FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

C1 liga Centar 08/09

Odgovori Odgovori Stranica  123 169>
Autor
Outlaw Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Studeni 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Outlaw Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: C1 liga Centar 08/09
    Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 13:35

2pac live 4ever ---death row records---

www.kksesvete.hr
  ||   Nazad na vrh
Outlaw Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Outlaw Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 13:41

danas počinju pripreme u sesvetama.

klupsko-igrački  ciljevi su jasni :

-završiti sezonu bez suspenzije kluba iz natjecanja

-baja mora postići bar jedan double double

-vouk mora imat tricu u jednoj tekmi bar 25 %

-mika mora doći na kolku tolku fizičku razinu(mora uspjet istrčat samoubojicu ispod 37 sekundi)

-klub mora biti među prva 3

-platiti ćevape petorki koja je igrala protiv zapruđa

-mikica mora opsovat bar na jednoj tekmi

-bar neko iz kluba od nas 15 mora dat godinu na faxu

-te naravno zgaziti 2 puta ogulin

www.kksesvete.hr
  ||   Nazad na vrh
rocky balboa Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rocky balboa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 15:22
Već sam i sam načuo da su ambicije kk sesveta svake godine sve manje...al ovo "biti među prva 3 u C ligi" to mi je presmješno....pa takav cilj si može postavit ogulin ili tak neko selce do 1000 stanovnika
Do kad vi planirate čamit u C ligi???
  ||   Nazad na vrh
joystick Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat joystick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 17:34
 Ove godine malo se zakompliciralo u ligi novoosnovani klub iz Siska pretendira na prvo mjesto. Unaprijed hvala! 
  ||   Nazad na vrh
rocky balboa Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rocky balboa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 22:27
Eto vidiš outlaw za kakve je ekipe ta c liga...sve neke novoosnovane,neambiciozne i divlje klubove...a ti pretendiraš na jedno od prva 3 mjesta...smješno (ili možda ipak žalosno)
ajd sretno vam svima u tom divljem cirkusu
  ||   Nazad na vrh
mirdaj Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mirdaj Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 15:18
 prvi put, evo čitam događanja u c1-centar. odlični komentari pogotovo outlaw. Vidi se da čovjek ima duha i talenta. Nego ako netko zna poredak prošle sezone i eventualno  prijave novih ekipa ( oni papci it HKS-a nemaju ništa na web-u ),  neka napiše ! 
  ||   Nazad na vrh
0.15 Vidi meni
professional
professional

Član od: 10 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 0.15 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 15:40
novo osnovani klub je ksaver , to je inače zabok 2 i tam će igrat izlazni junori zaboka pojačani sa par starijih.
  ||   Nazad na vrh
Outlaw Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Outlaw Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 19:59

to ne spada pod hks nego pod zks tamo se raspitaj. p.s. jučer na početku 'priprema' se skupilo 4 igrača (od toga 2 člana uprave).

sveke godine idemo stepenicu više ,prošle godine smo bili 4. ove godine moramo bar 3.

www.kksesvete.hr
  ||   Nazad na vrh
zorona Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 27 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zorona Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 20:13
 ja sam ostao u cudu kad sam saznao da se ponovno u konkurenciju vraca auto lim lak...slicna ekipa koja je igrala u sredini c lige prije 1 sezonu..
  ||   Nazad na vrh
the4 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 27 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat the4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:23

Izvorno objavio/la rocky balboa

Već sam i sam načuo da su ambicije kk sesveta svake godine sve manje...al ovo "biti među prva 3 u C ligi" to mi je presmjeąno....pa takav cilj si moľe postavit ogulin ili tak neko selce do 1000 stanovnika

ogulin im se izgleda jako zamjerio? neznam zbog čega

i za tvoju informaciju imate 3 puta više stanovnika od ogulina, ali ni to vam neće bit dovoljno haha

||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 18:38
 slabo nešto naprduje ova tema... ne pišete baš puno o klubovima...starndardno opet sesvete pričaju ...a ostali? ili ste vi ko krokop? ''pričate na borilištu'' hahaha
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
rocky balboa Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rocky balboa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 16:19
Izvorno objavio/la the4

Izvorno objavio/la rocky balboa

Već sam i sam načuo da su ambicije kk sesveta svake godine sve manje...al ovo "biti među prva 3 u C ligi" to mi je presmjeąno....pa takav cilj si moľe postavit ogulin ili tak neko selce do 1000 stanovnika

ogulin im se izgleda jako zamjerio? neznam zbog čega

i za tvoju informaciju imate 3 puta više stanovnika od ogulina, ali ni to vam neće bit dovoljno haha

Kaj bi im se zamjerili...pa sesvete su ih svaki put glatko pobjedili...čini mi se da je međusobni skor 4-0 za bolje....sesvete naravno.
pa od kad se gleda igračka kvaliteta kroz broj stanovnika???
zaprešić je mali gradić pa ima a2 ligaša,samobor i sisak isto

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 169>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni