FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Poluzavršnice PH za kadete

Odgovori Odgovori Stranica  123 10>
Autor
užas Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Kolovoz 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat užas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Poluzavršnice PH za kadete
    Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 13:41
 Ko su favoriti, gdje se igra, ko sudjeluje itd.
  ||   Nazad na vrh
ja #5 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja #5 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 13:46

Skupine su:
U Slavonskom brodu:Dubrava,Split,Draľen Petrović,Slavonski Brod i Uskok
U Rijeci:Zadar,Cedevita,Zagreb,Kvarner i vjerovatno Koprivnica 

Moja prognoza je da na F4 idu Zadar i Zagreb vjerovatno iz Riječke skupine,a u Sl.Brodu moľe stvarno bit svega,četiri ekipe konkuriraju za dva mjesta,ali mislim da su u laganoj prednosti Dubrava i Split zbog duľine klupe.....

Igra se od 13.-17.svibnja

Uredio/la ja #5
Split 95 ove godine prvak
  ||   Nazad na vrh
užas Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat užas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 13:46

Južna regija: Zadar, Split, Dražen Petrović

Zagreb: Dubrava, Cedevita, Zagreb

Zapadna regija: Kvarner, Uskok

Istočna regija: Slavonski brod

Sjeverna regija: Koprivnica

||   Nazad na vrh
užas Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat užas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 14:14

Mislin da će prvenstvo biti jako zanimljivo jer su ekipe podjednake, možda malo odskače Dubrava. Po viđenon u Splitu sve dalmatinske ekipe pa čak i Dubrovnik (koji se nije plasira) su podjednake, Cedevita i Zagreb su dobre, Slavonski brod isto, Kvarner bi moga biti vrlo jak, Uskok i Koprivnica nešto slabiji.

Moja prognoza iz skupine Slavonski brod : Dubrava i Split, a iz skupine Rijeka : Kvarner i Zagreb

||   Nazad na vrh
siget Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 01 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat siget Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 09:21
  Dubrava je u ovoj generaciji uzela prvenstvo za dječake i za mlađe kadete.
Brijem da su glavni favoriti i za kadetski naslov.
  ||   Nazad na vrh
kick Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 14:43
 A zasto vi tako o koprivnici?jeste ju vidjeli ikad opce?
  ||   Nazad na vrh
basketmaniak Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat basketmaniak Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 00:51

Čini se da se skupina gdje su Zadar, Cedevita, Kvarner, Zagreb i Koprivnica igra u Koprivnici.

Ima li tko potvrdu ove informacije?

||   Nazad na vrh
Pinto Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pinto Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 10:39

A tako su i svi za Podravac u juniorskoj konkurenciji govorili, a dobili su i Kvarner i Dalvin lakoćom. A koliko sam upoznat s Koprivnicom oni također u nekim kategorijama dobivaju Cedevitu, Dubravu i slične ekipe.

||   Nazad na vrh
losangelos Vidi meni
champion
champion

Član od: 25 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat losangelos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 11:05

molim?!?

ajde me lijepo prosvijetli pa mi reci kad je to koprivnica i u kojoj kategoriji dobila cedevitu, dubravu i slične ekipe

jedino ako je to bilo na nekom turniru gdje su dubrava i cedevita igrali sa godinu ili 2 mlađim igračima

||   Nazad na vrh
užas Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat užas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 12:08
 Svako je iznia svoje mišljenje, niko nije popljuva Koprivnicu, ako ti smatraš da je Koprivnica favorit onda lipo napiši svoje mišljenje pa ćemo na kraju vidit jesi li bia u pravu.
  ||   Nazad na vrh
kick Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Svibanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Svibanj 2009 u 16:16
 potvrdjeno je da je poluzavrsnica u koprivnici!
  ||   Nazad na vrh
klaske Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat klaske Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Svibanj 2009 u 20:49
  nemojte nokga podcjenjivati ovo kadetsko prvenstvo ce bit zanimljivo ove godine kolko sam vidia iz prvenstva dalmacije niko bas nije favorit
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 10>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni