2009 Playoffs Western Conference |
Odgovori
|
Stranica <1 232425 |
| Autor | ||
shaq 22
mvp
Član od: 13 Studeni 2007 Lokacija: Seychelles Online status: Offline Postovi: 1258 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: 2009 Playoffs Western ConferenceObjavljeno: 06 Lipanj 2009 u 19:19 |
|
Ma bitan je show Zvijezde plesu i one anoreksicne manekenke,to je bitno a ono sto se gleda ko **e.Zao mi je samo Edina |
||
|
"Its like God put Kobe on this earth to play basketball"-by Lamar Odom
BOSTON CELTICS-THE BEST NBA TEAM EVER |
||
|| ![]() |
||
Scarface
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2008 Online status: Offline Postovi: 79 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Lipanj 2009 u 11:05 |
|
Ma sramota, osim otkazivanja prijenosa oni još otpuste Edina koji je košarkaška enciklopedija. Bit će red da odem kod frenda skidat utakmice jer sa svojom vezom ne mogu ništa. Večeras predviđam pobjedu Lakersa, ne tako uvjerljivo kao u 1. utakmici, no opet s hendikepom od 7 razlike. |
||
|| ![]() |
||
neim
mvp
Član od: 17 Prosinac 2007 Lokacija: Zagreb Online status: Offline Postovi: 1398 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 05:14 |
|
|
uuu kakva izvlakuša Lakersa =) samo je sreca Lakerse odvela u produzetak,gdje su odnijeli pobjedu, jer ih je par centimetara dijelilo od izgubljene tekme, prilikom alley oopa C.Lee-a ...ufff kod Lakersa nitko zadivio, a opet kao ekipa su odigrali svi vrlo dobro....Bryant,Ariza,Odom,Gasol...pa i Fisher...nemam pojma koliko je tko zabio, izdvojit cu Odoma koji je bio fenomenalan u 4.četvrtini...te pogodio zadnja 2 poena na tekmi....a znamo da mu slobodna nisu najpouzdanija... bilo je sudackih gresaka, ali na svu srecu na obe strane podjednako...u 4. četvrtini Gasolu sudjen faul, a Howardu je lopta ispala iz ruke...odma napad kasnije Bryantu poklonjena 2 slobodna...eto to pamtim..u produzetku je bilo cisto. Bynum loš...pamtim komentar prilikom 4. i 5. osobne Bynumu " neznam koliko je to dobro za Magic, s obzirom da ulazi Lamar Odom " i da...loša obrana na Lewisu, nije bio toliko spektakularan kako bi statistika rekla... Uredio/la neim |
||
|
to win without risk, is to triumph without glory!
|
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 11:20 |
|
|
slažem se sa neim-om... imam samo jedno pitanje,još u prvoj četvrtini , prva blokada d-12, kad je gasolu stisno bananu proguravši ruku ispod koša znači kroz mrežicu... po meni to je trebo biti suđen koš....
htjeo bih pohvaliti fisha koji je odigro jako jako dobro... kobe je bio miroljubljiv, nije bilo one želje kao u prvoj utakmici i zbog toga su se igrali produžetci.... sad idemo u orlando i u sljedeće 3 tekme lakersi moraju dobiti barem jednu....a moguće da dobiju i dvije pa da to riješe.... lewis je stvarno pogodio skoro sve otvorene koševe i zato je i dao 30+ koševa,obrana na njemu nije ni postojala,skoro.... uglavnom 2:0 za lakerse.... |
||
|| ![]() |
||
McGrady
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 30 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1091 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:17 |
|
ma sramota... jedina dobra stvar sto je bila na obnu i sad i to nemaju... sad ce sigurno propasti... |
||
|| ![]() |
||
melo15
veteran
Član od: 04 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1486 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:18 |
|
Dijelili su ih centimetri od poraza i pri fisherovom dodavanju za gasola 33 sek do kraja na minusu od dva razlike kada je Howard imao loptu na dlanu prilikom presjecanja tog dodavanja,ali ona je sretno završila u rukama Gasola koji je poravnao u ključnim trenutcima. A ova tvoja izjava o Rashardu Lewisu posjetila me na one koji su njegov dolazak u Orlando i ogromnu lovu koja je potrošena na njega smatrali katastrofalnim i bolesnim potezom. Uredio/la melo15 |
||
![]()
|
||
|| ![]() |
||
neim
mvp
Član od: 17 Prosinac 2007 Lokacija: Zagreb Online status: Offline Postovi: 1398 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:52 |
|
|
ne, ja nisam pljuvao po Lewisu niti umanjivao njegovu partiju....on je pogodio gotovo sve otvorene suteve, ono malo otvorenih kaj je promasio nadoknadio je pogodjenim iz teskih situacija.... a pogledaj prvo poluvrijeme ako imas negdje snimku...lamar je igrao losu obranu na njemu, nije trcao za njim van vec cekao unutra....Lamar je ukupno obrambeno odigrao solidno, ali gotovo sve povalno napravio je pri ulazu protivnika..ili kad bu Howard primio loptu.. opet kazem, ne umanjujem Lewisa, nejga sam se najvise bojao u kljucnim trenucima, uz Hedu...koji je zaheban pri zadnjim sekundama.... i slazem se da su Lakerse centimetri dijelili i u toj situaciji..to sam vidio tek jutros jer mi nije bila dovoljno kvalitetna slika na streamingu..pa nisam ni skuzio da je bio " lucky pass " @Lakerfan e taman kad sam upalio net sam vidio tu snimku Howardove "blokade" kroz obruc...nisam skuzio jel priznato ili ne.... i kaj se tice Kobea...nemam pojma kaj mu je jucer bilo u prvom poluvremenu....ispaljenih 6 lopti,od kojih 3 u zadnjoj sekundi isteka napada... izgledao je totalno nezainteresiran....onda se u drugom malo probudio... Uredio/la neim |
||
|
|
||
|| ![]() |
||
neim
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:59 |
|
|
realno gledajuci, sigurno vise ljudi gleda te kvazi zvijezde nego tekmu u 2 nakon ponoci... ja bi bio najsretniji da prenose cijeli dan NBA, ali stvari s realne strane ipak nisu takve... |
||
|
|
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 20:51 |
|
koš nije priznat i gasol je protestiro dosta... po meni to je koš,ali eto... glavno da su lakersi dobili |
||
|| ![]() |
||
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:39 |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=THlyQXYPkWY&featu re=related hhahahahhaaha
http://www.youtube.com/watch?v=WKCUZvk8nVU&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=hboh3RmmQ2s&feature=relat ed http://www.youtube.com/watch?v=rP_N9GFUgeI http://www.youtube.com/watch?v=C0WR13u_3-Q jadan lebron... |
||
|
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson
Cp3 for MVP! |
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 04:55 |
|
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NBA CHAMPS 2009 sutra ću komentirati nešto...nešto.... sad idem spavati sa polusuznim očima AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MVP MVP MVP ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 232425 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |