FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A - HR reprezentacija

Odgovori Odgovori Stranica  123 176>
Autor
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A - HR reprezentacija
    Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 00:30

Evo da s druge teme prenesem napise koji se odnose na A repku 2009.:

----------------------------------------------------------

Babun:

Poslano: 22 August 2008 u 19:54 | Citat babun

dobro,pustimo giriceka koji nece igrati za repku. medutim, nikola vujcic, mario kasun i andrija zizic su itekako potrebni ovoj repki..posto je realno misliti da prka nayalost vise nece oblaciti dres repke(ipak godine cine svoje, tesko da ce sa 35,36,37 biti u stanju odigrati onako kvalitetno kao i u pekingu) potreban je vujcic kao prirodni vodja.takodjer, sandro nicevic je veteran i za ovu je akciju pretrpio dosta bolova samo da bude clan repke.igra vrlo kvalitetno, mekano na sutu ali njega godine stiscu.zizic je kvaliteta na poziciji 4-5 i to je svima jasno.

evo koji ce igraci konkurirati za sljedecu akciju repke:
bekovi: popovic,planinic,ukic,kus,vladovic,stipcevic,rancic,bazdaric ,simon,longin

krila: peric,rudez,vrkic,tomas,rozic,stojic.markota,banic,tomic,p.b arac

centri: vujcic,kasun,zizic,barac,bagaric,stipanovic,lalic

moj prijedlog

Ukic
Planinic
Popovic
Kus
Tomas
Rozic
Markota
Banic
Zizic
Barac
Vujcic
Kasun

------------------------------------------------------------ ------------------

Pisker:

Poslano: 22 August 2008 u 20:02 | Citat pisker

babun unešeno:

dobro,pustimo giriceka koji nece igrati za repku. medutim, nikola vujcic, mario kasun i andrija zizic su itekako potrebni ovoj repki..posto je realno misliti da prka nayalost vise nece oblaciti dres repke(ipak godine cine svoje, tesko da ce sa 35,36,37 biti u stanju odigrati onako kvalitetno kao i u pekingu) potreban je vujcic kao prirodni vodja.takodjer, sandro nicevic je veteran i za ovu je akciju pretrpio dosta bolova samo da bude clan repke.igra vrlo kvalitetno, mekano na sutu ali njega godine stiscu.zizic je kvaliteta na poziciji 4-5 i to je svima jasno.

evo koji ce igraci konkurirati za sljedecu akciju repke:
bekovi: popovic,planinic,ukic,kus,vladovic,stipcevic,rancic,bazdaric ,simon,longin

krila: peric,rudez,vrkic,tomas,rozic,stojic.markota,banic,tomic,p.b arac

centri: vujcic,kasun,zizic,barac,bagaric,stipanovic,lalic

moj prijedlog

Ukic
Planinic
Popovic
Kus
Tomas
Rozic
Markota
Banic
Zizic
Barac
Vujcic
Kasun

ko je ovaj tomić među krilima,a i p. barać nije krilo nego bek

------------------------------------------------------------ ---------------------------------

No.23.:

Poslano: 22 August 2008 u 20:33 |  Citat No.23

Ante Tomić je centar....petica. Barać je bek....

Dobro je poznato da  je  forumaš  babun  jedan od vodećih biseraša......Tako da nisu čudo ovakve pizdarije....

Žižić i Vujčić mi ne bi igrali ni pod razno....Nicević igra vrlo kvalitetno???????????????????????????????????????????????

Gdje je Lončar??? Trebalo bi naturalizirati Jubya Johnsona. Definitivno. Treba nam šut.....Moj prijedlog

Pop
Ukić
Planinić
Rozić
Tomas
Johnson
Rudež
Markota
Banić
Barać
Kasun
Lončar

Kus i Tomić prve zamjene. Ostali navedeni teško mogu do reprezentacije. Možda malo više šanse imaju Baždarić ili Stojić. Rančić i Longin možda....Ostali teško....

Uređeno od No.23 na 22 August 2008 u 20:33

the_goat:

Poslano: 22 August 2008 u 22:54 |  Citat the_goat

No.23 unešeno:

Ante Tomić je centar....petica. Barać je bek....Dobro je poznato da  je  forumaš  babun  jedan od vodećih biseraša......Tako da nisu čudo ovakve pizdarije....Žižić i Vujčić mi ne bi igrali ni pod razno....Nicević igra vrlo kvalitetno???????????????????????????????????????????????Gdj e je Lončar??? Trebalo bi naturalizirati Jubya Johnsona. Definitivno. Treba nam šut.....Moj prijedlogPopUkićPlaninićRozićTomasJohnsonRudežMarkotaBanićBa raćKasunLončarKus i Tomić prve zamjene. Ostali navedeni teško mogu do reprezentacije. Možda malo više šanse imaju Baždarić ili Stojić. Rančić i Longin možda....Ostali teško.... 

vjerujem da ce do EP-a u poljskoj tomic biti kvalitetnije rjesenje od trojca barac, kasun, loncar....takoder bi peric mogao upasti ukoliko sredi glavu...rozic je kvalitetan radnik ali sut mu mora biti kvalitetniji kako bi se mogao nositi s najboljima na svojoj poziciji...ako dosegne nivo mateja mamica, bit cu prezadovoljan...takoder bi volio da bogdanovic napreduje...i jos nesto...mladi zubcic je top 10 projekt za draft 2010....nadam se da nece pasti kao tomic koji je nekada bio top 5 projekt...

Uređeno od the_goat na 22 August 2008 u 22:55

No.23.:

Poslano: 22 August 2008 u 23:31 |  Citat No.23

Perića sam zaboravio...**iga ispada da na krilu imamo dosta opcija. Za Johnsona se nisam za**avao, ozbiljno mislim da ga ne bi bilo loše imati....

Tomić svakako dolazi u obzir, ali mora ojačati barem 5 kg do sljedeće godine....To je minimum, minimuma.....zapravo kad malo bolje razmislim ni meni više nije jasno zašto ga nisam stavio ispred Baraća i Lončara.

Rudež je unutra definitivno....Vidjet ćemo kako će se razvijati Drezga i Bogdanović, potencijalna rješenja za dvojku....

tommygun:

Poslano: 23 August 2008 u 23:39 | Citat tommygun

sta se tice zizica ja san nedavno dozna zasto je prosle sezone odbija igrat i ne samo da ga ne osudjujen sta nije igra nego bi i ja u iston slucaju napravija isto.

a vi se malcice raspitajte ili pokusajte saznat pa onda komentirajte

vujcicu se nije dalo (kakav NBA...), giricek trci za parama a bagaric ne bi ni uvatija misto

No.13:

Poslano: 23 August 2008 u 23:48 | Citat No.13

Mi komentiramo cinjenice. Cinjenica je da je Zizic odbija igrati za reprezentaciju i da je reka kako je umoran. Ako postoji neki drugi razlog neka ga javno kaze pa ce ljudi mozda drugacije i komentirati. Lakse je njemu to reci (ako uopce i postoji neki normalni razlog) nego nama glumiti detektive i istrazivati njegov slucaj.

Uredio/la lobelo
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 08:19

Onih 18 sa šireg Repešinog popisa za kvale i OI ove godine mislim da će kandidirati i za akcije A-reprezentacije u 2009. godini.

Da se podsjetimo, to su:

VANJSKA LINIJA:

Davor Kus, Branimir Longin, Zoran Planinić, Marko Popović, Marin Rozić, Damjan Rudež, Krunoslav Simon, Marko Tomas, Roko Ukić i Jakov Vladović

UNUTARNJA LINIJA:

Dalibor Bagarić, Marko Banić, Stanko Barać, Krešimir Lončar, Damir Markota, Sandro Nicević, Nikola Prkačin i Ante Tomić.

Tu svakako još treba DODATI: KASUNA.

Mislim da će kandidirati još i: STOJIĆ, BAŽDARIĆ i PERIĆ (ako bude igrao).

I to je to: 22 igrača ukupno.

Obzirom da je VUJČIĆ izjavio da nije rekao ZBOGOM REPKI, ako je to istina onda je najbolje da se vrati baš iduće godine jer je EP 2009. izuzetno važno budući predstavlja i kvalifikacije za SP 2010.

Što se GIRIČEKA tiče mislim da na njega možemo zaboraviti. A o ŽIŽIĆEVOM povratku repki ne može se raspravljati jer on nikad nije niti iznio u javnosti navodno neke "prave" razloge odbijanja repke.

Uredio/la brut
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 08:25

I ne treba zaboraviti da nemamo riješeno pitanje izbornika A repke za sljedeću godinu.

Repeša je rekao da njegov mandat završava s Olimpijskim igrama 2008. 

||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 12:03
Izvorno objavio/la brut

I ne treba zaboraviti da nemamo rijeąeno pitanje izbornika A repke za sljedeću godinu.

Repeąa je rekao da njegov mandat zavrąava s Olimpijskim igrama 2008. 

To jos nije sigurno...

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 14:02

On je nešto tako rekao.

Međutim, i on i Radić su također rekli da i ovo do sada, ove dvije godine, šta je radio da je bilo više na riječ nego neki pisani dogovor.

||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 19:15
 hvala lobelo
  ||   Nazad na vrh
kuduzz Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kuduzz Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 23:34

planinic,popovic,ukić,kus,tomas,lončar(tomić),kasun,vu jčić,markota,barač,rozić(rudež),banić

||   Nazad na vrh
heat Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat heat Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 12:35
Slazem se s 23, mislim da Jubyju triba dat drzavljanstvo, nemamo bolju 3ojku od njega!!! Uostalom ne bi bili prvi kojima igra Amerikanac!!!
Sto se pak tice Rpzica, on je ka neka nasa varijanta  Jimeneza...e kad bi se  uspio dovest na razinu da bude makar upola tako dobar ka Jimenez...bilo bi odlicno! Bojim se da nis od toga!!!
BOSTON CELTICS-THE GREATEST NBA TEAM OF ALL TIME
MR.AIR-THE ONE AND ONLY
  ||   Nazad na vrh
dživo Vidi meni
professional
professional

Član od: 18 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dživo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 16:16
Ipak čini se da umjesto Kusa, a za Rozića pogotovo, treba pod hitno tražiti nove igrače u reprezentaciji. Nisu oni (pogotovo Rozić opet) na razini potreba A repke niti imaju prostora za napredak za potrebe repke i visokih rezultata koje svi tražimo.
  ||   Nazad na vrh
kuduzz Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kuduzz Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:10

dobro,ali kus je play(ni planinić,ni popović pa čak ni ukić to nisu),pa treba vidit ko ga na toj poziciji može zamijenit,a i igrat će euroligu(treba vidit kako) a to ni jedan naš play neće.eventualno umjesto lončara,tomić(mora imat sjajnu sezonu u nlb,na 18poena i 10 skokova).lončar me je osvojio u ateni,djelomično i u pekingu,ali šta je s koljenima?i vujčić i kasun su ipak razina da mogu igrat s litvanskim,španjolskim,argentinskim centrima,lončaru tu fali talenta i rutine.ili tomić umjesto markote možda?puno ovisi o sezoni a i o ozljedama

ja računam da od ekipe iz pekinga prkačin,nicević i rudež vise,a markota,tomić,vujčić i kasun konkuriraju,i sad treba vidit možemo li s kime osvježit vanjske pozicije?juby? po meni nikada i nikako radit takva panična lutanja

||   Nazad na vrh
pisker Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 14 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pisker Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:17
Izvorno objavio/la kuduzz

dobro,ali kus je play(ni planiniæ,ni popoviæ pa èak ni ukiæ to nisu),pa treba vidit ko ga na toj poziciji mo¾e zamijenit,a i igrat æe euroligu(treba vidit kako) a to ni jedan na¹ play neæe.eventualno umjesto lonèara,tomiæ(mora imat sjajnu sezonu u nlb,na 18poena i 10 skokova).lonèar me je osvojio u ateni,djelomièno i u pekingu,ali ¹ta je s koljenima?i vujèiæ i kasun su ipak razina da mogu igrat s litvanskim,¹panjolskim,argentinskim centrima,lonèaru tu fali talenta i rutine.ili tomiæ umjesto markote mo¾da?puno ovisi o sezoni a i o ozljedama

ja raèunam da od ekipe iz pekinga prkaèin,niceviæ i rude¾ vise,a markota,tomiæ,vujèiæ i kasun konkuriraju,i sad treba vidit mo¾emo li s kime osvje¾it vanjske pozicije?juby? po meni nikada i nikako radit takva panièna lutanja

kus je play kao i ostala trojica, s tim što on i popović silom prilika igraju i na dvici
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:20
Kus zadnjih godina više igra na dvici. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 176>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni