DUBROVNIK |
Odgovori
|
Stranica 123 30> |
| Autor | |
mozda
rookie
Član od: 05 Travanj 2009 Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: DUBROVNIKObjavljeno: 15 Travanj 2009 u 18:57 |
|
malo mi je dulje trebalo, ali sam shvatio da nema nista o dubrovniku, klubu koji je pokazao da zasluzuje biti u ligi za prvaka, i to gdje je prosjek godina kod igraca na niskome nivou.. samo sto mislim, da unatoc dejonu koji je donio prevagu, mislim da im rusi atmosferu unutar ekipe, sudeci po reakcijama igraca..ipak nihov mentalitet je drukciji od naseg..
|
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 19:04 |
|
Ne znam da li im Amer ruši atmosferu,ali znam da ga svi hvale....možda bez njega Dubrovnik ne bi ni okusio Ligu za prvaka....Nadam se da se na ovom topicu neće pojaviti neki "Ante" koji će očekivati plasman Dubrovnika...ili po rezultatu ili po pozivnici u NLB....ipak treba biti realan i znati da je plasman u Ligu za prvaka Dubrovnikov maksimum maksimuma....a to su najbolje pokazali dosadašnji rezultati protiv NLB ligaša Cibone,Zagreba,Splita....
|
|
|
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
|
|
|| ![]() |
|
Barun Von Pich
sophmore
Član od: 26 Siječanj 2009 Lokacija: Guatamala Online status: Offline Postovi: 96 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 22:01 |
|
Istina
|
|
|| ![]() |
|
mozda
rookie
Član od: 05 Travanj 2009 Online status: Offline Postovi: 2 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Travanj 2009 u 23:22 |
|
slazem se u potpunosti...ali di je crni bio protiv cibone, splita..itd? kad su najmladi pokazali da mogu i znaju...
|
|
|| ![]() |
|
offside
professional
Član od: 26 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 230 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 00:14 |
|
ante je iščeznuo... naravno da Prejean iskače iz sustava. iako,sumnjam da ga Kunce ima... navodno je i na tekmu u splitu došao direkt iz ZG. dok je ostatak ekipe stigao dan ranije.
|
|
|| ![]() |
|
dživo
professional
Član od: 18 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 187 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 13:13 |
|
Iz vodstva NLB lige opet najavljuju skoro osnivanje Druge NLB lige. Mislim da bi se u klubu trebali već sada početi pripremati kako bi se izborio ulazak u tu ligu. |
|
|| ![]() |
|
Ante R
sophmore
Član od: 11 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 110 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Travanj 2009 u 23:07 |
|
ako dovedemo Prku dogodine i zadržimo Dejona garant napadamo veliku četvorku. A za ovu godinu ipak nema šanse iako ćemo na kraju ostat 5 u Hrvatskoj. Ako budemo s tim igrali kakav evropski kup opet super. Iako mislim da ćemo dobiti doma Splita ali ipak s manjom razlikom nego što su oni nas.
|
|
|
kk Dubrovnik pobjednik
|
|
|| ![]() |
|
mich23
sophmore
Član od: 04 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 222 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:14 |
|
Kakvog Prku ti sanjaš? Njega ne treba dovoditi, doći će on sam, ali na ljeto na odmor. Imaš li ti uopće pretstavu koliko Prku plaća Cibona? Nemaš naravno! A mogao si i pročitati ovih dana kako će vidjeti iduće sezone oko ostanka u Ciboni jer ima i opcija ponovnog odlaska u inozemstvo. |
|
|| ![]() |
|
faul u napadu
legend
Član od: 26 Ožujak 2008 Lokacija: METROPOLA Online status: Offline Postovi: 7102 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Travanj 2009 u 19:38 |
|
A onda je svizac zamotao čololadu u omot |
|
|
NAKLON DO PODA GOSPODINE MARCELO!
|
|
|| ![]() |
|
offside
professional
Član od: 26 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 230 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 02:00 |
![]() ![]() ante je opet oživio...
|
|
|| ![]() |
|
Sillmarill
rookie
Član od: 16 Svibanj 2006 Online status: Offline Postovi: 30 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 08:34 |
|
Kakvog Prku i kakav Europski kup? Pa prvo kolo u Rusiju, drugo na Cipar, treće u Češku...S kakvim realnim šansama za visok plasman..? S kojim sponzorskim pokrićem? Svaka čast na optimizmu ali trebao bi znati da sve to košta, i ako nemaš par milijuna negdje u čarapi s kojima si spreman donirati takvu egzibiciju kluba onda spusti malo ambicije. Nije da ne bi svi mi to voljeli... Druga NLB liga je za neki drugi topic imho, ali po mom mišljenju bila bi posljednji čavao u lijes hrvatske košarke, i to je jedina stvar koja se tiče košarke u kojoj se slažem s Dankom Radićem.
|
|
|
--
~o~ |
|
|| ![]() |
|
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Travanj 2009 u 20:24 |
|
Šta je sad? Prije tekmi protiv Cibone, Zagreba Splita najavljivali ste čak i pobjede, a sad pred Šibenik ništa. Gdje se izgubio taj optimizam?
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 30> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |