FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

2009 Playoffs Western Conference

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425>
Autor
neim Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 17 Prosinac 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 2009 Playoffs Western Conference
    Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 17:43

dobro...a tko u Orlandu moze cuvati Gasola???

Howard je DPOY...ali gdje je njegova obrana od Garnettove..miljama daleko..

to win without risk, is to triumph without glory!
  ||   Nazad na vrh
Scarface Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Scarface Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:26
Nisu toliko bitne usporedbe rostera, već bih ja istaknuo ono što nitko nije, a to je ISKUSTVO. Ogromna prednost za Lakerse. Prošle sezone ova identična momčad je igrala NBA finale s Keltima, a treba napomenuti i da Fisher i Bryant ionako imaju ogromno iskustvo igranja važnih utakmica. Prema tome, Lakersima ide dosta velika prednost. Pošto se igra sustav 2-3-2 mislim da je najrealnije za očekivati 4-2 za Lakerse.

BTW. zašto nema tema NBA finale?
  ||   Nazad na vrh
cro_2pac Vidi meni
champion
champion

Član od: 30 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cro_2pac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:44
Izvorno objavio/la shaq 22

Slazem se,za lakerse bi bilo pogubno da Gasol cuva Howarda.Sta je samo radio KG prosle godine Gasolu,prvo mu je trpao koseve u napada a Gasol na suprotnoj strani nije mogao nista.Howarda moze pokusati cuvati samo Bynum zbog mase i nista drugo.Ovo znaci i manju minutazu Gasolu sto mislim da ce biti tako,jer u suprotnom ce ova partija Howarda iz 6. tekme biti losa.

Pa to i govorim...ako odom bude u petorci howard ce bit jako opasan, ako bynum bude u petorci lewis ce biti jako opasan...jer gasol ne moze cuvati nijednog od te dvojice...jedino moze pojesti lewisa u napadu, ali ce najvjerovatnije howarda cuvati gasol...

Uredio/la cro_2pac
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson

Cp3 for MVP!
  ||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 12:09
Izvorno objavio/la Scarface

Nisu toliko bitne usporedbe rostera, već bih ja istaknuo ono što nitko nije, a to je ISKUSTVO. Ogromna prednost za Lakerse. Prošle sezone ova identična momčad je igrala NBA finale s Keltima, a treba napomenuti i da Fisher i Bryant ionako imaju ogromno iskustvo igranja važnih utakmica. Prema tome, Lakersima ide dosta velika prednost. Pošto se igra sustav 2-3-2 mislim da je najrealnije za očekivati 4-2 za Lakerse.

po meni to gotovo pa nije uopce vazno. i boston i cleveland su bile super iskusne ekipe, pa su njih prosli.
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:11
Izvorno objavio/la neim

upravo to...sad će ispasti da gasol nema pojma i da će biti 12 igrač lakersa.... neće gasol dopustiti da ponovi pršlogodišnje finale... iako mi je alston jako drag igrač mislim da bi ti trebalo dati šansu brownu i farmeru,jer mislim da bi ga oni mogli zaustaviti ako to nebude išlo dereku..... i neko od trojca gasol,bynum i odom će zaustaviti d-12 ... i u ovoj seriji bi možda i josh powell mogo imati svojih trenutaka, i mislim da bi on mogo odigrati ok na lewisu....
LAKERS 4ever - 'till I die, KOBE is my star

||   Nazad na vrh
neim Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 17 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:20

kakav kralj je ovaj Ron Artest!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aMkyp5KeJzs

hahaha....legenda!

to win without risk, is to triumph without glory!
  ||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:45
  hahaha... lik je stvarno car. ja sam s njim, lakersi i rocketsi su dvije najjace ekipe u nba, lakersi to pokazuju a houston nije bio dovoljno zdrav da to pokaze
  ||   Nazad na vrh
cro_2pac Vidi meni
champion
champion

Član od: 30 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cro_2pac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 19:26
  koji psihas...
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson

Cp3 for MVP!
  ||   Nazad na vrh
bojan-10 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 15 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bojan-10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 16:11
Izvorno objavio/la Lakers fan

Izvorno objavio/la neim

upravo to...sad će ispasti da gasol nema pojma i da će biti 12 igrač lakersa.... neće gasol dopustiti da ponovi pršlogodišnje finale... iako mi je alston jako drag igrač mislim da bi ti trebalo dati šansu brownu i farmeru,jer mislim da bi ga oni mogli zaustaviti ako to nebude išlo dereku..... i neko od trojca gasol,bynum i odom će zaustaviti d-12 ... i u ovoj seriji bi možda i josh powell mogo imati svojih trenutaka, i mislim da bi on mogo odigrati ok na lewisu....

petorka fisher-kobe-ariza-odom-gasol ce igrati vecinu vremena u finalu, vecina je napisala da gasol ne moze braniti lewisa jer je prebrz i igra oko trice.
problem lakersima je howard, nije problem da howard zabije 40 poena, vec je glavni problem sto ce drugo howard raditi gasolu i bynum-u, jer ako bude slicno kao sto je boston imao problem s 20 skokova howarda onda lakersi su u problemima, a howard 1-1 ce sigurno braniti gasola koji ako nastavi da onako asistira i otvara prostor suigracima nema orlando sanse jer dwight ne moze zatvarati povratne pasove gasola. prije bi ja reko da orlando ima vecih problema u obrani nego lakersi jer kobe-gasol su sigurno opasnija kombinacija neko sam king james. a, mene zanima kako ce reagirati orlando na igru gasol-bynum u obrani, turkoglu i lewis su prilicno visoki (6.10) ali snagom ne mogu braniti jednog od njih dvojice?

||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 18:29
  po meni mnogi ovdje to gledaju s krive strane. nisu lakersi ti koji se moraju prilagodavati i nadati se da mogu zaustaviti nekoga. oni su favoriti, i orlando je taj koji ce morati prilagoditi se lakersima.
  ||   Nazad na vrh
bojan-10 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bojan-10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 19:03
Izvorno objavio/la McGrady

po meni mnogi ovdje to gledaju s krive strane. nisu lakersi ti koji se moraju prilagodavati i nadati se da mogu zaustaviti nekoga. oni su favoriti, i orlando je taj koji ce morati prilagoditi se lakersima.

pa to sam ja nekako i reko na prethodnom postu. lakersi su ove godine zasigurno najkompletnija ekipa i s kobe-om su sigurno favoriti u finalu, imaju jednu losu stranu, a to je fizicka igra, a orlando nije ekipa s izrazitim fizikalijama ako izuzmemo howarda, a 1 igrac ne znaci da mozes dobiti lakerse.
  ||   Nazad na vrh
bojan-10 Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bojan-10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 23:54
  imam dva offtopic pitanja:

1. gdje je svijet na ovom forumu???
2. zar je moguce da je phil jackson samo jednom osvojio titulu najboljeg trenera?
11 titula (2 igrac knicksa i 9 trenerskih) koji je tu uopce kriterij
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni