
nije mi jasno da kordić več dvije utakmice zaredom igra 40 minuta a primjerice radoš ni sekunde, nije mi to jasno i potpuno se slažem s onima koji kažu da je trebao ostati još koju sezonu u đakovu
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 132133134135136 137>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni