C1 liga Centar 08/09 |
Odgovori
|
Stranica <1 163164165166167 169> |
| Autor | |
rocky balboa
champion
Član od: 15 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 881 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: C1 liga Centar 08/09Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:55 |
|
mislim da si malo fulao ovo sa mnom i c ligom,al neka ti bude...veseli se!
malo vremena za organizaciju? pa juniorska liga je počela u siječnju ove godine! smješno je onda prozivati bilo koga za nešto što nema nikakve veze s vama nije u redu da kad nemate argumenata za obranu svog stava spominjete mlađe uzraste bilo kojeg drugog kluba,a vi iste ni nemate |
|
|
Bog i Hrvati
|
|
|| ![]() |
|
rocky balboa
champion
Član od: 15 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 881 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Svibanj 2009 u 23:58 |
|
i još nešto...vidim po ovj slici iz Aspena da ste vas dvojica jako sretna i zaljubljena! kaj bi si sad jos i piacuna spojili pa da imate pravi mali vlakić
|
|
|
Bog i Hrvati
|
|
|| ![]() |
|
Butina
rookie
Član od: 13 Svibanj 2009 Online status: Offline Postovi: 45 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Svibanj 2009 u 00:54 |
|
Nisi pubi
|
|
|| ![]() |
|
DR .House
rookie
Član od: 21 Travanj 2009 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 30 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Svibanj 2009 u 19:08 |
|
Evo me opet nazad u domovini . Vidim puno novoga ,sada me zanima gdje su glup i gluplji ? Izgleda da je počela sezona kiselih krastavaca na forumu C lige , a i moj favorit Pop 84 se ušutio . Bravo za Aspen iako mislim da su Lloyd Christmas i Harry Dunne malo uvrijeđeni sa ovim ne ukusnim usporedbama .Ako itko bude kupovao papagaja od Olovke i Butine , neka malo pripazi !!!
|
|
|| ![]() |
|
đojstik
rookie
Član od: 24 Veljača 2009 Online status: Offline Postovi: 33 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2009 u 14:57 |
zasluzujete cestitke napukon ste prestali s.r.a.t.i.![]() |
|
|| ![]() |
|
olovka
sophmore
Član od: 13 Ožujak 2009 Online status: Offline Postovi: 69 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2009 u 15:31 |
|
hvala
|
|
|| ![]() |
|
-Mrvica-
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
sophmore
Član od: 18 Listopad 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 144 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:44 |
|
TURNIR U ULIČNOJ KOŠARCI - HAKL
POVODOM DANA DRŽAVNOSTI U ČETVRTAK 25.06. KOD O.Š.LJUDEVIT GAJ POČETAK U 10:00 SATI, PRIJAVE OD 09:00 – 09:45 KOD ZAPISNIČKOG STOLA * TURNIR SE IGRA U DVIJE STAROSNE KATEGORIJE * 1. KATEGORIJA – igrači moraju biti 1992. ili starije godište * 2. KATEGORIJA – igrači moraju biti 1993. ili mlađe godište * U EKIPI MOŽE BITI NAJVIŠE 4 IGRAČA * KOTIZACIJA IZNOSI 50 kn PO IGRAČU * UKUPNI FOND NAGRADA IZNOSI 50% OD UPLATE 1. Mjesto – PEHAR + 50% fonda 2. Mjesto – PEHAR + 30% fonda 3. Mjesto – PEHAR + 20 % fonda Tehnički provoditelj turnira je K.K.Krapina U slučaju nevremena ili kiše turnir se odgađa do daljnjeg !!! http://www.kk-krapina.hr/index.php?option=com_content&task=v iew&id=235&Itemid=1 Uredio/la -Mrvica- |
|
|| ![]() |
|
zagor
sophmore
Član od: 27 Lipanj 2006 Online status: Offline Postovi: 324 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 23:30 |
|
Sorry, ja sam ti malo spor pa mi tu neke stvari nisu jasne. U EKIPI MOŽE BITI NAJVIŠE 4 IGRAČA Da li to znači da ako ekipa prijavi tri igrača pšlaća 150 KN, a ako prijavi 4 igrača plaća 200 KN. Na svim turnirima u ovoj dolini suza kotiozacija se plaća po ekipi, samo se u Krapini plaća po igraču. UKUPNI FOND NAGRADA IZNOSI 50% OD UPLATE Organizirati turnir nije lako, svaka pohvala organizatorima, međutim ne znam da li su razmišljali o ovome: Ako na turniru bude bar 15 seniorskih ekipa (što je vrlooo teško) za prvo mjesto se može dobiti 1500 KN (15 X 200= 3000, 50 % od fonda=1500), Ozbiljne ekipe se neće prijaviti na takav turnir, što znači da će na turnir doći samo malo lošije ekipe, a takvih neće biti puno (puno manje od navedenih 15) što sam sobom vuče još manju nagradu. Preporuka organizatoru da ako želi imati neki lijepi turrnir mora naći sponzore i imati fiksnu i pristojnu nagradu koju će izvjesiti prije početka turnira što će privući kvalitetne ekipe. Nije lako, ali to se tako radi ako se želi kvalitetno napraviti turnir kako bi ljudi mogli nešto i vidjeti. Kvalitetan sponzor=kvalitetne ekipe=kvalitetan turnir=sljedeće godine još jači i bolji turnir. Sretno.
|
|
|| ![]() |
|
vasilije mitu
professional
Član od: 31 Svibanj 2006 Online status: Offline Postovi: 177 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 08:54 |
|
Zagore kako ne kužiš, ovaj turnir se rihta da ga musa osvoji... |
|
|| ![]() |
|
maslačak
sophmore
Član od: 10 Veljača 2009 Online status: Offline Postovi: 152 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 11:47 |
|
Za eventualna iskustav vezana za turnir zovite čika Gaju iz Savie jer on ima veliko iskustvo po tom pitanju.
|
|
|| ![]() |
|
zagor
sophmore
Član od: 27 Lipanj 2006 Online status: Offline Postovi: 324 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Lipanj 2009 u 12:38 |
|
Kakav uspjeh Musa ima ove godine može pobijediti samo ako neki starački dom organizira turnir!!!
|
|
|| ![]() |
|
-Mrvica-
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
sophmore
Član od: 18 Listopad 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 144 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 01:02 |
|
Krapinski hakl je održan, za prvu godinu organizacije bilo je ok...kiša je prijetila ali nakraju lijep i sunčan dan...7 ekipa podjeljene u 2 skupine...pa polufinala i finale!
Slijedeće godine se nadamo većem odazivu pošto smo sad stekli iskustva u organizaciji
Evo i slika
http://www.kk-krapina.hr/index.php?option=com_content&task=v iew&id=244&Itemid=27 |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 163164165166167 169> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |