FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

HR DJEČACI 1998/99

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132>
Autor
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Ožujak 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: HR DJEČACI 1998/99
    Objavljeno: 21 Lipanj 2010 u 22:40
....e pa izgleda da Cedefita ne bu vidla polufinala.....halo Dubravaši, kaj se još plačete za finalom mlađe kadetskog prvenstva....primite se poslaWink.....zezam se, ajmo Dubrava!.....
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 16:00
.....evo Dubrava se ne zeza, maznuli su tihe favorite iz Slavonije......predviđam Vučiće i Zagreb u finalu, a pobjednik JosefWink.....

Uredio/la Pruđe - 22 Lipanj 2010 u 16:03
Zapruđe, Zapruđe baš si pravi drug, imaš pet, šest birtija ja vrtim se u krug.......
  ||   Nazad na vrh
COACH CARTER Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Lipanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat COACH CARTER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Lipanj 2010 u 18:06
ono sto bih htio reci da mi je drago da je DUBRVA pobijedila Vukovar jer je njihov trener prije pocetka same utakmice izjavio na upit roditelja kako ce protiv dubrave izjavio da je dubrava nekoliko klasa slabija i da se to uopce ne brine da je on u finalu..............pa stoga CESTITAM DUBRAVI.... ;)
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 09:00
.....očekivano finale.....
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 15:57
....i očekivani pobjednik.....prvi puta je pobjednik Božićnog turnira osvojio i prvenstvo Hrvatske.....čestitke pobjednicima i onima malo slabije plasiranima.....
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 16:12
SENIORI: 1. Cibona, 2. Zadar, 3. Cedevita
SENIORKE: 1. Gospić CO, 2. Jolly JBS Šibenik, 3. Medveščak
JUNIORI: 1. Split, 2. Zagreb CO, 3. Cedevita
JUNIORKE: 1. Medveščak, 2. Rhea Imotski, 3. Zadar
KADETI: 1. Cedevita, 2. Zagreb CO, 3.Zadar
KADETKINJE: 1. Medveščak Tra-Mont, 2. Dubrava, 3. Croatia 2006
MLAĐI KADETI: 1.Zagreb CO,2. Zadar, 3. Dubrava
MLAĐE KADETKINJE: 1. Trešnjevka, 2. Split, 3. Medveščak
DJEČACI: 1. Vučići, 2.Zagreb CO, 3.Zadar
DJEVOJČICE: 1.Medveščak, 2. Dubrava, 3. Pešćenica

.....evo konačnog poretka koji je inicirao forumaš banana.....Tongue
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 16:23
Izvorno objavio/la Pruđe

.....Cibona 65%, Zagreb 25%.....svi ostali zajedno imaju ostalih 10%.....Smile
.......pa nek neko veli da nisam na Faulovom traguWink......Smile
  ||   Nazad na vrh
banana Vidi meni
champion
champion

Član od: 28 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat banana Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 19:52
Izvorno objavio/la Pruđe

SENIORI: 1. Cibona, 2. Zadar, 3. Cedevita
SENIORKE: 1. Gospić CO, 2. Jolly JBS Šibenik, 3. Medveščak
JUNIORI: 1. Split, 2. Zagreb CO, 3. Cedevita
JUNIORKE: 1. Medveščak, 2. Rhea Imotski, 3. Zadar
KADETI: 1. Cedevita, 2. Zagreb CO, 3.Zadar
KADETKINJE: 1. Medveščak Tra-Mont, 2. Dubrava, 3. Croatia 2006
MLAĐI KADETI: 1.Zagreb CO,2. Zadar, 3. Dubrava
MLAĐE KADETKINJE: 1. Trešnjevka, 2. Split, 3. Medveščak
DJEČACI: 1. Vučići, 2.Zagreb CO, 3.Zadar
DJEVOJČICE: 1.Medveščak, 2. Dubrava, 3. Pešćenica

.....evo konačnog poretka koji je inicirao forumaš banana.....Tongue

E, to je to, moj pruđe. Nek se zna tko su gazde u 2010. godini ili ako hoćete u sezoni 2009/2010. Živ ti meni i zdrav bio.
samo je jedno u mom životu vrijedno
  ||   Nazad na vrh
banana Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat banana Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 19:54
Ali, stvarno Medveščak je ove godine u mlađim kategorijama dobar da te Bog sačuva. Svaka im čast iako nisam baš neki njihov fan kao dvokorak npr.Thumbs Up
  ||   Nazad na vrh
Pruđe Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pruđe Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2010 u 21:24
Izvorno objavio/la banana

Ali, stvarno Medveščak je ove godine u mlađim kategorijama dobar da te Bog sačuva. Svaka im čast iako nisam baš neki njihov fan kao dvokorak npr.Thumbs Up
....istina....a ide im i u EBEL ligiLOLLOLLOL......
  ||   Nazad na vrh
COACH CARTER Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Lipanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat COACH CARTER Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 00:51
kolko sam ja cuo od jednog trenera svi su ljuti na medveščak...navodno su doveli tri igracice koje su im donjele naslov i to samo za turnir...iz petrinje kolko sam cuo...a da realno stanje je da je dubrava protiv "regularne" ekipe medvescaka jaca 20poena razlike... e sad samo da se zna ja ne zauzimam niciju stranu... samo kazem sto mi je danas reko je`n kolega Big smile stvarno neznam kome je ambicija osvojiti naslov na rad drugih ljudi,,,pa da se prica kako dobro neko radi,a niti jedna od tih igracica navodno nije odradila vise od 5 treninga (ovo zadnje nije provjerena informacija) ....mislim da ste poantu shvatili Dead
  ||   Nazad na vrh
banana Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat banana Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Lipanj 2010 u 08:47
Zašto Savez to dopušta? Osobno to ne bih dopustio, ali ako je već dopušteno - hebi ga.Wink
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni