Hrvatska košarka na TV |
Odgovori
|
Stranica 123 48> |
| Autor | ||||||||||||||||
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Hrvatska košarka na TVObjavljeno: 22 Srpanj 2008 u 13:49 |
|||||||||||||||
|
Nedovoljno prisustvo hrvatske košarke na državnoj HTV već je niz godina predmet kritičkog odnosa kako klubova tako i košarkaškog saveza prema HTV-u, mnogobrojnih ljubitelja košarke u Hrvatskoj, sportskih struktura i mnogobrojnih drugih medija, ne samo sportskih i košarkaških. Čašu je prelila odluka HTV-a da ne prenosi kvalifikacije za Olimpijske igre koje je hrvatska reprezentacija prošli tjedan igrala u Ateni i uspješno se plasirala na Olimpijske igre u Pekingu. Sve navedene strukture žestoko su reagirale na takvu odluku HTV-a pa i naši forumaši na podforumu HR reprezentacije na temi Kvalifikacijskog turnira za OI. Obzirom na trajni problem s nedovoljnom nastupljenosti kako HR košarke tako i košarke uopće na HTV-u, a kako nakon svega i dalje nije vidljivo da bi HTV mogla u dogledno vrijeme okrenuti ploču i dozvoliti adekvatniju zastupljenost košarke na svojim programima, s ciljem bržeg mjenjanja tog stanja i odnosa HTV-a prema košarci, mislim da je najprikladnije otvoriti trajnu temu za raspravu po tim pitanjima na ovom forumu, i to baš na ovom najpopularjijem podforumu, kako se tema nebi razvodnjavala na više mjesta foruma. Za početak prenijet ćemo napise forumaša s teme "Obavijesti".
Uredio/la lobelo |
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 13:51 |
|||||||||||||||
|
Ja neko:
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 13:52 |
|||||||||||||||
|
Ja neko:
Ponukan onime ąto je u utorak izaąlo u javnost vezano uz nedostatak ľelje najjačeg medijskog entiteta u Hrvatskoj, HTV-a da prenosi kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre u koąarci koji u ponedjeljak počinje u Ateni, piąem ovo pismo i ąaljem na sve poznate medijske adrese koje će, nadam se, pomoći da se nakon niza godina prekine kriminalitet od strane vodećih ljudi HTV-a.
Bruno Kovačević, urednik sportskog programa nacionalne televizije izjavio je kako svota od 90 tisuća eura koliko koąta pravo prijenosa ovog velikog događaja, ne spada pod budľet drľavne televizije. Dakle, da budemo potpuno jasni, za Brunu Kovačevića ovaj iznos nije vrijedan prijenosa jednog događaja kao ąto je kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre na kojem će nacionalna reprezentacija pokuąati izboriti plasman na najveći sportski događaj koji svijet poznaje, prvi puta nakon 12 godina. Zaąto je to tako, pitaju se mnogi? Odgovor je vrlo jasan, koąarka nije nogomet. Hrvatska koąarkaąka nacionalna vrsta ne vrijedi kao prijenosi talijanske, ąpanjolske nogometne lige, jer naravno te su nogometne lige za Hrvatsku vrlo bitne jer tamo igra, koliko ono Hrvata, tri…četiri? Za Brunu Kovačevića i ostalu vrhuąku HTV-a vaľnije je potroąiti nekoliko milijuna kuna, eura ili čega već na emisiju Volim nogomet koja je bila protkana tolikim glupostima, loąim voditeljima, pogotovo dotičnim Kovačevićem koji nije mogao skinuti pogled s dekoltea svoje suvoditeljice Marine Parlov. Koliko je koątao nastup Marka Perkovića Thompsona? Koliko su koątale one plesačice koje su uveseljavale polupijane goste te emisije? Koliko je koątalo uređenje onog studija u kojem se odrľavala emisija? Koliko su koątala brojna putovanja nekomentatora na Europskom prvenstvu koje su plaćali hrvatski porezni obveznici? Već godinama se trubi o toj toliko osporavanoj pretplati ąto je bez imalo dvojbe najveći oblik ozakonjenog kriminaliteta. Građani drľave plaćaju HTV-u pristojbu na televizore koje su sami kupili?!?! I onda se postavlja pitanje, ąto to plaćaju građani ove naąe lijepe zemlje? Plaćaju, između ostalog, gledanje nogometa iz zemalja gdje se Hrvati mogu pobrojati na prste jedne ruke, plaćaju formulu 1 gdje ima koliko Hrvata? NULA! No, nemam niąta protiv jer volim gledati i nogomet i formulu, međutim logika nalaľe kako hrvatska reprezentacija u barem onim velikim sportovima MORA pronaći mjesta na nacionalno televiziji! I tu bi trebala prestati svaka diskusija. No, vratimo se malo na nogomet. Hrvatska reprezentacija je očito neąto ąto u svakom Hrvatu izaziva posebne osjećaje ponosa i svojim rezultatima nogometni su reprezentativci zasluľili pozornost koju dobivaju. Međutim, ovdje se ne radi o nogometnoj reprezentaciji. Ovdje se radi o tome da hrvatski klupski nogomet koji nema apsolutno nikakve rezultate na velikoj sceni dobiva pozornost kakvu koąarka ne bi dobila pa ni da Cibona postane europski prvak! A da ne spominjem reprezentaciju! Kako je moguće da strane nogometne lige dobivaju veću pozornost nego nacionalna vrsta u koąarci?!?! No, niąta od toga nije čudno. Jer na kraju krajeva, ąto očekivati od osobe poput Brune Kovačevića? Čovjek koji nema apsolutno nikakvog pojma o sportu, koji je posao na HTV-u dobio preko debelih veza, uostalom kao i većina novinara tamo, čovjek pod čijim je vodstvom sportskog programa, jedna Cibona, koja napominjem, ima naslove europskih prvaka, koja je jedini klub u povijesti Eurolige, a da je svake godine tamo nastupala od njenog osnutka, da jedna Cibona s kojom Dinamo, Hajduk i ostali naąi nogometni kolektivni ne mogu stati u istu rečenicu, bude u programu zamijenjena zbog odbojke na pijesku! Također, govoreći o hrvatskoj koąarkaąkoj reprezentaciji, mnogi zaboravljaju kako je upravo ta selekcija osvajala medalje prije nego se uopće nogometna reprezentacija formirala u pravom smislu. I s tim medaljama koliko god davno bile, i dalje su ispred bilo kojeg naąeg nogometnog kolektiva. Međutim, očito je kako Kovačeviću i ostalim nogometnim komentatorima kojih na HTV-u ima 90 posto, nije vaľno postojanje i drugih sportova, posebice koąarke koja se igra u svakom kutu zemaljske kugle. Sjećam se lani kada su se HRT-ovci hvalili kako su jedna od najmoćnijih javnih televizija u Europi, ąto ne čudi budući da godiąnje uzmu oko 200 milijuna kuna na ime pretplate, ne računajući i reklamiranje čime rade protiv zakona budući da javne televizije ne bi smjele imati komercijalnu stranu poslovanja. Joą nam je svima svjeľe finale Wimbledona proąle nedjelje kada su Roger Federer i Rafael Nadal igrali moľda i najveće finale u povijesti tenisa, no HTV nije pronaąao svrsishodnim prenositi zavrąnicu meča jer su morali prikazati kako se grupa netalentiranih i nadasve priglupih manekena i manekenki ąepure uz pistu na opću radost urednika Kovačevića. Recite mi, gospodo s HTV-a, da li je hrvatski narod financirao tu vaąu gadost u kojoj ste opet uzeli gro novca na ime svakojakih sponzora. Naravno. Da li vas je narod ovlastio da to prenosite? Čisto sumnjam, jer narod je davno izgubio bitku u tom području. Pitam se, također, bi li prekinuli zbog tih manekena, prijenos neke „super vaľne“ utakmice, primjerice između Osasune i Zaragoze ili moľda Torina i Sampdorije? Čisto sumnjam, to bi čak i s ponosnom ostavili u prijenosu kako bi narod ispratio do kraja utakmicu za čije igrače velika većina nije niti čula. I onda dolazimo do Janosa Roemera, glasnogovornika HTV-a koji je s ponosom pojasnio ovakvu odluku nacionalne televizije: "HRT je ponudio 70 posto veću cijenu od one koja se uobičajeno plaća za utakmice takve kategorije, a nositeljima prava to nije bilo dovoljno, daljnje povećanje naąe ponude, to jest plaćanje posve nerealne cijene prijenosa, bilo bi neodgovorno, neracionalno i neprofesionalno koriątenje sredstava koja nam plaćaju obveznici RTV pristojbe i na takve uvjete nismo mogli pristati." Čekajte, jeste li vi ozbiljni? HTV se cijenkao s organizatorima misleći valjda da su ovi neke budale s placa koji ne znaju voditi posao. U HTV-u smatraju kako su oni iznad svakoga, kako mogu vrijeđati bilo koga ovakvim sramotnim ponaąanjem, i na kraju krajeva po kojem je to kriteriju HTV odlučio „koje je to kategorije ovaj turnir“? Očito nedovoljno visoke, bez obzira ąto se radili od olimpijskim kvalifikacijama. Ovdje nam je i ponuđen odgovor kako je HTV izgubio prava prijenosa Svjetskog rukometnog prvenstva. No, kako kaľe Roemer, za HTV ovaj turnir na kojem se odlučuju putnici za jedne Olimpijske igre, nije dovoljno značajan!?!?! Gospodo, molim Vas recite da se ąalite?!?! I sada oni ovdje kaľu da „brane“ naąe interese, zamislite vi to, oni BRANE interese pretplatnika! Dođe mi da puknem od smijeha. I znači, oni su branili interese nas pretplatnika i proąle nedjelje kada su prekinuli finale Wimbledona da bi pustili ono smeće od izbora za Miss, pardon Mistera. Ne, HTV nikada nije branio, niti će ikada braniti interese hrvatskih građana koji ih plaćaju. Roemer je vjerojatno nesvjesno rekao pravu istinu o čemu se ovdje radi. HTV smatra kako ovakav koąarkaąki turnir nema značaja kao jedan nogometni, jer samo nogomet zasluľuje da se plaća puna cijena. No, zanimljivo je kako jedna Slovenija koja prema svemu, a pogotovo financijskom aspektu jest bez razmiąljanja uplatila tih 90 tisuća eura jer na kraju krajeva, reprezentacija je neąto iznad svega. No, očito to nije tako za HTV. Za njih postoji samo jedan sport, jedna reprezentacija, dok ostatak ne vrijedi niti za burek, da se tako izrazimo. Da budem iskren, nisam niti u ludilu mogao zamisliti kako nacionalna tv kuča neće prenositi ovaj turnir koji je od golemog značaja za hrvatsku koąarku, nisam niti mogao sanjati da bi se ovakvo neąto moglo dogoditi. Međutim, ovo je na kraju krajeva realnost. S obzirom da sam diplomirani novinar, sportsko novinarstvo mi je oduvijek bilo prva stvar, sport u bilo kojem formatu mi je predstavljao veliku radost, međutim sve je jasnije kako je nemoguće boriti se protiv laľova i kriminalaca koji svojim stavovima uniątavaju nacionalni ponos svojih drľavljana. Pitam se da li će Ravnateljstvo HRT-a reagirati na ovaj sramotan tretman koąarke, s obzirom da se često u zadnje vrijeme članovi tog odbora bune radi mnogih stvari, pa će biti i zanimljivo vidjeti hoće li netko izraziti barem prigovor na tretman hrvatske koąarke. Čitajući po raznim forumima, lako je vidljivo kako postoji na stotine, pa i tisuće ljudi koji jednom riječju ne mogu bez koąarke i koji su poput mene nestrpljivo čekali početak ovog turnira, pritom niti ne pomiąljajući ąto bi se moglo dogoditi. I sada, Janos Roemer kaľe kako „neće biti dovoljna gledanost“, drugim riječima smatra se da neće biti dovoljne zarade. Dakle, javna televizija koju plaćaju hrvatski građani traľi komercijalnu zaradu iz ovih prijenosa. To je upravo sramotno i skandalozno! Javna televizija koja se financira iz drľavnog proračuna i od strane građana ove zemlje ne ľeli prenositi hrvatsku koąarkaąku reprezentaciju zato ąto ne bi dovoljno zaradili na reklamama! SRAMOTNO I SKANDALOZNO! No, postoji i jedna druga istina, ąto je izrekao jedan iznervirani građanin ove zemlje rekavąi kako koąarkaąi nisu dovoljno popularni među sportskim novinarima, a oni koji jesu ne dopuątaju njihovo ulizivanje, te izbjegavaju svaki kontakt s medijima upravo radi toga. Isto tako jasno je kako na HTV-u postoji sustav privilegiranih sportova i novinara koji ih prate. Nogomet ima Suąeca, Čosića, Velu, Baloga, formula ima Blaľićka, tenis ima Duąanovića i ponekad Kovačevića, rukomet Suąeca, vaterpolo Ozmeca, dakle sve od reda ljudi sa statusom, odnosno ljudi koji su svojim ulizivanjem dogurali daleko. A tko ima u koąarci? Tuľni dvojac Slavko Cvitković i Tomislav Cvitković kojega već prilično dugo nisam ni čuo. Očito je da Cvitković nema status u sportskoj redakciji, da se nije ľelio nikome ulizivati i radi toga i njegov sport trpi. A najtuľnije u tome svemu jest da niti Suąeca, niti Kovačevića, niti Duąanovića, Velu nije briga ąto koąarkaąka reprezentacija neće biti u prijenosu, nije ih briga ąto jedini sportski kolektiv kod nas u najpoznatijim sportovima neće biti u prijenosu. Sjećamo se, nije ni rukomet bio na najbolji način pokrivan prije nego je osvojen svjetski naslov 2003. godine, a ti danaąnji komentatori nisu ni čuli za jednog Ivana Balića, tog istog Balića kojeg danas opsjedaju i ulizuju mu se na svakom koraku. A ąto se tiče Ravnateljstva HTV-a, ljudi koji su na tu poziciju doąli su politički formirani, nesposobni da vode ovakav zahtjevan projekt. U vrijeme dok je na toj poziciji bio Mirko Galić, građanin ove zemlje je barem znao kako se njegova pretplata koju marljivo plaća svaki mjesec koristi u svrhu modernizacije tehnologije, i to je barem bilo shvatljivo, međutim Galić se očito nekim ljudima nije sviđao i sada tamo vlada kaos, a tko je tome kriv? Nitko, tako će uvijek biti. I ąto nakon svega preostaje nama koji po stoti put ostajemo zakinuti za omiljeni i u svijetu mega popularni koąarkaąki sport? Ostajemo da trpimo, jer vjerojatno, Kovačević i kompanija će sve to spasiti novim prijenosima velikih derbija ąpanjolske ili talijanske lige koji toliko znače hrvatskim ljudima, a koąarkaąku reprezentaciju ćemo gledati u četvrtfinalu jedino ako budu igrali protiv Slovenije, pa nam ostaje da se prebacimo na TV Sloveniju i pogledamo prijenos naąih momaka koji brane čast i ponos ove zemlje uz komentare slovenskih kolega. Eto, Sloveniji nije bila bitna cijena od 90 tisuća eura, jer u naąem slučaju taj novac će biti potroąen na manekene, manekenke, na priglupe emisije koje nitko ne moľe gledati. Nema veze ąto će i troduplo veći iznosi biti potroąeni na svakojake gluposti kojim nas viąe nego ikad časti Hrvatska televizija. Potpis: Koąarkaąka nacija DAKLE OVO DOLAZI IZ GRUPE NA FACEBOOKU LJUDI SA PORTLA KOSARKA.HR MOLIM VAS DA SE SVE OVO OBJAVI DA POSOTOJI GRUPA I PETICIJE I DA POZIVAMO NA APEL DA SE UMISTO DINAMA I RIJEKE GLEDA KOSARKA JER DA NOGOMET BRUJI GODINAMA STVARNO MI JE VISE PUKA FILM KOSARKA.HR MOLIM VAS DA SE JAVITE MENI NA MAIL SA KOJEG VAM JE VEC PISANO I MOLIM VAS DA SE OVO O GRUPI OBJAVI........OCEKUJEM VASU PMOĆ |
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 13:55 |
|||||||||||||||
|
Brut:
Ej pazite tih 90000 eura je bio paket prije početka kvala. Znači za 5 naših tekmi (eto petu nismo na sreću morali igrati), a to znači niti po 20 tisuća po tekmi. A vjerojatno i za sve ostale tekme kvala. A 20 tisuća po tekmi je par reklamica od jednog prikazivanja za koje su mogli uzeti novce od reklamera i sve platiti. Mora se istaknuti, to su bile kvale za Olimpijske igre i mi idemo tamo. Cijeli svijet će nas pratiti. Naše košarkaše i ostale naše športaše. Svijetu se još jednom Hrvatska predstavlja preko svojih najboljih sportaša. I njima na državnoj tv je to bilo beznačajno. Rekli su da će biti mala gledanost kvala jer se igra rano popodne. Lupaju bez veze. A kakva će biti gledanost OI gdje se neke tekme igraju prije 5 u jutro, većina tijekom jutra a tek neke u 14 sati (to je najkasniji termin jer je tada 22 sata u Pekingu)? Inače nebi toliko kontra nogometa bar što se nogometne repke tiče. Ipak je zanimanje za nogomet nemjerljivo prema drugim sportovima i po broju klubova i igrača i navijača. Ej samo je na jednu tekmu u Beč došlo 100 tisuća naših navijača. A na kvalama u Ateni mogu se skoro na prste nabrojiti. Ali košarka je ipak drugi sport i kod nas i u svijetu i ipak ima ogromni broj ljugitelja te igre i kod nas i u svijetu i to uvijek treba biti polazno HTV kad odlučuje o športskim prijenosima. |
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 13:59 |
|||||||||||||||
|
Wolf:
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
ja neko
mvp
Član od: 23 Veljača 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 657 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:00 |
|||||||||||||||
|
lobelo fala ti na ovoj temi sad se mozda nesto i otvori drugo grupa od danas broji 2500 clanova
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Donat
sophmore
Član od: 09 Ožujak 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 235 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:19 |
|||||||||||||||
|
Dosta sam vec napisa kritickih postova na ovu temu zadnjih godina, i to elaborate od postova. Ovaj put cu samo reci: hRT SRAMITE SE! Mi vas se sramimo kao 'nacionalne' televizije.
|
||||||||||||||||
|
Bog je stvoria čovika, Zadar košarku
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
jule
veteran
Član od: 08 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1352 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:28 |
|||||||||||||||
|
Zaista ni sama neznam broj e-mailova koji sam uputila na adresu Hrt-a. Niti jednom nisam bila prosta, svi su napisani u civiliziranom tonu, ali nikada nisam dobila niti jedan odgovor. Neka se javi netko kome su ikada odgovorili.
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:32 |
|||||||||||||||
|
Da bi koliko je moguće na jednom mjestu kompletirali najveći broj dosadašnjih napisa na ovu temu potenciranih odnosom HTV-a prema našoj repki u Ateni prenosim i najvažnije napise o ovoj temi s teme "Kvalifikacijskog turnira za OI". No.23.:
Šanse povratka košarke na naše ekrane su jednake šansama da se naše repka okiti zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama. Zapravo vjerujem da to proporcionalno ide. Samo bi me onda zanimalo koje mi to uspjehe imamo u **enom umjetničkom klizanju, orjentacijskom trčanju, pljuvanju u dalj, peri žderi.......To je sve zastupljenije na hrt-u od košarke. Da se razumijemo-ne bih se ja ni formule odrekao, ni lige prvaka, ali prijenos Eurolige jednom tjedno, neki derbi regionalnog natjecanja i NBA play-off bi trebao biti minimum minimuma. A o tekmama repke da se ne priča. Nogometaši kad igraju prijateljsku protiv Zelenortskog otočja to je praćeno najmanje duplo više od jedne utakmice naše repke na Europskom prvenstvu(košarka). Toliko od mene na ovu temu iako mi puno ružnih riječi i uvreda pada napamet. Nikola#2
Na stranici hrt.hr (u desnom donjem uglu) postoji ikona pod nazivom kontakti. Tamo se mogu pročitati e-mail adrese sportskog programa, direktora programa i što je najvažnije službe za gledatelje. Isto tako, tamo su upisani i brojevi telefona. Bauk:
Razumijem odluku hrt-a da ne prenosi kvalifikacijski turnir iz Atene.Pretpostavljam da se uvode mjere štednje kako bi se se u doglednoj budućnosti mogla otkupit prava za slobodni trening formule 1 petkom.Boli neka stvar Ivicu Prasička i ostale za nas ogorčene tretmanom košarke na hrt.Ja sam iz principa zbog tretmana košarke na hrt-u prestao pratit druge sportove.Uz dužno poštovanje **e me se za Biliće,Modriće, Baliće i ostale dok god im se sportska redakcija hrt-a toliko uvlači u guzicu da im samo iz nje gležnjevi vire.Da se razumijemo svaka čast gore spomenutim sportašima,ali toliko forsiranja na tv-u čini ih zamornima. toliko je hvalospjeva o hrvatskom prolazu u četvrtfinale eura, a košarkaši su u četvrtfinalu već dva puta zaredom i nikome ništa.oni bar imaju priliku vidit peking,a nogometaši ni to. FindCopyPaste:
Ljudi, zovite službu gledatelja na 01 6343 333 i uputite prigovor.
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
WW CIBONA
mvp
Član od: 04 Veljača 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 748 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:32 |
|||||||||||||||
|
Ha ha ha jule oprosti mi molim te ali nasmijala si me s ovim da l su nekome odgovorili , hvala ti na tome, nisu nikome ja mislim i neće, treba ih zatrpati mailovima ali koji su malo veći tj u mailove ubaciti par slikica recimo košarkaša i to im slati, tako će im se sandučić malo prebukirati a i to treba slati na sve njihove mailove, recimo i na dobro jutro hrvatska i na otvoreno i na općeniti njihov e-mail tako da se svi ulazni sandučići napune! p.s. grupa na facebooku je pod nazivom HRT VS. košarka |
||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:34 |
|||||||||||||||
|
Tommygun:
koliko god mi sad pricali o tome, mislin da odluka o neprenosenju nije ni cudna ni neocekivana. tako se hrt ponasa vec godinama i niko mu nista ne moze jer ocito nijedna druga televizija nije pronasla interes u kosarci i to sta nas 50 sta visimo na ovim stranicama imamo svoje prigovore nece prominit nista. ako hrvatska bude prosla u peking i recimo igrala **eno finale u neku nedilju u isto vrime kad bude Velika Nagrada Abhazije, blazicko ce sigurno isposlovat bar dvojni prijenos kako bi mogli gledat izvanrednu strategiju zadrzavanja u boksu McLarena ili sudar Fizikele i Kultarda ili ostale jako zabavne stvari u sportu zvanom Ko ima bolje auto? jule:
Što god netko mislio o košarci, podržavao ili ne taj sport, u ovom slučaju se radi o HRVATSKOJ REPREZENTACIJI koja pokušava izboriti plasman na olimpijadu. Zar je to toliko nevažno? Hrt je na jednom portalu dao odgovor zašto ne prenose ove utakmice. Pričaju nebuloze o lošoj gledanosti, o štednji pretplatničkih novaca itd. LAŽI; LAŽI I SAMO LAŽI! Od kad oni to vode računa o trošenju naših novaca? Oni nisu komercijalna televizija, moraju popratiti medijski sva događanja bilo koje Hrvatske repke, pa taman ona bila u igranju franja. Znakovito je da su ovo opravdanje objavili samo na ovom YU-portalu. http://www.index.hr/sport/clanak/hrt-o-prijenosu-kosarku-nit ko-nece-gledati-a-nemamo-namjeru-bacati-novac-nasih-pretplat nika/394545.aspx Ledeni 23:
Ma ovo je katastrofa, ja ovo nemogu virovat, ***ni hrt mi se sad totalno zgadija ovo sta oni rade je ravno izdaji gledatelja. Umisto da se ugledaju na sloveniju kojoj je isto toliko ako ne i vise igraca otkazalo ona bez obzira prinosi turnir i to cak na dva programam ako se ne varam. Ali isto ovi nasi iz kosarkaskog saveza su mogli i tribali se vise potrudit u vezi prijenosa. Ljudi moji kosarka je postala mozda 6-7 sport u nasoj zemlji zahvaljujući jednim dijelom nasim kosarkasima a vecin dijelom nasoj ***noj hrvatskoj drzavnoj televiziji koja je kosarku dodatno umrtvila. |
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
lobelo
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 14:36 |
|||||||||||||||
|
Jule:
OVAJ POST JE POSTAN NA FORUMU HRT-a:Ovak, ja više ne plaćam a i dobio sam sud protiv njih prije 2 godine. Luka ZD:
Bravo svima.Bili smo za koplje ispred Nijemaca danas.Ne treba nikoga sad izdvajati,svi su dali doprinos. Ovim prolaskom HRT-ov gaf je još veći.Nakon toliko godina evo nas opet na OI.Sad će sportske vijesti,i komentar Slafka uz arhivske snimke s Eurobasketa protiv Portugala. samo-zadar
Svaka čast našim reprezentativcima! Iako su bili oslabljeni uspili su se plasirati na Olipmpijske igre! Svaka čast!!! Utakmicu nisam gleda jer nisam ima di, pa zato, iako su govna, pederi, itd., neka HRT bar prenosi košarku sa Olipmpijskih igara! ------------------------------------------------------------ ----- Eto i sad možemo nastaviti dalje normalno s raspravom. Hvala lobelo |
||||||||||||||||
|| ![]() |
||||||||||||||||
Odgovori
|
Stranica 123 48> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |