FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Najbolji 6. igrac

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Autor
hkkzrinjskifan Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Veljača 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hkkzrinjskifan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Najbolji 6. igrac
    Objavljeno: 24 Veljača 2010 u 21:37
ove sezone definitivno carl landry
  ||   Nazad na vrh
samurai Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samurai Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 23:36
Izvorno objavio/la ćiro

Izvorno objavio/la nevenst

1.Manu 2.Kiriljenko 3. Odom

Odom?jel to lakersi imaju Undertekerove sposobnosti uzimanja duša?izgleda da su se wwe i lakersi povezali...

WTF????!!!!!
  ||   Nazad na vrh
ćiro Vidi meni
professional
professional

Član od: 28 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ćiro Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Veljača 2009 u 21:55
Izvorno objavio/la nevenst

Odom?jel to lakersi imaju Undertekerove sposobnosti uzimanja duša?izgleda da su se wwe i lakersi povezali...
sine,to ti kaže tvoj ćiro
  ||   Nazad na vrh
nevenst Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nevenst Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Veljača 2009 u 15:04

||   Nazad na vrh
delboj Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 05 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat delboj Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Veljača 2009 u 17:27

definitivno ginobili

||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 20:20

Izvorno objavio/la æiro

Ma Manu sigurno ima kvalitetu da bude u petorci.

dobro jutro.

||   Nazad na vrh
ćiro Vidi meni
professional
professional

Član od: 28 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ćiro Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Siječanj 2009 u 19:52
 Ma Manu sigurno ima kvalitetu da bude u petorci.
sine,to ti kaže tvoj ćiro
  ||   Nazad na vrh
bojan-10 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 15 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bojan-10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 22:39
Izvorno objavio/la pisker

Izvorno objavio/la bojan-10

meni nikad bas nije kristalno jasno zasto je manu rezerve ili tzv 6. igrac? njemu to ne pravi problem mislim da mu je svejedno poceo ili ne ali kao da otkad je finley doso da je pop radi mira u svlacionici stavio da to tako bude... a,gledajuci sadasnje igre i u zadnjih nekoliko godina manu je i medju najboljim bekovima lige

tačno, u trećoj petorci lige je.ajde što je rezerva,ali meni je čudo što on ne igra barem 5-6 minuta više,iako je očito da i njega i duncana i parkera g. popovich čuva za play off.

kad si vec spomeno da ih popovic cuva za play off, kad su izgubili utakmicu protiv phile onda je popovic najavio da trebaju igrati bolju obranu i stalno gledam statistiku da protiv njih u zadnje tri utakmice koje su pobijedili postotak suta ekipa
drze ispod 40%... impresivno...
  ||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 01 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:45
a probalo se s njim u petorci i zakljucak je bio da je ovo najbolje rjesenje i za njega, a i za ekipu...to je cijela mudrost...
  ||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Siječanj 2009 u 18:36

Izvorno objavio/la bojan-10

meni nikad bas nije kristalno jasno zasto je manu rezerve ili tzv 6. igrac? njemu to ne pravi problem mislim da mu je svejedno poceo ili ne ali kao da otkad je finley doso da je pop radi mira u svlacionici stavio da to tako bude... a,gledajuci sadasnje igre i u zadnjih nekoliko godina manu je i medju najboljim bekovima lige

tačno, u trećoj petorci lige je.ajde što je rezerva,ali meni je čudo što on ne igra barem 5-6 minuta više,iako je očito da i njega i duncana i parkera g. popovich čuva za play off.

||   Nazad na vrh
bojan-10 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 15 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bojan-10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:49
  ||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Siječanj 2009 u 22:22
Izvorno objavio/la delboj

dok god je ginobili rezerva,zna se ko je najbolji 6. igraè lige

upravo tako,slažem se,uostalom ginobili je u trećoj petorci lige,a barbosa je daleko,daleko  od toga

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni