2009 Playoffs Western Conference |
Odgovori
|
Stranica <1 2122232425> |
| Autor | ||
neim
mvp
Član od: 17 Prosinac 2007 Lokacija: Zagreb Online status: Offline Postovi: 1398 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: 2009 Playoffs Western ConferenceObjavljeno: 01 Lipanj 2009 u 17:43 |
|
|
dobro...a tko u Orlandu moze cuvati Gasola??? Howard je DPOY...ali gdje je njegova obrana od Garnettove..miljama daleko.. |
||
|
to win without risk, is to triumph without glory!
|
||
|| ![]() |
||
Scarface
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2008 Online status: Offline Postovi: 79 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:26 |
|
|
Nisu toliko bitne usporedbe rostera, već bih ja istaknuo ono što nitko nije, a to je ISKUSTVO. Ogromna prednost za Lakerse. Prošle sezone ova identična momčad je igrala NBA finale s Keltima, a treba napomenuti i da Fisher i Bryant ionako imaju ogromno iskustvo igranja važnih utakmica. Prema tome, Lakersima ide dosta velika prednost. Pošto se igra sustav 2-3-2 mislim da je najrealnije za očekivati 4-2 za Lakerse.
BTW. zašto nema tema NBA finale? ![]() |
||
|| ![]() |
||
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Lipanj 2009 u 22:44 |
|
Pa to i govorim...ako odom bude u petorci howard ce bit jako opasan, ako bynum bude u petorci lewis ce biti jako opasan...jer gasol ne moze cuvati nijednog od te dvojice...jedino moze pojesti lewisa u napadu, ali ce najvjerovatnije howarda cuvati gasol... Uredio/la cro_2pac |
||
|
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson
Cp3 for MVP! |
||
|| ![]() |
||
McGrady
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 30 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1091 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 12:09 |
|
po meni to gotovo pa nije uopce vazno. i boston i cleveland su bile super iskusne ekipe, pa su njih prosli. |
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:11 |
|
upravo to...sad će ispasti da gasol nema pojma i da će biti 12 igrač lakersa.... neće gasol dopustiti da ponovi pršlogodišnje finale... iako mi je alston jako drag igrač mislim da bi ti trebalo dati šansu brownu i farmeru,jer mislim da bi ga oni mogli zaustaviti ako to nebude išlo dereku..... i neko od trojca gasol,bynum i odom će zaustaviti d-12 ... i u ovoj seriji bi možda i josh powell mogo imati svojih trenutaka, i mislim da bi on mogo odigrati ok na lewisu.... |
||
|| ![]() |
||
neim
mvp
Član od: 17 Prosinac 2007 Lokacija: Zagreb Online status: Offline Postovi: 1398 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:20 |
|
|
to win without risk, is to triumph without glory!
|
||
|| ![]() |
||
McGrady
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 30 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1091 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 17:45 |
|
|
hahaha... lik je stvarno car. ja sam s njim, lakersi i rocketsi su dvije najjace ekipe u nba, lakersi to pokazuju a houston nije bio dovoljno zdrav da to pokaze
![]() |
||
|| ![]() |
||
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 19:26 |
|
|
koji psihas...
![]() |
||
|
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson
Cp3 for MVP! |
||
|| ![]() |
||
bojan-10
veteran
Član od: 15 Studeni 2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1162 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 16:11 |
|
petorka fisher-kobe-ariza-odom-gasol ce igrati vecinu vremena u finalu, vecina je napisala da gasol ne moze braniti lewisa jer je prebrz i igra oko trice. problem lakersima je howard, nije problem da howard zabije 40 poena, vec je glavni problem sto ce drugo howard raditi gasolu i bynum-u, jer ako bude slicno kao sto je boston imao problem s 20 skokova howarda onda lakersi su u problemima, a howard 1-1 ce sigurno braniti gasola koji ako nastavi da onako asistira i otvara prostor suigracima nema orlando sanse jer dwight ne moze zatvarati povratne pasove gasola. prije bi ja reko da orlando ima vecih problema u obrani nego lakersi jer kobe-gasol su sigurno opasnija kombinacija neko sam king james. a, mene zanima kako ce reagirati orlando na igru gasol-bynum u obrani, turkoglu i lewis su prilicno visoki (6.10) ali snagom ne mogu braniti jednog od njih dvojice? |
||
|| ![]() |
||
McGrady
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 18:29 |
|
|
po meni mnogi ovdje to gledaju s krive strane. nisu lakersi ti koji se moraju prilagodavati i nadati se da mogu zaustaviti nekoga. oni su favoriti, i orlando je taj koji ce morati prilagoditi se lakersima.
|
||
|| ![]() |
||
bojan-10
veteran
Član od: 15 Studeni 2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1162 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 19:03 |
|
pa to sam ja nekako i reko na prethodnom postu. lakersi su ove godine zasigurno najkompletnija ekipa i s kobe-om su sigurno favoriti u finalu, imaju jednu losu stranu, a to je fizicka igra, a orlando nije ekipa s izrazitim fizikalijama ako izuzmemo howarda, a 1 igrac ne znaci da mozes dobiti lakerse. |
||
|| ![]() |
||
bojan-10
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 23:54 |
|
|
imam dva offtopic pitanja:
1. gdje je svijet na ovom forumu??? 2. zar je moguce da je phil jackson samo jednom osvojio titulu najboljeg trenera? 11 titula (2 igrac knicksa i 9 trenerskih) koji je tu uopce kriterij |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 2122232425> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |