FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

2009 Playoffs Western Conference

Odgovori Odgovori Stranica  <1 232425
Autor
shaq 22 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Studeni 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat shaq 22 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: 2009 Playoffs Western Conference
    Objavljeno: 06 Lipanj 2009 u 19:19
Izvorno objavio/la Starbury#3

Ne znam da li je neko ovdje objavio al et,OBN nece prikazivati utakmice finala zbog kako kazu neizmirenih obaveza,a komentator Edin Avdic je dobio otkaz jer vjerovatno nemaju namjeru vise kupovati prava za Nba.Steta,mogli su barem zavrsiti prenose s zavrsetkom finala.

Ma bitan je show Zvijezde plesu i one anoreksicne manekenke,to je bitno a ono sto se gleda ko **e.Zao mi je samo Edina
"Its like God put Kobe on this earth to play basketball"-by Lamar Odom

BOSTON CELTICS-THE BEST NBA TEAM EVER

||   Nazad na vrh
Scarface Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Scarface Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 11:05

U danasnjem Avazu ima clanak,takodjer pise da ce ih tuziti Avdic,te je izjavio da je velika sramota,najveci razlog sto se ne prikazuje je kao sukob Mirze Vilica(onaj sto je prije s njima prenosio utakmice i on je potpisao ugovor za NBA za 2 sezone) i vlasnika OBN-a.

Ma sramota, osim otkazivanja prijenosa oni još otpuste Edina koji je košarkaška enciklopedija. Bit će red da odem kod frenda skidat utakmice jer sa svojom vezom ne mogu ništa.
Večeras predviđam pobjedu Lakersa, ne tako uvjerljivo kao u 1. utakmici, no opet s hendikepom od 7 razlike.
  ||   Nazad na vrh
neim Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 17 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 05:14

uuu kakva izvlakuša Lakersa =)

samo je sreca Lakerse odvela u produzetak,gdje su odnijeli pobjedu, jer ih je par centimetara dijelilo od izgubljene tekme, prilikom alley oopa C.Lee-a ...ufff

kod Lakersa nitko zadivio, a opet kao ekipa su odigrali svi vrlo dobro....Bryant,Ariza,Odom,Gasol...pa i Fisher...nemam pojma koliko je tko zabio, izdvojit cu Odoma koji je bio fenomenalan u 4.četvrtini...te pogodio zadnja 2 poena na tekmi....a znamo da mu slobodna nisu najpouzdanija...

bilo je sudackih gresaka, ali na svu srecu na obe strane podjednako...u 4. četvrtini Gasolu sudjen faul, a Howardu je lopta ispala iz ruke...odma napad kasnije Bryantu poklonjena 2 slobodna...eto to pamtim..u produzetku je bilo cisto.

Bynum loš...pamtim komentar prilikom 4. i 5. osobne Bynumu " neznam koliko je to dobro za Magic, s obzirom da ulazi Lamar Odom "

i da...loša obrana na Lewisu, nije bio toliko spektakularan kako bi statistika rekla...

Uredio/la neim
to win without risk, is to triumph without glory!
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 11:20
  slažem se sa neim-om... imam samo jedno pitanje,još u prvoj četvrtini , prva blokada d-12, kad je gasolu stisno bananu proguravši ruku ispod koša znači kroz mrežicu... po meni to je trebo biti suđen koš....
htjeo bih pohvaliti fisha koji je odigro jako jako dobro... kobe je bio miroljubljiv, nije bilo one želje kao u prvoj utakmici i zbog toga su se igrali produžetci....  sad idemo u orlando i u sljedeće 3 tekme lakersi moraju dobiti barem jednu....a moguće da dobiju i dvije pa da to riješe.... lewis je stvarno pogodio skoro sve otvorene koševe i zato je i dao 30+ koševa,obrana na njemu nije ni postojala,skoro.... uglavnom 2:0 za lakerse....
LAKERS 4ever - 'till I die, KOBE is my star

||   Nazad na vrh
McGrady Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Prosinac 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat McGrady Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:17
Izvorno objavio/la shaq 22

Ne znam da li je neko ovdje objavio al et,OBN nece prikazivati utakmice finala zbog kako kazu neizmirenih obaveza,a komentator Edin Avdic je dobio otkaz jer vjerovatno nemaju namjeru vise kupovati prava za Nba.Steta,mogli su barem zavrsiti prenose s zavrsetkom finala.

Ma bitan je show Zvijezde plesu i one anoreksicne manekenke,to je bitno a ono sto se gleda ko **e.Zao mi je samo Edina

ma sramota... jedina dobra stvar sto je bila na obnu i sad i to nemaju... sad ce sigurno propasti...
  ||   Nazad na vrh
melo15 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 04 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat melo15 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:18
Izvorno objavio/la neim

uuu kakva izvlakuša Lakersa =)

samo je sreca Lakerse odvela u produzetak,gdje su odnijeli pobjedu, jer ih je par centimetara dijelilo od izgubljene tekme, prilikom alley oopa C.Lee-a ...ufff

i da...loša obrana na Lewisu, nije bio toliko spektakularan kako bi statistika rekla...

Dijelili su ih centimetri od poraza i pri fisherovom dodavanju za gasola 33 sek do kraja na minusu od dva razlike kada je Howard imao loptu na dlanu prilikom presjecanja tog dodavanja,ali ona je sretno završila u rukama Gasola koji je poravnao u ključnim trenutcima.

A ova tvoja izjava o Rashardu Lewisu posjetila me na one koji su njegov dolazak u Orlando i ogromnu lovu koja je potrošena na njega smatrali katastrofalnim i bolesnim potezom.

Uredio/la melo15
  ||   Nazad na vrh
neim Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:52

ne, ja nisam pljuvao po Lewisu niti umanjivao njegovu partiju....on je pogodio gotovo sve otvorene suteve, ono malo otvorenih kaj je promasio nadoknadio je pogodjenim iz teskih situacija....

a pogledaj prvo poluvrijeme ako imas negdje snimku...lamar je igrao losu obranu na njemu, nije trcao za njim van vec cekao unutra....Lamar je ukupno obrambeno odigrao solidno, ali gotovo sve povalno napravio je pri ulazu protivnika..ili kad bu Howard primio loptu..

opet kazem, ne umanjujem Lewisa, nejga sam se najvise bojao u kljucnim trenucima, uz Hedu...koji je zaheban pri zadnjim sekundama....

i slazem se da su Lakerse centimetri dijelili i u toj situaciji..to sam vidio tek jutros jer mi nije bila dovoljno kvalitetna slika na streamingu..pa nisam ni skuzio da je bio " lucky pass "

@Lakerfan

e taman kad sam upalio net sam vidio tu snimku Howardove "blokade" kroz obruc...nisam skuzio jel priznato ili ne....

i kaj se tice Kobea...nemam pojma kaj mu je jucer bilo u prvom poluvremenu....ispaljenih 6 lopti,od kojih 3 u zadnjoj sekundi isteka napada...

izgledao je totalno nezainteresiran....onda se u drugom malo probudio...

Uredio/la neim
  ||   Nazad na vrh
neim Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neim Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:59

Izvorno objavio/la shaq 22

realno gledajuci, sigurno vise ljudi gleda te kvazi zvijezde nego tekmu u 2 nakon ponoci...

ja bi bio najsretniji da prenose cijeli dan NBA, ali stvari s realne strane ipak nisu takve...

||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 20:51
Izvorno objavio/la neim

ne, ja nisam pljuvao po Lewisu niti umanjivao njegovu partiju....on je pogodio gotovo sve otvorene suteve, ono malo otvorenih kaj je promasio nadoknadio je pogodjenim iz teskih situacija....

a pogledaj prvo poluvrijeme ako imas negdje snimku...lamar je igrao losu obranu na njemu, nije trcao za njim van vec cekao unutra....Lamar je ukupno obrambeno odigrao solidno, ali gotovo sve povalno napravio je pri ulazu protivnika..ili kad bu Howard primio loptu..

opet kazem, ne umanjujem Lewisa, nejga sam se najvise bojao u kljucnim trenucima, uz Hedu...koji je zaheban pri zadnjim sekundama....

i slazem se da su Lakerse centimetri dijelili i u toj situaciji..to sam vidio tek jutros jer mi nije bila dovoljno kvalitetna slika na streamingu..pa nisam ni skuzio da je bio " lucky pass "

@Lakerfan

e taman kad sam upalio net sam vidio tu snimku Howardove "blokade" kroz obruc...nisam skuzio jel priznato ili ne....

i kaj se tice Kobea...nemam pojma kaj mu je jucer bilo u prvom poluvremenu....ispaljenih 6 lopti,od kojih 3 u zadnjoj sekundi isteka napada...

izgledao je totalno nezainteresiran....onda se u drugom malo probudio...

koš nije priznat i gasol je protestiro dosta... po meni to je koš,ali eto... glavno da su lakersi dobili

||   Nazad na vrh
cro_2pac Vidi meni
champion
champion

Član od: 30 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cro_2pac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:39
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson

Cp3 for MVP!
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 04:55
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NBA CHAMPS 2009
sutra ću komentirati nešto...nešto.... sad idem spavati sa polusuznim očima  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MVP MVP MVP

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 232425

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni