FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

C1 liga Centar 08/09

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 169>
Autor
rocky balboa Vidi meni
champion
champion

Član od: 15 Listopad 2007
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rocky balboa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: C1 liga Centar 08/09
    Objavljeno: 25 Rujan 2008 u 23:31
stiv,naravno ne mislim da ste ih vi igrači potjerali iz ekipe
mislim na trenera ili kak to vi kažete uprava  kluba
  ||   Nazad na vrh
rocky balboa Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rocky balboa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 12:01
Izvorno objavio/la steve_nash

sesvete ima jedno 7 novih igrača, do sad su odigrali jednu prijateljsku, dobili dugo selo 7 razlike. u nedjelju u 6 prijateljska s universom u lovraku

očekujem bar 30 razlike za sesvete...i izvještaj,naravno!
  ||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 13:08
 ja očekujem od Zg 79' da osvoji ligu... to mi je nekako najrealnije...
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
Outlaw Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Outlaw Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 16:14

kk sesvete rade sve žešče i žešče,na zadnjem treningu nas se skupilo skoro 10,tako da se to može zvat najuspješnijim treningom ove sezone.

atmosfera nije ista ko i prije,kako bi rekao wade 'skrenuli smo sa puta'...nema više baje da 'drži' svlačionicu ,da digne glas tu i tamo,da išamara pijane centre kad ih vidi u em emu u svakakvim stanjima..više nema onog zanosa da ideš sa ljubavlju i voljom na trening u nadi da ćeš vidit neki novi bajin potez ili da češ neku novu pametnu uzečicu čut.nema ko više prepričavat karačine sa kurvama..

nema ni predsjednika vouka na treninzima i sad miško više nema kome zakucavat u facu.

nadamo se ove sezone največem klupsom uspjehu,3. mjestu c1 lige centar(prošle godine 4.  op.a.).iza siska(ako je istina o svemirskim pojačanjima)i u borbi sa lim lakom i zg 79'...

navijači za ovu sezonu su se okupili u največem broju dosad,čak su se odvažili na kupnju rekvizita poput truba i megafona. ali nisu zadovljni igrama BALKANSA pa su se odvažili na extremne poteze.

sad ću obznanit ono što se krije od javnosti več 15 sati.

sinoć u 1 sat ujutro/navečer je pobješnjeli vođa navijača kk sesveta napao dojučer prvog playa kluba ispred sesvetskog hrama košarke, vrjeđajuči ga 'izdajico ,smrade, konju ,pizdo' 'marš odavde' itd. i na kraju ga zalivši vodom na što je play nasrnuo na njega ko na največeg srbina, obračun je trajao minutu dvije ali rastavili su ih na vrijeme. prije nego što je play uspio ubit boga u kk sesvete fanu... tužno je da navijači sesetskih BALKANSA traže uzore u bad blue boysima koji su na isti način se odnosili sa zahorom,drpičem i ostalim poštenim  i vrijednim nogometašima koji samo zarađuju svoj kruh

2pac live 4ever ---death row records---

www.kksesvete.hr
  ||   Nazad na vrh
joystick Vidi meni
champion
champion

Član od: 01 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat joystick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 16:29
 Savia Sisak: Ucović, Perica, Filković, Kralj...  Sutra prva službena utakmica protiv Maximira u cupu.
  ||   Nazad na vrh
haklerscvjetnog Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 10 Svibanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat haklerscvjetnog Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 17:45
 zar bi takvi igrači igrali c1??? nekako sumljam...a opet , sve je moguče... onda da Savi mlati paru...
..::Gubitnici traže uzroke, a pobjednici načine::..
  ||   Nazad na vrh
joystick Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat joystick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 17:58
 Kao što rekoh, dođite sutra u Sisak na utakmicu!!
  ||   Nazad na vrh
-Mrvica- Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 18 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat -Mrvica- Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 20:51
KK Krapina vs. KK Zapad 75-102
Kup K. Čosića
...zajedno do visina

http://www.kk-krapina.hr
  ||   Nazad na vrh
a2centarfun Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 08 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat a2centarfun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 23:09
 di se igra ta utakmica savia maksimir koja dvorana je to
  ||   Nazad na vrh
joystick Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat joystick Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 23:25
 Brezovica u 20 sati, ulaz slobodan!
  ||   Nazad na vrh
rocky balboa Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat rocky balboa Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 16:14
Izvorno objavio/la Outlaw

kk sesvete rade sve žešče i žešče,na zadnjem treningu nas se skupilo skoro 10,tako da se to može zvat najuspješnijim treningom ove sezone.

atmosfera nije ista ko i prije,kako bi rekao wade 'skrenuli smo sa puta'...nema više baje da 'drži' svlačionicu ,da digne glas tu i tamo,da išamara pijane centre kad ih vidi u em emu u svakakvim stanjima..više nema onog zanosa da ideš sa ljubavlju i voljom na trening u nadi da ćeš vidit neki novi bajin potez ili da češ neku novu pametnu uzečicu čut.nema ko više prepričavat karačine sa kurvama..

nema ni predsjednika vouka na treninzima i sad miško više nema kome zakucavat u facu.

nadamo se ove sezone največem klupsom uspjehu,3. mjestu c1 lige centar(prošle godine 4.  op.a.).iza siska(ako je istina o svemirskim pojačanjima)i u borbi sa lim lakom i zg 79'...

navijači za ovu sezonu su se okupili u največem broju dosad,čak su se odvažili na kupnju rekvizita poput truba i megafona. ali nisu zadovljni igrama BALKANSA pa su se odvažili na extremne poteze.

sad ću obznanit ono što se krije od javnosti več 15 sati.

sinoć u 1 sat ujutro/navečer je pobješnjeli vođa navijača kk sesveta napao dojučer prvog playa kluba ispred sesvetskog hrama košarke, vrjeđajuči ga 'izdajico ,smrade, konju ,pizdo' 'marš odavde' itd. i na kraju ga zalivši vodom na što je play nasrnuo na njega ko na največeg srbina, obračun je trajao minutu dvije ali rastavili su ih na vrijeme. prije nego što je play uspio ubit boga u kk sesvete fanu... tužno je da navijači sesetskih BALKANSA traže uzore u bad blue boysima koji su na isti način se odnosili sa zahorom,drpičem i ostalim poštenim  i vrijednim nogometašima koji samo zarađuju svoj kruh

Outlawe ni ne slutiš kakvu podršku imaš!
U Sesvetama trebaju igrat dečki iz Sesveta. Pa nije to a1 liga. Za prave ljubitelje sesvetske košarke ti ćeš uvijek bit prvi play!
A bio je i red da napokon trener drži svlačionicu,a ne razne baje i komarci!
Došao bih vas gledat da igrate u Sesvetama danas,al vidim da i utakmice selite u dubravu...još samo da ime promjenite u dubrava 3 i to je to.
Šteta za sesvetsku košarku
Sretno danas!
  ||   Nazad na vrh
Outlaw Vidi meni
champion
champion

Član od: 23 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Outlaw Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Rujan 2008 u 17:02
Izvorno objavio/la rocky balboa

Izvorno objavio/la Outlaw

kk sesvete rade sve ľeąče i ľeąče,na zadnjem treningu nas se skupilo skoro 10,tako da se to moľe zvat najuspjeąnijim treningom ove sezone.

atmosfera nije ista ko i prije,kako bi rekao wade 'skrenuli smo sa puta'...nema viąe baje da 'drľi' svlačionicu ,da digne glas tu i tamo,da iąamara pijane centre kad ih vidi u em emu u svakakvim stanjima..viąe nema onog zanosa da ideą sa ljubavlju i voljom na trening u nadi da ćeą vidit neki novi bajin potez ili da čeą neku novu pametnu uzečicu čut.nema ko viąe prepričavat karačine sa kurvama..

nema ni predsjednika vouka na treninzima i sad miąko viąe nema kome zakucavat u facu.

nadamo se ove sezone največem klupsom uspjehu,3. mjestu c1 lige centar(proąle godine 4.  op.a.).iza siska(ako je istina o svemirskim pojačanjima)i u borbi sa lim lakom i zg 79'...

navijači za ovu sezonu su se okupili u največem broju dosad,čak su se odvaľili na kupnju rekvizita poput truba i megafona. ali nisu zadovljni igrama BALKANSA pa su se odvaľili na extremne poteze.

sad ću obznanit ono ąto se krije od javnosti več 15 sati.

sinoć u 1 sat ujutro/navečer je pobjeąnjeli vođa navijača kk sesveta napao dojučer prvog playa kluba ispred sesvetskog hrama koąarke, vrjeđajuči ga 'izdajico ,smrade, konju ,pizdo' 'marą odavde' itd. i na kraju ga zalivąi vodom na ąto je play nasrnuo na njega ko na največeg srbina, obračun je trajao minutu dvije ali rastavili su ih na vrijeme. prije nego ąto je play uspio ubit boga u kk sesvete fanu... tuľno je da navijači sesetskih BALKANSA traľe uzore u bad blue boysima koji su na isti način se odnosili sa zahorom,drpičem i ostalim poątenim  i vrijednim nogometaąima koji samo zarađuju svoj kruh

Outlawe ni ne slutią kakvu podrąku imaą!
U Sesvetama trebaju igrat dečki iz Sesveta. Pa nije to a1 liga. Za prave ljubitelje sesvetske koąarke ti ćeą uvijek bit prvi play!
A bio je i red da napokon trener drľi svlačionicu,a ne razne baje i komarci!
Doąao bih vas gledat da igrate u Sesvetama danas,al vidim da i utakmice selite u dubravu...joą samo da ime promjenite u dubrava 3 i to je to.
©teta za sesvetsku koąarku
Sretno danas!

pa i igraju svi iz sesveta

2pac live 4ever ---death row records---

www.kksesvete.hr
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 169>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni