A - HR reprezentacija |
Odgovori
|
Stranica <1234 176> |
| Autor | |
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: A - HR reprezentacijaObjavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:21 |
Ako su potrebne kvalifikacije za playa loša kontrola lopte, loše odluke u igri, ziheraški pristup, potpuna nelucidnost onda je Kus play, a ovi nisu....Mislim WTF Planinić i Ukić nisu playmakeri???? Također Markota jednostavno mora biti unutra jer osim Rudeža(koji je više trojka) nemamo takvog igrača.....Lažnu četvorku. Molim objašnjenje zašto ne Juby? Stranc je i crnac? Jel zato? Reci mi imamo li mi boljeg(osim možda Tomasa). Prkačinu hvala za sve, ali gotovo je njegovo. A za Nicevića molim te reci da se šališ. Moja jedina dvojba je koja dvojica između Baraća, Tomića i Lončar. Po meni Barać i Tomić. Naravno ako Barać napreduje.... Vujčić je za mene završena priča. Jednostavno ne bi ništa donio, on je u velikom padu. Nagodinu će jedva trčati parketom. |
|
|| ![]() |
|
pisker
veteran
Član od: 14 Veljača 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1206 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:24 |
|
tačno,ali je on play |
|
|| ![]() |
|
Joto
champion
Član od: 28 Rujan 2006 Online status: Offline Postovi: 349 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 23:05 |
|
Sorry guys, očito nisam, a dobro gledao i propustio vidjeti da je ovaj topic već otvoren. U svakom slučaju, očekujte moje postove. A sada u ljulju, sutra se radi. |
|
|| ![]() |
|
pisker
veteran
Član od: 14 Veljača 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1206 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 23:12 |
čemu korištenje stranih riječi kad to isto možeš napisati i na svom maternjem jeziku,mislim na sorry guys. |
|
|| ![]() |
|
kuduzz
sophmore
Član od: 23 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 58 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 23:19 |
|
planinić je košgeter a ne razigravač,popović je šuter.kus je bio loš u pekingu,al može puno bolje,koga imamo umjesto njega,to je pitanje.nicević vjerovatno otpada i neznam šta tu nije jasno?godine,i manjak kvalitete i profiliranosti u odnosu na kasuna i vujčića.juby mi nema dovoljno kvalitete,on je jedan igrač u jazinama a drugi po gostovanjima,uostalom neznam jeli ikad igrao razinu eurolige.nije to ta klasa,ako ćemo ić na to rješenje onda možemo dovest i nekog kvalitetnijeg amera.ja sam protiv toga jer mi se gubi draž i poimanje reprezentacije i takvo je moje mišljenje,treba i neka mi nitko ne nabija rasizam zbog toga,najbolje ću još bit rasist,koda nemam drugih briga nego na to trošit energiju
|
|
|| ![]() |
|
kuduzz
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 23:23 |
|
neznam šta očekuje ukića u torontu,držim mu palčeve za minutažu,ali lako bi mu to mogao bit loš potez u karijeri(ne mislim financijski)
|
|
|| ![]() |
|
pisker
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 23:26 |
|
planinić je play,tačka.ako si gledao samo jednu utakmicu u kojoj je on igrao,znaš da je on play. |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Član od: 06 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 3536 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 00:00 |
Planinić ja play.....Pogledaj ga ponekad u CSKA. Ili si mogao u Tau. Vujčić?? Juby ne igra dobro izvan Jazina? 5/5 trice prvo poluvrijeme protiv Hemofarma u polufinalu FF u Ljubljani..... Bolji igrač od Rozića u svakom pogledu. Nicević? Spomenuo si ga u nekoj nerazumljivoj rečenici u kojoj spominješ i Rudeža. Rudež treba izgubit mjesto u reprezentaciji? Ukić...ako sam dobro skužio, on nije play jer ti ne znaš kako će završti njegova epizoda u Torontu? Uredio/la No.23 |
|
|| ![]() |
|
kuduzz
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 00:37 |
|
možemo ovako beskonačno,planinić je vrhunski igrač ali po meni nije pozicija razigravača jer ne gleda razigrati suigrače nego zabiti koš,a loptu doda kad nema više kamo,all round igrač,ali nije play.ukić je ok,ali isto su mu dodavanja nepravovremena s viškom driblinga.to je moje mišljenje,poštujem i vaše ako nešto nisi razumio onda nemoj ni komentirati.napisao sam da prkačin,nicević i rudež vise s popisa,i napisao sam i za koga mislim da mogu uć unutra.neznam šta je tu nerazumljivo. šta se tiče tačke... tačka,tačka tačkica na grudima značkica na značkici piše nema više čiča gliše.i bolje da nema. |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 00:41 |
|
Zašto Rudež visi???
A kakva su Kusova dodavanja? U publiku? Ili u ruke protivnicima? Nema što, play od formata.... |
|
|| ![]() |
|
kuduzz
sophmore
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 00:53 |
|
neznam zašto,pa možda zbog toga šta nebi ni upao u repku da se nije markota ozljedio i šta je dobio uvjerljivo najmanje minutaže od svih,čak i u pripremama,tj bio ja 12 igrač.mislim da je to onda logički zaključak šta ti ne razumiješ da ja ne kažem da bi kus trebao unutra prije ove dvojice,nego da netko predloži zamjenu za njega,jer treba nam igrač koji će distribuirati lopte igračima koji su bolji od njega i mogu zabiti,i gledat će njih prije nego koš.takvog igrača trebamo i ako je bolji od kusa neka ide unutra |
|
|| ![]() |
|
No.23
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 00:58 |
|
Takvog nema....Nije ti palo na pamet da će Planinić i Ukić napredovati i da mi zapravo trebamo beka šutera?
Rudež je budućnost. Točka. |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 176> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |