FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A1 LIGA

Odgovori Odgovori Stranica  123 61>
Autor
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A1 LIGA
    Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 10:51

Umjesto prognoziranja rezultata na način otvaranja teme za svako kolo A1 otvara se posebna tema za Prvi dio A1 lige gdje bi se komentirali:

- nadolazeća kola, utakmice, očekivanja glede rezultata

- protekla kola, utakmice i rezultati

- stanje na tablici

- očekivanja u svezi s kandidatima za Ligu za prvaka i Ligu za opstanak i

- sve ostalo što se odnosi na ovaj Prvi dio A1 lige.

Glede samog prognoziranja rezultata s tipovima "1", "2" i "X" upućuju se forumaši na temu "kladioničarski kutak" gdje je mjesto za takve prognoze. 

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 10:58

Za početak teme podsjećanje na tablicu nakon 4. odigrana kola A1 lige:

1.   Šibenik 3 -  1 (+54)
2.   Cedevita 3 -  1 (+47)
3.   Kvarner 3 -  1 (-6)
4.   Zabok 2 -  2 (+16)
5.   Svjetlost 2 -  2 (-15)
6.   Alkar 2 -  2 (-21)
7.   Borik Puntamika 2 -  2 (-29)
8.   Dubrava 1 -  3 (+13)
9.   Dubrovnik 1 -  3 (-24)
10.   Trogir 1 -  3 (-35)

Dakle, odigrana je skoro 1/4 lige.

Što se Lige za prvaka tiče dosadašnji rezultati pokazuju da je Cedevita glavni i sigurni kandidat za LP, a da će se za ostala 3 mjesta voditi žestoka bitka između 5-6 ostalih klubova.

Što se Lige za opstanak tiče čini se da su taj pravac za sada već dobro zaposjeli Dubrovnik i Trogir.

Šta vi ostali mislite o ovim i svim ostalim pitanjima oko Prvog dijela A1 lige?

Uredio/la lobelo
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 11:32
 da več sam odavno to predolzio! ove godine zasad nema nekih narocitih iznaneđenja
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 11:34
 trogir,dubrava,dubrovnik po ova 3 kola mislim da su vec zacementiranu za ostanak sigurni su po meni cedevita i sibenik a,jos glavni favoriti su i zabok,borik,alkar i svijetlost
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Studeni 2008 u 12:06

Izvorno objavio/la ja neko

trogir,dubrava,dubrovnik po ova 3 kola mislim da su vec zacementiranu za ostanak sigurni su po meni cedevita i sibenik a,jos glavni favoriti su i zabok,borik,alkar i svijetlost

Mislim da nije još Dubrava u skupini koja je zacementirana za Ligu za opstanak. Ona je u prva 4 kola 3 puta gostovala i dobila je domaću tekmu. Osim toga i ima roster koji može osigurati i više od borbe za opstanak. Jedini ozbiljan kiks joj je, tako sada ispada, onaj težak poraz u trogiru.

Za razliku od Dubrave, Trogir i Dubrovnik imaju već po poraz kući i s takvim rezultatom se ne može dalje od borbe za opstanak.

||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Studeni 2008 u 00:11

Znači već se naziru neki članovi drugog dijela A1 lige. Cedevita u Ligu za prvaka i to bez ikakvih upitnika,a traže se još trojica. Trogir i Dubrovnik u Ligu za opstanak s još uvijek nekim upitnikom, a tu će doći još četvorica. A tko će ispasti i tko u Kvalifikacije za A1 s 5 drugoligaša? Za to je ipak još stvarno prerano. Zapravo prerano je još o svim tim stvarima konkretnije pričati, osim kad je u pitanju Cedevita.

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 19:20
5. kolo A1 MUŠKA LIGA Izmijenjeno: 31.10.2008. @ 18:50
Subota, 08.11.2008. 19:30
NETCASTINGSTATS
Subota, 08.11.2008. 20:00
NETCASTINGSTATS
Subota, 08.11.2008. 18:00
NETCASTINGSTATS
Subota, 08.11.2008. 20:00
NETCASTINGSTATS
Nedjelja, 09.11.2008. 18:00
NETCASTINGSTATS

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 19:32

ALKAR - TROGIR

Bez obzira na visok poraz u Šibeniku mislim da je Alkar ovdje više nego favorit.

CEDEVITA - ŠIBENIK

Šibenik je u vrhu i ozbiljan kandidat za Ligu za prvaka, ali kad je Cedevita u pitanju u ovom dijelu A1 lige mislim da je to još jedan gost bez izgleda na nešto više od poraza, možda solidnog.

DUBROVNIK - ZABOK

Neizvjesna tekma. Ako izgubi Dubrovnik će se usidrit na dnu lige.

DUBRAVA - SVJETLOST

Dubrava je po meni apsolutni favorit.

BORIK - KVARNER

Dobar je Kvarner i ove kao i na početku prošle sezone. Međutim, Borik je iskusna ekipa koja nikome tek tako ne propušta bodove kad igra u Jazinama.

||   Nazad na vrh
Arcangel Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 14 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Arcangel Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 20:16
  potpuno se slazem sa tobom brut
za Zabok ja dao bi sve.Zabok i EFZ 4 ever
  ||   Nazad na vrh
mano Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mano Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 21:48
Također se slažem; kao gost možda Zabok iznenadi u Dubrovniku !?
  ||   Nazad na vrh
neupućeni tip Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 07 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat neupućeni tip Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 17:35
Nakon 4. kola da se iščitati da su 2 kluba pa skoro pa sigurna za ligu za prvaka:

1.Cedevita -koja je bila i sigurna prije početka prvenstva
2.Kvarner -koji je napravil strašan posao u 4.kola, pobjedio doma cedevitu , to će  malo kome  uspjeti i ima gostijuću pobjedu, teoretski treba mu  sve  ostale pobjede kući i on je siguran.

Dobro je startal i šibenik koji ima 3 domaće pobjede i 1 gostujući poraz
U dobrom je položaju i borik koji ima 1.gostujuću pobjedu

Zabok  je mogel biti i bolji s obzirom da je 2 utakmice izgubil sa 5-6 razlike , treba će mu sad jedna pobjeda  u gostima nad dubrovnikom ili borikom da se isprofilira među 4 u protivnom nebu dobro.

Svjetlost i Alkar  pobjeđuju kući al teško će oni dobiti nekog vani, al a samo domaćim pobjedama nemože se do lige za prvaka.

Dubrava ima manji zaostatak u činjenici da su izgubili vani i u Trogiru i u Dubrovniku , gdje recimo zabok i šibenik mogu steći predost u odnosu nad dubravom , još su i nesretno poraženi u rijeci.

Dubrovnik i Trogir već imaju domaći poraz ak se tu još prdodaju domaći porazi od cedevite , nemogu do lige za prvaka ni pod razno.

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Studeni 2008 u 13:36
Gostujuće pobjede su stvarno iznenađenja. Zabok nije iznenadio u Dubrovniku, ali jest Trogir u Sinju gdje je cijelu tekmu odlično odigrao i zasluženo pobijedio. Time je Trogir nadoknadio domaći poraz od Borika. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 61>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni