C1 liga Centar 08/09 |
Odgovori
|
Stranica 123 169> |
| Autor | ||
Outlaw
champion
Član od: 23 Studeni 2006 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 787 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: C1 liga Centar 08/09Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 13:35 |
|
|
|
||
|
2pac live 4ever ---death row records---
www.kksesvete.hr |
||
|| ![]() |
||
Outlaw
champion
Član od: 23 Studeni 2006 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 787 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 13:41 |
|
|
danas počinju pripreme u sesvetama. klupsko-igrački ciljevi su jasni : -završiti sezonu bez suspenzije kluba iz natjecanja -baja mora postići bar jedan double double -vouk mora imat tricu u jednoj tekmi bar 25 % -mika mora doći na kolku tolku fizičku razinu(mora uspjet istrčat samoubojicu ispod 37 sekundi) -klub mora biti među prva 3 -platiti ćevape petorki koja je igrala protiv zapruđa -mikica mora opsovat bar na jednoj tekmi -bar neko iz kluba od nas 15 mora dat godinu na faxu -te naravno zgaziti 2 puta ogulin |
||
|
www.kksesvete.hr |
||
|| ![]() |
||
rocky balboa
champion
Član od: 15 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 881 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 15:22 |
|
|
Već sam i sam načuo da su ambicije kk sesveta svake godine sve manje...al ovo "biti među prva 3 u C ligi" to mi je presmješno....pa takav cilj si može postavit ogulin ili tak neko selce do 1000 stanovnika
Do kad vi planirate čamit u C ligi??? ![]() ![]() ![]() |
||
|| ![]() |
||
joystick
champion
Član od: 01 Rujan 2008 Online status: Offline Postovi: 405 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 17:34 |
|
|
Ove godine malo se zakompliciralo u ligi novoosnovani klub iz Siska pretendira na prvo mjesto. Unaprijed hvala!
|
||
|| ![]() |
||
rocky balboa
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 22:27 |
|
|
Eto vidiš outlaw za kakve je ekipe ta c liga...sve neke novoosnovane,neambiciozne i divlje klubove...a ti pretendiraš na jedno od prva 3 mjesta...smješno (ili možda ipak žalosno)
ajd sretno vam svima u tom divljem cirkusu |
||
|| ![]() |
||
mirdaj
rookie
Član od: 27 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 33 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 15:18 |
|
|
prvi put, evo čitam događanja u c1-centar. odlični komentari pogotovo outlaw. Vidi se da čovjek ima duha i talenta. Nego ako netko zna poredak prošle sezone i eventualno prijave novih ekipa ( oni papci it HKS-a nemaju ništa na web-u ), neka napiše !
|
||
|| ![]() |
||
0.15
professional
Član od: 10 Travanj 2008 Online status: Offline Postovi: 159 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 15:40 |
|
|
novo osnovani klub je ksaver , to je inače zabok 2 i tam će igrat izlazni junori zaboka pojačani sa par starijih.
|
||
|| ![]() |
||
Outlaw
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 19:59 |
|
|
to ne spada pod hks nego pod zks tamo se raspitaj. p.s. jučer na početku 'priprema' se skupilo 4 igrača (od toga 2 člana uprave). sveke godine idemo stepenicu više ,prošle godine smo bili 4. ove godine moramo bar 3.
|
||
|
www.kksesvete.hr |
||
|| ![]() |
||
zorona
mvp
Član od: 27 Listopad 2006 Online status: Offline Postovi: 1050 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Rujan 2008 u 20:13 |
|
|
ja sam ostao u cudu kad sam saznao da se ponovno u konkurenciju vraca auto lim lak...slicna ekipa koja je igrala u sredini c lige prije 1 sezonu..
|
||
|| ![]() |
||
the4
rookie
Član od: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 47 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 16 Rujan 2008 u 21:23 |
|
|
ogulin im se izgleda jako zamjerio? neznam zbog čega i za tvoju informaciju imate 3 puta više stanovnika od ogulina, ali ni to vam neće bit dovoljno haha |
||
|| ![]() |
||
haklerscvjetnog
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
veteran
Član od: 10 Svibanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 2432 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Rujan 2008 u 18:38 |
|
|
slabo nešto naprduje ova tema... ne pišete baš puno o klubovima...starndardno opet sesvete pričaju ...a ostali? ili ste vi ko krokop? ''pričate na borilištu'' hahaha
|
||
|
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
|
||
|| ![]() |
||
rocky balboa
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Rujan 2008 u 16:19 |
|
Kaj bi im se zamjerili...pa sesvete su ih svaki put glatko pobjedili...čini mi se da je međusobni skor 4-0 za bolje....sesvete naravno. pa od kad se gleda igračka kvaliteta kroz broj stanovnika??? zaprešić je mali gradić pa ima a2 ligaša,samobor i sisak isto |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 123 169> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |