NBA PLAYOFFS 2009 |
Odgovori
|
| Autor | |
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: NBA PLAYOFFS 2009Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 14:05 |
|
Evo jedan post od 3 metra koji vam sve govori o ovogodisnjem playoffu
Uredio/la cro_2pac |
|
|
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson
Cp3 for MVP! |
|
|| ![]() |
|
nash_13
professional
Član od: 17 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 404 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 18:05 |
|
ajmo lagano prognoze...da ne zamre ovaj forum...eo ja ću probat malo redovnije pisat ovdje u playoffu...znači prognoze...
East Cle-Det 4-2 Bos-Chi 4-2 Orl-Phi 4-3 Atl-Mia 3-4 (samo ako wade poludi inače Atl 4-3) West Lal - Uta 4-1 ili čak 4-0 Den-Noh 4-3 (zbog billupsa i forme denvera u zadnje vrijeme i problema s povredama noh) Sas- Dal 4-1 Por - Hou - 4-2 u ovom playoffu navijam za portland...da se zna... ![]() |
|
|
PPG
23.4 RPG 4.60 APG 5.2 EFF + 22.33
|
|
|| ![]() |
|
shaq 22
mvp
Član od: 13 Studeni 2007 Lokacija: Seychelles Online status: Offline Postovi: 1258 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 20:21 |
|
Evo nisam dugo pisao,nije mi se dalo ovo na kraju sezone al kad krene playoff biti cu tu na forumu te se nadam da ce i ostali doci ......
Neka moja prognoza: West LAL-UTAH- 4-2 DEN-NOH- 3-4 SAS-DAL- 2-4 POR-HOU- 4-2 East CLE-DET- 4-1 BOS-CHI- 4-3 ORL-PHI- 4-1 ATL-MIA- 3-4 |
|
|
"Its like God put Kobe on this earth to play basketball"-by Lamar Odom
BOSTON CELTICS-THE BEST NBA TEAM EVER |
|
|| ![]() |
|
Barun Von Pich
sophmore
Član od: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Guatamala Online status: Offline Postovi: 96 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 20:36 |
|
finale vjerovatno Cleveland - Lakers jer se kod Bostona garnnet ozlijedio tak da ne vjerujem da Boston može. što se prognoze tiče slažem se sa Nashom i ja simpatiziram portland i htio bi da nešto naprave. |
|
|| ![]() |
|
cro_2pac
champion
Član od: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 924 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 21:01 |
|
Garnett je poludio ad je rekao doc a ce tesko uopce zaigrat u playoffu...covjek warrior nek igra, ali mozda bi karijera bila u pitanju ako mu se s**e
Evo i ja cu bit prorok :West LAL-UTAH- 4-1 utah ce se izvuc s jednom nije kao denver prije godine dana DEN-NOH- 3-4 obozavan New Orleans pa onda , paul ce ovi seriju izludit nuggetse jer nugsi lose brane pick&roll(pop) zanimljiva ce bit serija, chandler ce bit spreman, vec je igrao sinoc vsSpursa...uglavnom napokon kompletni ce bit hornetsi sry Melo SAS-DAL- 4-1 ljudi dallas je grozan...noh bez chandlera i poseya ubije...mozda 4-2 POR-HOU- 4-3 mladi su blazersi ali snac ce se East CLE-DET- 4-2 volim Detroit tako da im dajem 2 pobjede... BOS-CHI- 4-1 iako bez Garnetta Bullsi padaju sry Riker ORL-PHI- 4-2 Philla ce bit opasna kod kuce ka i protiv Pistonsa prosle godine ATL-MIA- 3-4 Wade ce dominirati iako ga Joe J bude cuva on ce se umoriti i nece mu ostat snage za napad... Uredio/la cro_2pac |
|
|
..."I play every game like it is my last."... By Allen Iverson
Cp3 for MVP! |
|
|| ![]() |
|
shyn3
veteran
Član od: 18 Studeni 2005 Online status: Offline Postovi: 3017 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 23:39 |
|
u palyoffu navijam za portland i orlando
pisat ću samo koja momlad će proći (moje mišljenje) cle, bos, orl, atl (dobri su doma zato im dajem prednost) por (maker bi ovo trebalo biti tijesno), noh (samo ako budu zdravi), sas i utah (isto ko hornetsi, samo ako budu potpuno zdravi) |
|
Gay+Mayo+Conley=RunGMC->Future Of NBA |
|
|| ![]() |
|
McGrady
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 30 Prosinac 2005 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1091 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 00:19 |
|
Hajda da se i ja okusam:
CLE - DET - 4-1 - Pistonsi nemaju sanse, najlosija ekipa u playoffu BOS - CHI - 4-2 - Bit ce teze bez Garnetta ali svejedno prolaze ORL - PHI - 4-1 - steta sto nema Nelsona jer sad kad su celticsi bez garnetta mislim da bi magic prosao do finala s cleveland jamesima :D ATL - MIA - 4-3 - nadam se da ce Wade nesto pokazati, no tesko ce ove u gostima dobiti LAL - UTA - 4-2(4-3) - Lakersi ce sigurno proci iako sam stavio da bi rez mogo biti 4-3 jer Utah kod kuce je gotovo kao Cleveland, nepobjedivi. DEN - NOH - 4-3 - bit ce napeto...prednost ipak nuggsima zbog domaceg terena SAS - DAL - 4-3 - Spursi su spursi, ali ovaj put bez Ginobilija, Dallas ima sanse. POR - HOU - 4-2 - ne svida mi se hou, odlazak alstona je po mom misljenju bio los potez. sve stoji na mingu a znamo dosadasnje rezultate i igre minga i houstona kad u vaznim utakmicama igra ide preko yaoa. No ko zna, dosta je poboljsao igru ove godine. A svida mi se ekipica portlanda, nadam se da bi mogli do finala s lakersima. |
|
|| ![]() |
|
pancev9
sophmore
Član od: 24 Siječanj 2006 Lokacija: Turks and Caicos Islands Online status: Offline Postovi: 118 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 10:35 |
|
ISTOK Cle-Det 4-1 Bos-Chi 4-3 Orl-Phi 4-1 Atl-Mia 2-4 ZAPAD Lal - Uta 4-0 Den-Noh 3-4 Sas- Dal 4-3 Por - Hou 4-2 |
|
|
CRVENA ZVEZDA JE SAMPION EVROPE!!!!!
|
|
|| ![]() |
|
petrinja_rules
moderator
Član od: 30 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1522 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2009 u 11:06 |
|
napravite posebno temu za istok,posebno za zapad ko prosle godine,jer ce ovdje biti previse toga...
prognoza :) : cle-det 4-2 bos-chi 4-2 orl-phi 4-1 atl-mia 4-2 lal-utah 4-1 den-noh 2-4 sas-dal 4-2 por-hou 4-2 |
|
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |