FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

HR DJEČACI 1998/99

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 32>
Autor
COACH CARTER Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Lipanj 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat COACH CARTER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: HR DJEČACI 1998/99
    Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 21:48
pozdrav svim forumašima...i forumašicama  :D
ako smijem reći moja prognoza je- ko zabije najviše koševa a primi najmanje (za svaku utakmicu posebno) bu prvi a za ostale cemo vidjet :D
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Ožujak 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 11:19
Izvorno objavio/la COACH CARTER

ako smijem reći moja prognoza je- ko zabije najviše koševa a primi najmanje (za svaku utakmicu posebno) bu prvi a za ostale cemo vidjet :D
.....samo osvrt na tvoj avatar, jer na tekst je bespredmetno uopće reagiratiWink......nekad je Z A K O N O M   bilo zabranjeno taknuti košarkašku loptu nogom.....danas čak i poneki treneri i suci dižu loptu s poda nogom....i kaj onda dalje pričat o košarci i odgoju djece da postanu košarkaši......
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Lipanj 2010 u 11:27
Izvorno objavio/la Pruđe

.....samo osvrt na tvoj avatar, jer na tekst je bespredmetno uopće reagiratiWink......nekad je Z A K O N O M   bilo zabranjeno taknuti košarkašku loptu nogom.....danas čak i poneki treneri i suci dižu loptu s poda nogom....i kaj onda dalje pričat o košarci i odgoju djece da postanu košarkaši......

LOLClap
Clap
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
steal Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat steal Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 12:05
Mislim da je prvenstvo uvelike oslabljeno neigranjem Splita.Momci bi sigurno igrali u finalu sa Zagrebom.
 jer imaju najširi izbor igrača i  ukupno gledajući najtalentiraniju ekipu.

||   Nazad na vrh
banana Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat banana Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 12:25

A znaš li ti da vrijedi i ona: Brži zadnji!LOLWink
samo je jedno u mom životu vrijedno
  ||   Nazad na vrh
znatizelja Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Lipanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat znatizelja Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 15:11
Mislim da je prvenstvo uvelike oslabljeno neigranjem Splita.Momci bi sigurno igrali u finalu sa Zagrebom. jer imaju najširi izbor igrača i  ukupno gledajući najtalentiraniju ekipu.(steal)
I što sad, da proglasimo prvenstvo nevažećim zato što Split ne igra?
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 16:56
.....Split već godinama ne šalje svoju ekipu na otvoreno prvenstvo RH U-12, a zašto je to tako treba njih pitatiWink.....
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
COACH CARTER Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat COACH CARTER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 17:08
mislim da bez obzira na split turnir nikako nije oslabljen...a i dal ce zagreb biti u finalu vidjet cemo se...ja se nadam da ce biti...
ali i da split dolazi na turnir mislim da nebi bilo finale split-zagreb.....
eh vidim ja da s vama necu lagano na zelenu granu... LOL
  ||   Nazad na vrh
COACH CARTER Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat COACH CARTER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 17:11
slazem se u potpunosti, ali samo bih naglasio da je ovaj film jedan od onih uz SPACE JAME kojeg bi morali svi kosarkasi po meni pogledati Approve hehe

||   Nazad na vrh
steal Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Prosinac 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat steal Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 19:10
Ja sam samo iznio svoje mišljenje o tome da je turnir oslabljen neigranjem Splita,a odmah se neki nađu uvrijeđeni  i valjaju gluposti,provokacijama da bi turnir trebalo proglasiti nevažećim.
Dobro,eto vam polufinale Zagreb,Cedevita,Vučići i Dubrava.Zadovoljni?
  ||   Nazad na vrh
Maksi Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 18 Veljača 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Maksi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:01
Nema ništa bez SplitaThumbs Up jer"nima Splita do Splita"Thumbs UpThumbs Up.
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2010 u 20:48

....evo i od mene zakašnjela dobrodošlica još jednom cijepljenom zaljubljeniku u čarobnu loptobacačku igru....LOLLOLLOL....
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 32>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni