PARTIZAN |
Odgovori
|
Stranica 123 35> |
| Autor | ||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Član od: 27 Veljača 2009 Lokacija: Serbia Online status: Offline Postovi: 240 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: PARTIZANObjavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:52 |
|||||||||||||||
|
Sve o Partizanu.
![]() |
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:57 |
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 22:59 |
|||||||||||||||
|
Kratki izvestaj Partizan:Split sa poluvremena rezultat 37:40 Split
sjajan u sutu za 3 poena cak 70% ili ti 7|10 Jamon 3|3 Grgurovic 2|2
sta reci sjajan sut za 3poena! sto se tice za dva poena tu je Partizan
mnogo bolji 79% 11|14 dok je Split izuzetno los 31% 5|16
U skokovima mala prednost na strani Splita 11:9 kao u izgubljenim loptama 7 Split 10 Partizan. Partizan bez Tepica, ravnomerno rasporedjeni minuti ostalih igraca i ima problema sa igrama play igraca. Split ako nastavi sa dobrim pogadjanjima za 3 i udje u neizvesnu zavrsnicu ima sansi da dobije mec. |
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 23:07 |
|||||||||||||||
|
Partizan:Split 83:73
Split u nastavku meca nije odrzao visok nivo suta za 3. Partizan preko Novice Velickovica(MVP meca) koji je bio sjajan 20 poena 10 skokova 5 asistencija index 33 i Urosa Tripkovica 6|8 za 3 prelomio mec na kraju trece i pocetkom zadnje cetvrtine. Split odigrao hrabro i rastereceno i zadao dosta muka Partizanu. http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=167&sez= |
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Ožujak 2009 u 23:16 |
|||||||||||||||
|
http://www.adriaticbasket.com/stats.php?gameid=167&a mp;sez=&topic=report
|
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Pearl Jam
professional
Član od: 05 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 436 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 18:14 |
|||||||||||||||
|
Gledao sam Partizan - Panathainakos na Sportklubu i još jednom sam ostao impresioniran Partizanovom obranom i sposobnošću da se nakon zaostatka od 10 razlike odmah vrate u igru i povedu. Gubili su 17 - 27, ali odmah nakon toga su napravili preokret. Slično kao i protiv Unicaje kad su nakon -11 poveli u zadnjoj četvrtini. S ovakvom obranom i uz malo sreće, Partizan može i na F4. Ipak, jedan čovjek je opet pokazao da je sjajan trener, ali i veliki primitivac. Još u prvom poluvremenu je trebao biti isključen. Nisam još gledao Partizanovu tekmu, a da dotični nije konstantno prigovarao sucima, ovo se odnosi i na Euroligu i na NLB, a vjerojatno je tako i u prvenstvu Srbije. Teško mi je povjerovati da su baš svi suci koji sude Partizanu toliko loši da ih se svaki put mora vrijeđati. |
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Ožujak 2009 u 21:59 |
|||||||||||||||
Ni meni nije jasno. Mada je postao zanimljiv sudijama kad ga trpe da im izredja celu familiju!? Mada ima jedan zanimljiv podatak kad je Vujosevic dobijao tehnicke greske Partizan je pravio preokrete i dobijao te meceve. Zasto je dobijao ja neznam. Dali sudije od tog trenutka sude po pravilu ili igraci igraju iz inata? Neznam. U svakom slucaju ranije je Partizan dosta puta drasticno ostecivan u evroligi i Dule od tad je izuzetno bezobrazan prema sudijama pogotovo ako naprave i najmanju gresku. Ako se setimo utakmice protiv Unikahe Cook je napravio cist prekrsaj u zadnjim sec regularnog vremena nad Veselim i nista nije svirano a zbog tog faula smo mogli da ispadnemo. I kako on da bude miran na sledecoj utakmici i neodreaguje a covek je izuzetno temperamentan cak su nas sudije malo sputale i protiv PAO na 13 razlike da jurimo +18. U svakom slucaju neopravdavam njegovo ponasanje u nekim situacijama stvari preteruje. Ja mu prastam zbog rezultata ali ako izgubimo utakmicu zbog njegovog ponasanja(Tehnickih gresaka) naj**ga je i od nas navijaca i novinara. |
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Ožujak 2009 u 17:01 |
|||||||||||||||
|
Ocekivanja Duleta Vujosevica i igraca Partizana:
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm= 03&dd=09&nav_id=349145 Ocekivanja nas navijaca su da daju sve od sebe i budu borbeni kao i uvek ako iz toga izadje i dobar rezultat sjajno ako ne onda cekamo sledecu utakmicu da se radujemo. |
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 01:21 |
|||||||||||||||
|
Poraz od lose Rome. Mi ko na suterskom treningu nista nismo uboli, ko da smo igrali bez spoljne linije. Sut spolja katastrofa.Opet smo nadskocili protivnika i krilni centri Velickovic i lazme sjajni ostali 0.Osim sjajnog skoka ostalo nije za pomen.
|
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
milos
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 171 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 12:58 |
|||||||||||||||
|
Partizan pobedjuje Cibonu u subotu sigurno! Sa Tripkom, Novicom i Tepicem mozemo svakog da pobedimo!
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
the_goat
veteran
Član od: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3722 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 14:07 |
|||||||||||||||
|
po meni je cibona u zagrebu favorit...proslu tekmu smo igrali protiv andersona, a sada smo jaci i za wrighta...
|
||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Stefanino
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Ožujak 2009 u 14:51 |
|||||||||||||||
|
Ukratko ovako stoje stvari Velickovic je povredjen i nije otisao sa ekipom u Zagreb. Mislim da je Cibona apsolutni favorit i da ce dobiti utakmicu.Partizan nece rizikovati povrede nekog igraca jer su svi igraci umorni i posle Tepiceve povrede dosla je Velickoviceva. Mislim da ce Cibona lagano dobiti mec, dok mi moramo dase spremamo za bitnioje utakmice a to su CSKA i F4 NLB lige. Sve ostale utakmice treba cisto da se odrade.Stil igre Partizana bi trebao da bude trci pucaj ko u NBA bez odbrane.
|
||||||||||||||||
|
Stefanino
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Odgovori
|
Stranica 123 35> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |