A - HR reprezentacija |
Odgovori
|
Stranica 123 176> |
| Autor | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: A - HR reprezentacijaObjavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 00:30 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Evo da s druge teme prenesem napise koji se odnose na A repku 2009.: ---------------------------------------------------------- Babun:
dobro,pustimo giriceka koji nece igrati za repku. medutim, nikola vujcic, mario kasun i andrija zizic su itekako potrebni ovoj repki..posto je realno misliti da prka nayalost vise nece oblaciti dres repke(ipak godine cine svoje, tesko da ce sa 35,36,37 biti u stanju odigrati onako kvalitetno kao i u pekingu) potreban je vujcic kao prirodni vodja.takodjer, sandro nicevic je veteran i za ovu je akciju pretrpio dosta bolova samo da bude clan repke.igra vrlo kvalitetno, mekano na sutu ali njega godine stiscu.zizic je kvaliteta na poziciji 4-5 i to je svima jasno. evo koji ce igraci konkurirati za sljedecu akciju repke: krila: peric,rudez,vrkic,tomas,rozic,stojic.markota,banic,tomic,p.b arac centri: vujcic,kasun,zizic,barac,bagaric,stipanovic,lalic moj prijedlog Ukic ------------------------------------------------------------ ------------------ Pisker:
ko je ovaj tomić među krilima,a i p. barać nije krilo nego bek ------------------------------------------------------------ --------------------------------- No.23.:
Dobro je poznato da je forumaš babun jedan od vodećih biseraša......Tako da nisu čudo ovakve pizdarije.... Žižić i Vujčić mi ne bi igrali ni pod razno....Nicević igra vrlo kvalitetno??????????????????????????????????????????????? Gdje je Lončar??? Trebalo bi naturalizirati Jubya Johnsona. Definitivno. Treba nam šut.....Moj prijedlog Pop Ukić Planinić Rozić Tomas Johnson Rudež Markota Banić Barać Kasun Lončar Kus i Tomić prve zamjene. Ostali navedeni teško mogu do reprezentacije. Možda malo više šanse imaju Baždarić ili Stojić. Rančić i Longin možda....Ostali teško.... Uređeno od No.23 na 22 August 2008 u 20:33 ------------------------------------------------------------ ------------------ the_goat:
------------------------------------------------------------ ------------------ No.23.:
Perića sam zaboravio...**iga ispada da na krilu imamo dosta opcija. Za Johnsona se nisam za**avao, ozbiljno mislim da ga ne bi bilo loše imati.... ------------------------------------------------------------ ------------------ tommygun:
sta se tice zizica ja san nedavno dozna zasto je prosle sezone odbija igrat i ne samo da ga ne osudjujen sta nije igra nego bi i ja u iston slucaju napravija isto. ------------------------------------------------------------ ------------------ No.13:
Mi komentiramo cinjenice. Cinjenica je da je Zizic odbija igrati za reprezentaciju i da je reka kako je umoran. Ako postoji neki drugi razlog neka ga javno kaze pa ce ljudi mozda drugacije i komentirati. Lakse je njemu to reci (ako uopce i postoji neki normalni razlog) nego nama glumiti detektive i istrazivati njegov slucaj.
Uredio/la lobelo |
||||||||||||||||||||||||||||||||||
|| ![]() |
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 08:19 |
|
Onih 18 sa šireg Repešinog popisa za kvale i OI ove godine mislim da će kandidirati i za akcije A-reprezentacije u 2009. godini. Da se podsjetimo, to su: VANJSKA LINIJA: Davor Kus, Branimir Longin, Zoran Planinić, Marko Popović, Marin Rozić, Damjan Rudež, Krunoslav Simon, Marko Tomas, Roko Ukić i Jakov Vladović. UNUTARNJA LINIJA: Dalibor Bagarić, Marko Banić, Stanko Barać, Krešimir Lončar, Damir Markota, Sandro Nicević, Nikola Prkačin i Ante Tomić. Tu svakako još treba DODATI: KASUNA. Mislim da će kandidirati još i: STOJIĆ, BAŽDARIĆ i PERIĆ (ako bude igrao). I to je to: 22 igrača ukupno. Obzirom da je VUJČIĆ izjavio da nije rekao ZBOGOM REPKI, ako je to istina onda je najbolje da se vrati baš iduće godine jer je EP 2009. izuzetno važno budući predstavlja i kvalifikacije za SP 2010. Što se GIRIČEKA tiče mislim da na njega možemo zaboraviti. A o ŽIŽIĆEVOM povratku repki ne može se raspravljati jer on nikad nije niti iznio u javnosti navodno neke "prave" razloge odbijanja repke. Uredio/la brut |
|
|
|| ![]() |
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 08:25 |
|
I ne treba zaboraviti da nemamo riješeno pitanje izbornika A repke za sljedeću godinu. Repeša je rekao da njegov mandat završava s Olimpijskim igrama 2008. |
|
|
|| ![]() |
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 12:03 |
To jos nije sigurno... |
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
|| ![]() |
brut
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 14:02 |
|
On je nešto tako rekao. Međutim, i on i Radić su također rekli da i ovo do sada, ove dvije godine, šta je radio da je bilo više na riječ nego neki pisani dogovor.
|
|
|
|| ![]() |
pisker
veteran
Član od: 14 Veljača 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1206 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 19:15 |
|
hvala lobelo
|
|| ![]() |
kuduzz
sophmore
Član od: 23 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 58 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Kolovoz 2008 u 23:34 |
|
planinic,popovic,ukić,kus,tomas,lončar(tomić),kasun,vu jčić,markota,barač,rozić(rudež),banić |
|| ![]() |
heat
mvp
Član od: 11 Prosinac 2007 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 1281 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 12:35 |
|
Slazem se s 23, mislim da Jubyju triba dat drzavljanstvo, nemamo bolju 3ojku od njega!!! Uostalom ne bi bili prvi kojima igra Amerikanac!!!
Sto se pak tice Rpzica, on je ka neka nasa varijanta Jimeneza...e kad bi se uspio dovest na razinu da bude makar upola tako dobar ka Jimenez...bilo bi odlicno! Bojim se da nis od toga!!! |
|
BOSTON CELTICS-THE GREATEST NBA TEAM OF ALL TIME
MR.AIR-THE ONE AND ONLY |
|| ![]() |
dživo
professional
Član od: 18 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 187 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 16:16 |
|
Ipak čini se da umjesto Kusa, a za Rozića pogotovo, treba pod hitno tražiti nove igrače u reprezentaciji. Nisu oni (pogotovo Rozić opet) na razini potreba A repke niti imaju prostora za napredak za potrebe repke i visokih rezultata koje svi tražimo.
|
|| ![]() |
kuduzz
sophmore
Član od: 23 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 58 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:10 |
|
dobro,ali kus je play(ni planinić,ni popović pa čak ni ukić to nisu),pa treba vidit ko ga na toj poziciji može zamijenit,a i igrat će euroligu(treba vidit kako) a to ni jedan naš play neće.eventualno umjesto lončara,tomić(mora imat sjajnu sezonu u nlb,na 18poena i 10 skokova).lončar me je osvojio u ateni,djelomično i u pekingu,ali šta je s koljenima?i vujčić i kasun su ipak razina da mogu igrat s litvanskim,španjolskim,argentinskim centrima,lončaru tu fali talenta i rutine.ili tomić umjesto markote možda?puno ovisi o sezoni a i o ozljedama ja računam da od ekipe iz pekinga prkačin,nicević i rudež vise,a markota,tomić,vujčić i kasun konkuriraju,i sad treba vidit možemo li s kime osvježit vanjske pozicije?juby? po meni nikada i nikako radit takva panična lutanja |
|| ![]() |
pisker
veteran
Član od: 14 Veljača 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Online status: Offline Postovi: 1206 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:17 |
|
|| ![]() |
brut
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 22:20 |
|
Kus zadnjih godina više igra na dvici.
|
|
|
|| ![]() |
Odgovori
|
Stranica 123 176> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |