MIP 2008./09. |
Odgovori
|
Stranica <1234 5> |
| Autor | ||
Spartan_9
champion
Član od: 15 Veljača 2008 Online status: Offline Postovi: 969 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: MIP 2008./09.Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 20:58 |
|
Dobro ti je covjek sve napisao i objasnio. Da imas imalo sivih stanica u tikvi bi shvatio da si napisao glup post umjesto kaj ga sad napadas. I zasto bi netko od**ao s foruma ako ne voli Lakerse? Koliko znam ovo nije forum Lakersa. |
||
|
Driven from within
Never Underestimate the heart of a Champion |
||
|| ![]() |
||
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Listopad 2008 u 23:49 |
|
Nisam ja reko da od**e s foruma ak ne voli Lakerse, nego da ak mu smeta tolko rasprave oko trenutno najpopularnijeg kluba ( Lakersa ) da se makne s foruma, i da ne sere tolko...skuzi iz konteksa kaj sam htio rec, a ne krivo tumacit... |
||
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 02:30 |
|
|
evo sad sam se sjetio jednog igrača koji je odigro jako dobro predsezonu... Gerald Green...
|
||
|| ![]() |
||
the_goat
veteran
Član od: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3722 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 10:14 |
|
haha, znam da je stuckey...zapisao sam se...sto se ovog tice, stvarno mi je zao sto jednostavno nisam preskocio tvoj post....a sto se tice tvojeg misljenja, to je vrlo relativan pojam jer vjerujem da ti ustvari nemas svoje misljenje...uvijek napises neku jako ocitu stvar sa 7 zagrada i postevi ti izgledaju kao reportaze borisa mutica u vrijeme berbe...zanimljivo je jos da vec nakon 2 utakmice sudis koja je momcad najbolje poslozena, a jos je zanimljivije da si trkeljao gluposti i proslih sezona kada su lakersi jedva dohvatili play off...obecajem da se vise necu obazirati na tvoje posteve |
||
|| ![]() |
||
the_goat
veteran
Član od: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3722 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Listopad 2008 u 10:27 |
|
|
da se vratim temi, zaboravio sam spomenuti i juliana wrighta iz hornetsa...gledao sma ga u predsezoni i decko je sjajan...ima dribling,visinu, odlican pregled igre i fantasticne fizikalije... a leti ko avion...sjajno suraduje sa paulom..malo me podsjeca na geralda wallace-a po fizikalijama...ali bas se na toj utakmici ozlijedio i cini se da jos nije spreman za igru...scouti su ga inace usporedibvali s odomom bas zbog svestranosti, a kad smo vec kod njega , sjetio sam se jednog njegovog fantasticnog zakucavanja u dresu kansasa...
http://www.youtube.com/watch?v=mS_R-gxio-g Uredio/la the_goat |
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 10:44 |
|
|
Ramon Sessions ako ovak nastavi igrati.... očito da je on potreban igri bucksa... a i drago mi je kad igrači koji skoro cjelu sezonu provedu u razvojnoj ligi se izbore za svoje minute i onda igraju jako dobro.....
|
||
|| ![]() |
||
bojan-10
veteran
Član od: 15 Studeni 2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1162 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Studeni 2008 u 13:19 |
|
|
treba da prodje 30 utakmica da se odredi ko bi mogo napredovat... ukljucio sam se i ja u raspravu ali ova tema ide nesto kasnije kao i ona MVP i sve te nagrade dok se ne vidi ovako samo djaba pisemo-..
|
||
|| ![]() |
||
the_goat
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 11:36 |
|
|
pa ja sam samo naveo igrace za koje smatram da ima prosora u njihovim momcadima za njihov napredak...a i otvorio sam ov teme da izbjegnem standardna prepucavanja...najbolje da otvorimo na kraju sezone i napisemo pobjednika, zar ne?pa forum i postoji da bi se o necemu diskutiralo...
|
||
|| ![]() |
||
the_goat
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 14:24 |
|
|
nene hilario
andris biedrins kelena azubuike(njemu ce statsi past) marquis daniels al thornton ramon sessions devin harris wilson chandler jeff green t. young john salmons spencer hawes nick young kandidata ko u prici.-.. |
||
|| ![]() |
||
pisker
veteran
Član od: 14 Veljača 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1206 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 15:43 |
|
|
spencer hawes ispred svih,više nego uduplao svoje brojke,ali kad pogledam goatov spisak onda su tu i nick young i ramon sessions pa i wilson chandler
Uredio/la pisker |
||
|| ![]() |
||
Dee_ow
champion
Član od: 12 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 327 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 19:10 |
|
|
Po meni definitivno Andris Biedrins, čovjek je totalno poludio...
|
||
|| ![]() |
||
pisker
veteran
Član od: 14 Veljača 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1206 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 19:11 |
|
|
imao je on i prošle sezone dobre statistike,ali i manju minutažu |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1234 5> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |