FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

DUBROVNIK

Odgovori Odgovori Stranica  123 30>
Autor
mozda Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Travanj 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mozda Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: DUBROVNIK
    Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:57
  malo mi je dulje trebalo, ali sam shvatio da nema nista o dubrovniku, klubu koji je pokazao da zasluzuje biti u ligi za prvaka, i to gdje je prosjek godina kod igraca na niskome nivou.. samo sto mislim, da unatoc dejonu koji je donio prevagu, mislim da im rusi atmosferu unutar ekipe, sudeci po reakcijama igraca..ipak nihov mentalitet je drukciji od naseg..
  ||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 19:04
Ne znam da li im Amer ruši atmosferu,ali znam da ga svi hvale....možda bez njega Dubrovnik ne bi ni okusio Ligu za prvaka....Nadam se da se na ovom topicu neće pojaviti neki "Ante" koji će očekivati plasman Dubrovnika...ili po rezultatu ili po pozivnici u NLB....ipak treba biti realan i znati da je plasman u Ligu za prvaka Dubrovnikov maksimum maksimuma....a to su najbolje pokazali dosadašnji rezultati protiv NLB ligaša Cibone,Zagreba,Splita.... 
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
Barun Von Pich Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Siječanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Barun Von Pich Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:01

Izvorno objavio/la faul u napadu

Ne znam da li im Amer ruąi atmosferu,ali znam da ga svi hvale....moľda bez njega Dubrovnik ne bi ni okusio Ligu za prvaka....Nadam se da se na ovom topicu neće pojaviti neki "Ante" koji će očekivati plasman Dubrovnika...ili po rezultatu ili po pozivnici u NLB....ipak treba biti realan i znati da je plasman u Ligu za prvaka Dubrovnikov maksimum maksimuma....a to su najbolje pokazali dosadaąnji rezultati protiv NLB ligaąa Cibone,Zagreba,Splita.... 

Istina

||   Nazad na vrh
mozda Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mozda Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 23:22
  slazem se u potpunosti...ali di je crni bio protiv cibone, splita..itd? kad su najmladi pokazali da mogu i znaju...
  ||   Nazad na vrh
offside Vidi meni
professional
professional

Član od: 26 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat offside Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 00:14
ante je iščeznuo... naravno da Prejean iskače iz sustava. iako,sumnjam da ga Kunce ima... navodno je i na tekmu u splitu došao direkt iz ZG. dok je ostatak ekipe stigao dan ranije.
  ||   Nazad na vrh
dživo Vidi meni
professional
professional

Član od: 18 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dživo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 13:13

Iz vodstva NLB lige opet najavljuju skoro osnivanje Druge NLB lige. Mislim da bi se u klubu trebali već sada početi pripremati kako bi se izborio ulazak u tu ligu. 

http://www.kosarka.hr/main.asp?dir=news&newsid=27111 

||   Nazad na vrh
Ante R Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Ante R Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:07
 ako dovedemo Prku dogodine i zadržimo Dejona garant napadamo veliku četvorku. A za ovu godinu ipak nema šanse iako ćemo na kraju ostat 5 u Hrvatskoj. Ako budemo s tim igrali kakav evropski kup opet super. Iako mislim da ćemo dobiti doma Splita ali ipak s manjom razlikom nego što su oni nas.
kk Dubrovnik pobjednik
  ||   Nazad na vrh
mich23 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 04 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mich23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:14

Izvorno objavio/la Ante R

ako dovedemo Prku dogodine i zadržimo Dejona garant napadamo veliku četvorku. A za ovu godinu ipak nema šanse iako ćemo na kraju ostat 5 u Hrvatskoj. Ako budemo s tim igrali kakav evropski kup opet super. Iako mislim da ćemo dobiti doma Splita ali ipak s manjom razlikom nego što su oni nas.

Kakvog Prku ti sanjaš? Njega ne treba dovoditi, doći će on sam, ali na ljeto na odmor. Imaš li ti uopće pretstavu koliko Prku plaća Cibona? Nemaš naravno! A mogao si i pročitati ovih dana kako će vidjeti iduće sezone oko ostanka u Ciboni jer ima i opcija ponovnog odlaska u inozemstvo.

||   Nazad na vrh
faul u napadu Vidi meni
legend
legend

Član od: 26 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat faul u napadu Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:38

Izvorno objavio/la Ante R

ako dovedemo Prku dogodine i zadržimo Dejona garant napadamo veliku četvorku. A za ovu godinu ipak nema šanse iako ćemo na kraju ostat 5 u Hrvatskoj. Ako budemo s tim igrali kakav evropski kup opet super. Iako mislim da æemo dobiti doma Splita ali ipak s manjom razlikom nego što su oni nas.

A onda je svizac zamotao čololadu u omot  ..... 

NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
  ||   Nazad na vrh
offside Vidi meni
professional
professional

Član od: 26 Ožujak 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat offside Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 02:00
ante je opet oživio...
  ||   Nazad na vrh
Sillmarill Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Sillmarill Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:34

Kakvog Prku i kakav Europski kup? Pa prvo kolo u Rusiju, drugo na Cipar, treće u Češku...S kakvim realnim šansama za visok plasman..? S kojim sponzorskim pokrićem?  Svaka čast na optimizmu ali trebao bi znati da sve to košta, i ako nemaš par milijuna negdje u čarapi s kojima si spreman donirati takvu egzibiciju kluba onda spusti malo ambicije. Nije da ne bi svi mi to voljeli... Druga NLB liga je za neki drugi topic imho, ali po mom mišljenju bila bi posljednji čavao u lijes hrvatske košarke, i to je jedina stvar koja se tiče košarke u kojoj se slažem s Dankom Radićem.

--
~o~
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:24
Šta je sad? Prije tekmi protiv Cibone, Zagreba Splita najavljivali ste čak i pobjede, a sad pred Šibenik ništa. Gdje se izgubio taj optimizam?
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 30>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni