FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

PARTIZAN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 32333435>
Autor
djordjino94 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Listopad 2009
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat djordjino94 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: PARTIZAN
    Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 19:23
Evo, kad spremim ovu moju  medovacu, pozelecemo Partizanu i Ciboni sjajne rezultate...smatrajte se pozavanim.Thumbs Up  
  ||   Nazad na vrh
vrsid Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Lipanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vrsid Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 20:30
LELE...
Jedva cekam.
  ||   Nazad na vrh
Stefanino Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Veljača 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Stefanino Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 17:48

B92:Klobučar tri godine u Partizanu

Reprezentativac Slovenije Jaka Klobučar, dosadašnji igrač Olimpije, drugo je pojačanje prvaka Srbije Partizana, saznaje B92.

Klobučar je u ponedeljak doputovao u Beograd kako bi sa beogradskim klubom potpisao trogodišnji ugovor a finansijski detalji nisu poznati.

Dvadesetdvogodišnji bek karijeru je počeo u ekipi Krke iz Novog Mesta, tri sezone je odigrao u Geoplin Slovanu (igrao u isto vreme kada i Jan Veseli), a poslednji klub mu je ljubljanska Olimpija.

„Veoma sam srećan što sam uspeo da potpišem za klub kakav je Partizan, koji mi je u prvom planu. Posebno sam zadovoljan što ću raditi sa mladim igračima i što ću moći da napredujem. Sa moje strane, tu sam da dam sve od sebe i da pomognem da napravimo možda još jednom rezultat koji je klub napravio prošle godine“, rekao je Klobučar u izjavi za B92.

Klobučar neće imati prevelikih problema sa uklapanjem u ekipu.

„Poznajem dosta igrača od ranije, a posebno Čeha Jana Veselog sa kojim sam ranije igrao u Slovanu. Očekujem da ću se brzo uklopiti i da ću napredovati u Partizanu, jer u suprtonom ne bi ni došao ovde“, dodao je slovenački reprezentativac.

Klobučar je rođen 19. avgusta 1987. godine, visok je 198 centimetara, igra na poziciji beka, a branio je boje reprezentacije Slovenije na prvenstvu Evrope 2007. godine.

Prošle sezone igrao je malo do 15. kola, da bi od tada do kraja takmičenja za Ljubljančane imao prosek od deset poena, četiri skoka i dve asistencije a najbolje utakmice odigrao je protiv beogradskih klubova. Partizanu je 'ubacio' 15 poena uz sedam skokova i indeks uspešnosti 25.

Pre Klobučara Partizan je ovog leta angažovao novog reprezentativca Srbije Dragana Milosavljeviæa.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=07&dd=05&nav_id=443394

Stefanino
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 22:47
Ovog Klobučara ne podnosim kurva je od igrača al za ovaj standard sasvim solidno...dalje vidim da je doveden Rasko Katic to do sad nije bila politika Partizana al mozda su se okrenuli novim putevima kad su vidli da s onim prije mogu samo do F4 Embarrassed
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 19:24
Pa ništ mi nije jasno ? Pa kaj nema Partizan love ko pljeve ? Pa kakve on to igrače dovodi ? Kobolčar i onaj balvan najgori iz Hemofarma. Ništ mi nije jasno. Bit će i da su oni siromašni. Embarrassed

Uredio/la mazohist - 10 Srpanj 2010 u 19:25
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
bakazora Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Travanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bakazora Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 00:55
a što i da imaju para, zašto da troše kad im je konkurencija u banani,,,osim cedeviteTongue
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 12:03
Izvorno objavio/la bakazora

a što i da imaju para, zašto da troše kad im je konkurencija u banani,,,osim cedeviteTongue

Ma nisam ja  mislil na tu konkurenciju, u NLB ligi već odavno im nitko nije konkurentan, mislil sam na Euroligašku. Nekak mi se čini ak imaju love da su mogli i nekaj ozbiljnijeg dovest. AL dobro oni bar nekog dovode, a i vjerovatno bu doveli još dva stranca pa nekaj i skrpaju.Embarrassed

Uredio/la mazohist - 11 Srpanj 2010 u 12:03
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
2bad4u Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 2bad4u Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 03:49
 Pa nema u Partizanu baš mnogo love! Čak im je i bankovni račun u blokadi na oko 4 miliona Eura.
 Inače Došli su još i Dragan Milosavljević iz Radničkog, Bojan Popović, i Nathan Jawai, Australijanac, koji je 
pokušavao da igra u NBA, ali sa slabim uspehom...
  ||   Nazad na vrh
vrsid Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Lipanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vrsid Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 17:42
Maore ljudi ne se uzbudjavajte, sa Duletom ili bez njega Partizan ima sve da rastrti. Kako u vsoj Lijepoj Jadranskoj tako i u nasoj Srpskoj ligi...
A u evropi sta god da bude. PARTIZAN ZAKON!!!!!!!!!!!!!!!
  ||   Nazad na vrh
mekejlebovski Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mekejlebovski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 13:05
Izvorno objavio/la Maksi

Dobro, ajde neka. Evo  oklada Faule. U pivce. Olimpiakos će tući Duleta s više razlike nego Cibonu u oba susreta, a Cibona će ga tući u finalu NLB (valjda je to Europska tekmaThumbs Up).
Sjetih se "nemoguće oklade" sa jednim "Znalcem" čije si mišljenje lani i ti zagovarao. Sjećaš se malih Maksimiraca. Danas čovjeku ni traga pa se bojim da mu se što nije dogodilo. 
U igri jedan na jedan možemo gađat triceThumbs Up ili odigrat partiju šahaClap.

genije
kad se bijelo salo preljeva preko gaća kupaćih, dojam koji ostavljam i nije **ački
  ||   Nazad na vrh
mekejlebovski Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mekejlebovski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 13:23
Izvorno objavio/la Maksi

Partizan bolja ekipa???? Zbog šuta iz očaja??? Play partizana bolji od Gordona???? I to tvrdi netko ko je igro košarku??? Ajoj...  Pa partizan ima majstora pritiska i provokacije koji bi trebo dobit dvije tri tehničke po tekmi i trolove pod košem... Cibona sa jednim pravim centrom bila bi na plus 20.   Ovako je omjer snaga podjednak. uspjeh P. u Evropi je splet "nesretnih" okolnosti i puna BG arena.

genije (part two)
kad se bijelo salo preljeva preko gaća kupaćih, dojam koji ostavljam i nije **ački
  ||   Nazad na vrh
yordan Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 25 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yordan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Rujan 2010 u 13:26
Izvorno objavio/la mekejlebovski

Izvorno objavio/la Maksi

Partizan bolja ekipa???? Zbog šuta iz očaja??? Play partizana bolji od Gordona???? I to tvrdi netko ko je igro košarku??? Ajoj...  Pa partizan ima majstora pritiska i provokacije koji bi trebo dobit dvije tri tehničke po tekmi i trolove pod košem... Cibona sa jednim pravim centrom bila bi na plus 20.   Ovako je omjer snaga podjednak. uspjeh P. u Evropi je splet "nesretnih" okolnosti i puna BG arena.

genije (part two)

mekejlebovski častim te pićem kad dođeš dogodine na more
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 32333435>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni