FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska košarka na TV

Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 48>
Autor
jule Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jule Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska košarka na TV
    Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 17:05
  Istina je da su prava za prijenos stajala samo 10 000 Eura ukoliko se kupovao paket zajedno sa budučim Europskim prvenstvom (koji će HTV ionako prenositi). Isto tako je istina da je Kovačević odbio reprezentaciju jer su se dvije utakmice poklapale sa Umagom, a to mu zbog besplatnog ljetovanja i dnevnica nije odgovaralo. Da ne spominjem njegov odnos sa direktorom turnira. Ipak se i njemu trebalo uviči u ****, je li tako Kovačeviću... "
predlažem bruni da posjeti kolege sa bht-a i nauči kako se jeftino mogu dobiti prava na prijenose, jer očito da na htv nema sposobnih
  ||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 17:12
ja vas uvjeravam da nije nikakv problem u umagu.stvarno.tamo radim u turniru,rasbergera znam cijeli zivot pa znam neke stvari.igraju se svaki dan tri meca na centru,jedan u 16.30 ili 17.00,drugi u 18.30 ili 19.00,a treci je vecernji oko 21.oo.e sad,slavko je htio da treci vecernji mec bude u prijenosu jer je po pravilu najatraktivniji,dok je uparavo kovacevic sa dusanovicem inzistirao da to bude onaj srednji termin,valjda da ima slobondo vecer.zakljucak,mogao je imati termin za kosarku da je htio,jer sam organizacijski odbor umaga je predlagao da tenis ide navecer.ali htv(citaj bruno) je inzistirao da tenis ide popodne kad su bile dvije utakmice.eto toliko.
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
samo_zadar Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 18 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samo_zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 17:17
Problem je u HRT-u. Ne mogu oni staviti odbojku na pijesku isprid finala košarkaškog prvenstva ili umaški turnir isprid kvalifikacija za OI. Oni su nacionalna televizija i moraju prenositi ono što se tiče nacije... A sad, ako ne mogu odlučiti što prenositi između meča talijana i španjolca i hrvatske reprezentacije onda ne znaju raditi svoj posa!!!  BTW: Cibos, di si ti? Nema te na forumu Cibone??? 
  ||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 17:23
pa kad se nama sto pametno napisati.komentirati mogu kad se dovedu igraci i sastavi ekipa.kus,prkacin,longin su dobra pojacanja,fale dva kapitalca da bi zakljucili ekipu koji bi po svemu sudeci bila jaca nego lani.na ciboninom topicu mozes samo naci gluposti,svadje i nagadjanja.pozdrav.
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
jule Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jule Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 13:22
 Članak nije usko vezan uz košarku ali je uz Hrt i sportske komentatore http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType /ArticleView/articleId/16137/Default.aspx
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 13:35
Svaka čast na ovom članku. Blažićko, Kovačević, Ozmec, Cvitković, Balog....to je moja crna lista ljigavaca. 
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 15:11

Svaka cast na clanku, odlican je...

A taj Blažićko me isto nervira, da je to strasno nesto!!!!

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
Pearl Jam Vidi meni
professional
professional

Član od: 05 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pearl Jam Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 17:18
Ovo isto nije povezano s HTV-om, ali je s čovjekom koji je već više puta obezvrijedio košarkaše. I koji mene živcira!
Ovo je iz intervjua koji je Gobac dao za indeks.hr S obzirom da mu je žena Sanja Ožegović bila sjajna košarkašica, svojevremeno sam mislio da će imati malo više poštovanja prema ovom sportu. Ali ništa od toga nego i dalje omalovažava košarkaše.

Koliko gubite zbog HTV-vog gubitka prava prijenosa SP-? Vidjeli smo kako su se ponijeli i prema košarkašima...

"Teško mi je govoriti o košarkašima, jer su oni neke stvari počeli shvaćati globalno. Oni u svom sportu, na žalost, još uvijek nisu nešto prvorazredno. NBA je iznad svega, a onda dolazi košarka koja formira NBA: oni to moraju razlučiti. Mislim da je glupo govoriti o globalizaciji košarke, sporta koji kod nas već 15 godina nije na razini. Drago nam je da su košarkaši pokazali da postaje, ali vidjet ćemo što će napraviti. Oni već proslavljavaju, ali nije objektivno...A isti ti novinari koji slave košarkaše zbog plasmana na Olimpijske igre nama postavljaju medalju kao glavni cilj", poručuje Gobac.

Uredio/la Pearl Jam
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Srpanj 2008 u 18:22
Izvorno objavio/la Pearl Jam

Ovo isto nije povezano s HTV-om, ali je s čovjekom koji je već viąe puta obezvrijedio koąarkaąe. I koji mene ľivcira!
Ovo je iz intervjua koji je Gobac dao za indeks.hr S obzirom da mu je ľena Sanja Oľegović bila sjajna koąarkaąica, svojevremeno sam mislio da će imati malo viąe poątovanja prema ovom sportu. Ali niąta od toga nego i dalje omalovaľava koąarkaąe.

Koliko gubite zbog HTV-vog gubitka prava prijenosa SP-? Vidjeli smo kako su se ponijeli i prema koąarkaąima...

"Teąko mi je govoriti o koąarkaąima, jer su oni neke stvari počeli shvaćati globalno. Oni u svom sportu, na ľalost, joą uvijek nisu neąto prvorazredno. NBA je iznad svega, a onda dolazi koąarka koja formira NBA: oni to moraju razlučiti. Mislim da je glupo govoriti o globalizaciji koąarke, sporta koji kod nas već 15 godina nije na razini. Drago nam je da su koąarkaąi pokazali da postaje, ali vidjet ćemo ąto će napraviti. Oni već proslavljavaju, ali nije objektivno...A isti ti novinari koji slave koąarkaąe zbog plasmana na Olimpijske igre nama postavljaju medalju kao glavni cilj", poručuje Gobac.

Ma seljacina, pogledajte taj video kod tog clanka i samo obratite pozornost kak izgovara NBA, mislim, s takvim covjekom se ne isplati pricat o kosarci!!

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
Sunny boy Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 10 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Sunny boy Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 00:18
Meni nije jasno zašto dižete toliku hajhu? Nisu prenosili, ok! To su **ene kvalifikacije! Ja sam košarkaš pa me to nije niti zanimalo, a da ostale građane i ne spominjem. Ljudi su na godišnjim odmorima. Tko bi gledao tekme na moru! Gledanost bi bila jako mala i to se jednostavno ne bi isplatilo. Inače, košarka je kod nas na jako lošem glasu i jako malo ljudi se zanima za taj sport. Veća bi gledanost bila Dinamo-Domžale, nego da košarkaši igraju finale na olimpijadi. Žalosno, ali istinito! 
  ||   Nazad na vrh
No.23 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 06 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.23 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 00:22
Idi se bre leči i to brzo.... 
  ||   Nazad na vrh
No.13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Srpanj 2008 u 00:34

Izvorno objavio/la Sunny boy

Meni nije jasno zašto dižete toliku hajhu? Nisu prenosili, ok! To su **ene kvalifikacije! Ja sam košarkaš pa me to nije niti zanimalo, a da ostale građane i ne spominjem. Ljudi su na godišnjim odmorima. Tko bi gledao tekme na moru! Gledanost bi bila jako mala i to se jednostavno ne bi isplatilo. Inače, košarka je kod nas na jako lošem glasu i jako malo ljudi se zanima za taj sport. Veća bi gledanost bila Dinamo-Domžale, nego da košarkaši igraju finale na olimpijadi. Žalosno, ali istinito! 

Da, mi na moru nemamo televizije... Ni u kaficima, restoranima, hotelima, kucama ne postoje te cudnovate naprave pa ljudi koji se dodju kupati nemaju prilike nista gledati. Ne tribaju prenositi ni Olimpijadu, nijedan sport, ionako su svi u to vrime na godisnjim odmorima i to vecinom u krajevima di ocito ne postoji televizija...ili bar tako neki misle...

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 34567 48>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni