U19 - HR reprezentacija |
Odgovori
|
Stranica <12345 13> |
| Autor | ||
cardi
rookie
Član od: 15 Lipanj 2007 Online status: Offline Postovi: 14 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: U19 - HR reprezentacijaObjavljeno: 03 Srpanj 2009 u 14:32 |
|
|
statistika:
http://newzealand2009.fiba.com/pages/eng/fe/09/u19men/p/gid/ 4/grid/D/rid/6972/game.html ovo je trebalo dobiti i uvjerljivije, iako su oni domacini... ali nije im igra jedini centar kojeg imaju jer se ozlijedia protiv Argentine... to im je inace najbolji igrac i sa 211 cm jedini njihov igrac visi od 200 cm... ugl, vazno da smo dobili... sljedeca s Argentinom |
||
|
Dalmatinac sam, tu sam rođen ja...
|
||
|| ![]() |
||
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 07:59 |
|
|
Dobili i Argentinu.
Svaka čast i čestitke. Idemo dalje. |
||
|| ![]() |
||
kenta pesirator
sophmore
Član od: 03 Prosinac 2008 Online status: Offline Postovi: 104 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 08:21 |
|
|
svaka cast momci
ovo je reprezentacija od koje se puno ocekuje ove i iduce godine - samo tako naprid jos kad bi imali boljeg pleja... ![]() |
||
|| ![]() |
||
kkot
rookie
Član od: 02 Prosinac 2008 Online status: Offline Postovi: 19 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 09:39 |
|
|
jel može neko napisati di se može gledat
|
||
|| ![]() |
||
haklerčić
champion
Član od: 08 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 262 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 17:01 |
|
Veli forumaš ladovina ovdje http://atdhe.net/. Bravo dečki! Inače tko lovi RTS2, može gledati super kvalitetnu univerzitetsku košarku gdje su Ameri, Srbi, Litavci i Rusi u turbojakim sastavima! |
||
|| ![]() |
||
ladovina
rookie
Član od: 03 Srpanj 2009 Online status: Offline Postovi: 29 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 20:32 |
|
Justin.tv, http://livetv.ru/en/ ima toga još, kažu da ja preporuljivo ukucati tekmu + stream u googleu pa će nešto naići ![]() |
||
|| ![]() |
||
jordi
mvp
Član od: 28 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1070 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 08:04 |
|
|
Pala i Kanada
Bravo momci! Bravo Kurtović! |
||
|| ![]() |
||
kenta pesirator
sophmore
Član od: 03 Prosinac 2008 Online status: Offline Postovi: 104 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 15:00 |
|
|
zanimljivo kako mali interes ova reprezentacija izaziva, čak i među forumašima na ovom sajtu... iako je riječ o vjerojatno najboljoj generaciji mladih košarkaša u zadnjih 20 godina, iako je ova generacija već osvojila medalju i zasad gura sjajno, našim ljubiteljima košarke je draže raspravljati o koječemu drugome
u svakom slučaju, bravo momci!!! držim vam palčeve u još ove dvije utakmice i pogotovo u četvrtfinalu!!! |
||
|| ![]() |
||
Majk Tajson
mvp
Član od: 27 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 667 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 16:44 |
|
|
koliko sam ja primjetio na ovom forumu su najzastupljenije kadetski i predkadetski uzrasti tako da mi se neda puno komentirati jer vrlo brzo pocnu uvrede ako se neko neslaze s tvojim misljenjem.... bravo momci. cetvrtfinale je vec jako bilzo, ali bilo bi dobro uhvatit dobru poziciju i probat izbjec amere do finala ako je moguce...oni tamo gaze sve redom. meni se najvise dopadaju po igri zubcic, delas i batur, a vjerujem da uz njih dobre karijere ce napravit i prostran, radosevic i babic. mozda im se jos neko prikljuci. u svakom slucaju |
||
|| ![]() |
||
jordi
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 17:11 |
|
Otkud si iščupo to 20 godina. Imali smo mi zlata i kadetskog i juniorskog. A zadnje je bilo od generacije Ukić, Tomas i dr. kad su osvojili prvenstvo Europe U18, |
||
|| ![]() |
||
haklerčić
champion
Član od: 08 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 262 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 17:21 |
|
Malo te je euforija dobrano tresnula, zar ne? Stvarno je presmiona ova tvoja rečenica, i stvarno pogledajući malo u povijest možeš vidjeti da smo imali itekakvih uspjeha u mlađim kategorijama, ali to nismo uspjeli pretočiti u pravi rezultat u seniorskoj vrsti. Zadnja generacija koja je bila uspješna sada su nositelji u seniorskoj vrsti Ukić, Tomas, Banić, Omerhodžić, Pašalić, Perić, problem je da u tako nekvalitetnoj ligi kakva je naša Prostran, Zubčić, Radošević, Batur, Butorac i ostali participiraju u igri u sekundama, a ne znam tko je na klupi postao igrač! Nadam se da nakon ne daj Bože nekog poraza, ili posustajanja u četvrtfinalu neće biti da su to najveći gubitnici u zadnjih 20 godina. |
||
|| ![]() |
||
Joto
champion
Član od: 28 Rujan 2006 Online status: Offline Postovi: 349 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:40 |
|
|
Sada će SP postati jako zanimljivo, jer se pomalo kristaliziraju momčadi za četvrtfinale, pa onda i moguće kalkulacije u stilu "bolje igrati sa ovima, nego sa onima u četvrtfinalu". Što se tiče Hrvatske, zanimljivo je da su u sve tri utakmice osim prve (protiv objektivno najslabijeg Kazahstana), bili u minusu u drugoj polovini utakmice, pa se ipak vraćali i pobjeđivali. To ukazuje na karakter. Učinci također pokazuju širinu ove momčadi. Delaš je statistički najkorisniji igrač dosadašnjeg dijela SP, a Prostran se nakon "propuha" protiv Argentine (0 asista!), sa zadnjom tekmom opet vraća (3. na mjestu dodavača). Uz to stigne još zabiti i 30 koševa. Još čekamo pravo buđenje Zubčića, a imao i dva sasvim solidna igrača na dvojci. Pretpostavljam da će već svi (ako nisu i dosada) skautiranjem doći do zaključka kojeg našeg igrača treba braniti, ako treba i udvajati. Ne može sve biti na Delašu. Do sada je to funkcioniralo dobro. nadajmo se da će Kurtović (koji ipak ima popriličnog prvoligaškog iskustva) to posložiti na način da se ne igra "samo na jednu kartu". Medalja je još daleko, ali i ovo što su do sada pokazali je sjajno. Vidi se koliko znači minutaža koju je imao Delaš, a valjda i nešto minuta što je pred kraj sezone Zmago udijelio Prostranu. Zamislite da je samo Zubčić u Ciboni imao makar približan status. No, budućnost je za njih vrlo svijetla, pa je čak i Peras najavio više minuta za Zubu u idućoj sezoni, nešto će se valjda naći i za Radoševića, a Zmago će i Batura priključiti prvoj momčadi. Kad se uzme u obzir da su Prostran i Batur 1991. godište, dosadašnje predstave su utoliko bolje. Danas čitam u interview-u sa Repešom u SN da je stručni savjet HKS-a odlučio da će se Delaš, Zubčić i možda još po koji igrač (1990. godišta) nakon SP priključiti U-20 repki (Repeša trenutno nadgleda i vodi treninge U-20 repke u Dubrovniku). To će biti jako zanimljivo za pratiti. Bogdanović i Delaš u istoj momčadi i petorki. E, to već treba znati braniti. Nek' se uigravaju za budućnost. Šteta što Prostran nakon SP ide u U-18 momčad. |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12345 13> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |