FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

MIP 2008./09.

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>
Autor
Spartan_9 Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Veljača 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spartan_9 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: MIP 2008./09.
    Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 20:58
Izvorno objavio/la vukovi

i kaj ja sad nemrem rec svoje misljenje, a tebi ak smeta jednostavno preskoci moj post il od**i s foruma ak tak mrzis Lakerse, nismo mi krivi kaj su trenutno najbolje poslozena momcad, a i najpopularnija...

I da, nije ti Rodney Stucey, nego Rodney Stuckey

Dobro ti je covjek sve napisao i objasnio. Da imas imalo sivih stanica u tikvi bi shvatio da si napisao glup post umjesto kaj ga sad napadas. I zasto bi netko od**ao s foruma ako ne voli Lakerse? Koliko znam ovo nije forum Lakersa.

Driven from within

Never Underestimate the heart of a Champion
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 23:49
Izvorno objavio/la Spartan_9

i kaj ja sad nemrem rec svoje misljenje, a tebi ak smeta jednostavno preskoci moj post il od**i s foruma ak tak mrzis Lakerse, nismo mi krivi kaj su trenutno najbolje poslozena momcad, a i najpopularnija...

Dobro ti je covjek sve napisao i objasnio. Da imas imalo sivih stanica u tikvi bi shvatio da si napisao glup post umjesto kaj ga sad napadas. I zasto bi netko od**ao s foruma ako ne voli Lakerse? Koliko znam ovo nije forum Lakersa.

Nisam ja reko da od**e s foruma ak ne voli Lakerse, nego da ak mu smeta tolko rasprave oko trenutno najpopularnijeg kluba ( Lakersa ) da se makne s foruma, i da ne sere tolko...skuzi iz konteksa kaj sam htio rec, a ne krivo tumacit...

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 02:30
 evo sad sam se sjetio jednog igrača koji je odigro jako dobro predsezonu... Gerald Green...
LAKERS 4ever - 'till I die, KOBE is my star

||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 01 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 10:14

haha, znam da je stuckey...zapisao sam se...sto se ovog tice, stvarno mi je zao sto jednostavno nisam preskocio tvoj post....a sto se tice tvojeg misljenja, to je vrlo relativan pojam jer vjerujem da ti ustvari nemas svoje misljenje...uvijek napises neku jako ocitu stvar sa 7 zagrada i postevi ti izgledaju kao reportaze borisa mutica u vrijeme berbe...zanimljivo je jos da vec nakon 2 utakmice sudis koja je momcad najbolje poslozena, a jos je zanimljivije da si trkeljao gluposti i proslih sezona kada su lakersi jedva dohvatili play off...obecajem da se vise necu obazirati na tvoje posteve
  ||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 10:27
da se vratim temi, zaboravio sam spomenuti i juliana wrighta iz hornetsa...gledao sma ga u predsezoni i decko je sjajan...ima dribling,visinu, odlican pregled igre i fantasticne fizikalije... a leti ko avion...sjajno suraduje sa paulom..malo me podsjeca na geralda wallace-a po fizikalijama...ali bas se na toj utakmici ozlijedio i cini se da jos nije spreman za igru...scouti su ga inace usporedibvali s odomom bas zbog svestranosti, a kad smo vec kod njega , sjetio sam se jednog njegovog fantasticnog zakucavanja u dresu kansasa...
http://www.youtube.com/watch?v=mS_R-gxio-g

Uredio/la the_goat
  ||   Nazad na vrh
Lakers fan Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 06 Siječanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Lakers fan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 10:44
 Ramon Sessions ako ovak nastavi igrati.... očito da je on potreban igri bucksa... a i drago mi je kad igrači koji skoro cjelu sezonu provedu u razvojnoj ligi se izbore za svoje minute i onda igraju jako dobro.....
LAKERS 4ever - 'till I die, KOBE is my star

||   Nazad na vrh
bojan-10 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 15 Studeni 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat bojan-10 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 13:19
  treba da prodje 30 utakmica da se odredi ko bi mogo napredovat... ukljucio sam se i ja u raspravu ali ova tema ide nesto kasnije kao i ona MVP i sve te nagrade dok se ne vidi ovako samo djaba pisemo-..
  ||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 11:36
pa ja sam samo naveo igrace za koje smatram da ima prosora u njihovim momcadima za njihov napredak...a i otvorio sam ov teme da izbjegnem standardna prepucavanja...najbolje da otvorimo na kraju sezone i napisemo pobjednika, zar ne?pa forum i postoji da bi se o necemu diskutiralo...
  ||   Nazad na vrh
the_goat Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the_goat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:24
nene hilario
andris biedrins
kelena azubuike(njemu ce statsi past)
marquis daniels
al thornton
ramon sessions
devin harris
wilson chandler
jeff green
t. young
john salmons
spencer hawes
nick young
kandidata ko u prici.-..
  ||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 15:43
 spencer hawes ispred svih,više nego uduplao svoje brojke,ali kad pogledam goatov spisak onda su tu i nick young i ramon sessions pa i wilson chandler  

Uredio/la pisker
  ||   Nazad na vrh
Dee_ow Vidi meni
champion
champion

Član od: 12 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Dee_ow Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 19:10
Po meni definitivno Andris Biedrins, čovjek je totalno poludio...
  ||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 19:11

Izvorno objavio/la Dee_ow

Po meni definitivno Andris Biedrins, èovjek je totalno poludio...

imao je on i prošle sezone dobre statistike,ali i manju minutažu

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 5>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni