FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hrvatska košarka na TV

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 48>
Autor
No.13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Travanj 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Hrvatska košarka na TV
    Objavljeno: 22 Srpanj 2008 u 23:14

Izvorno objavio/la cibos

pazite ovaj dio....

• Toni Kukoč je za taj potez HTV-a rekao da je katastrofalan i sramotan. Imate li grižnju savjesti?
- I dalje sam na istom stajalištu, da hrvatske reprezentacije moraju igrati u najjačim mogućim sastavima i da se to odnosi na sve sportove i sportaše. Da su možda neki onda igrali, do kvalifikacija, vjerujem, ne bi ni došlo.

Ovo je i meni najvise zapelo za oko...kakve veze ima jedno s drugim??? Odakle jednom (vrlo losem) uredniku sportskog programa na javnoj televiziji pravo da odredjuje s kakvim sastavom triba igrati reprezentacija? I ostalo sto je reka su gluposti ali ovo je stvarno maloumno...

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 00:25
 2800 CLANOVA NE FACEBOOKU!
  ||   Nazad na vrh
silver18 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat silver18 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 00:43
ma opet nista od ovih silnih piskaranja nazalost..to vam je kapitalizam..
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 00:49
Izvorno objavio/la No.13

Izvorno objavio/la cibos

pazite ovaj dio....

• Toni Kukoč je za taj potez HTV-a rekao da je katastrofalan i sramotan. Imate li griµnju savjesti?
- I dalje sam na istom stajali±tu, da hrvatske reprezentacije moraju igrati u najjačim mogućim sastavima i da se to odnosi na sve sportove i sporta±e. Da su moµda neki onda igrali, do kvalifikacija, vjerujem, ne bi ni do±lo.

Ovo je i meni najvise zapelo za oko...kakve veze ima jedno s drugim??? Odakle jednom (vrlo losem) uredniku sportskog programa na javnoj televiziji pravo da odredjuje s kakvim sastavom triba igrati reprezentacija? I ostalo sto je reka su gluposti ali ovo je stvarno maloumno...

A reko sam ja, njemu je IQ na 3...

Mislim, stvarno strasno kaj je on tu prico... Jedno gluplje od drugog!!

Uredio/la vukovi
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
traktorist Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat traktorist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 07:47

Svi trebamo otkazati pretplatu ovim jadnicima, nema smisla plaćati ju kada se na toj jadnoj televiziji vrte samo gluposti.

Ja sam odavno prestao plaćati RTV pretplatu. Nazvao sam ih da hoću otkazati, rekli su mi da moraju doći u stan i pečatirati TV. Mislo sam Bože dragi kako li će ga ispečatirati, sigurno će ga ubaciti u metalnu kutiju koju samo posebne šifre otvaraju. Dođe majstor, a ja mu poturim neki stari TV. On mu uzme kabel od struje, zamota ga u malu najlon vrećicu i postavi neku vezicu na kojoj je mali pečat. Potpisao sam šta treba, dobro se nasmijao i taj stari TV bacio u ćošak gdje mu je i mjesto a onaj TV uređaj koji inače gledam vratio na staro mjesto. Od tada je prošlo nekih 5-6 godina, pretplatu ne plaćam, uštedio sam nekih 5-6 tisuća naših kuna. Ako se neki majmun i pojavi nema mi pravo ući u stan. Znači nitko Vam ništa ne može.

Koja glupost, u biti ne plaćamo pretplatu neko pristojbu za posjedovanje televizora. Koja glupost. Još će uvest da moramo plaćati pristojbu za korištenje mikrovalne pećnice jer ona koristi valove određene frekvencije za koje morate imati dozvolu.

Otkažite RTV pristojbu.

||   Nazad na vrh
jule Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jule Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 09:05
Izvorno objavio/la silver18

ma opet nista od ovih silnih piskaranja nazalost..to vam je kapitalizam..
 To nema veze sa kapitalizmom. U kapitalizmu nema državnih ili javnih televizija. Ako ih i ima onda su skromnije i siromašnije od privatnih i itekakao moraju polagati račune državi za svoje poslovanje. Kod naše dalekovidnice, katedrale Hrvatskog duha i kako joj sve ne tepaju, je čisto jednoumlje. Podobni a ne sposobni se tamo uhl**ljuju po političkoj liniji. Vlada neviđen nepotizam. Sve je krenulo na gore otkad je Galić otišao. Novinare koji se odluče dignuti glavu smjenjuju i diže se hajka protiv njih. Pogledajte primjer Stankovića, Šprajca, Latina, sad Cvitkovića. Sve ratne reportere su marginalizirali.
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 10:17
 GRUPA NA FACEBOOKU-2800 CLANOVA (PRATITE KOLIKI JE PORAST CLANOVA)
  ||   Nazad na vrh
snps13 Vidi meni
professional
professional

Član od: 10 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat snps13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 12:14
daj ponovi kako se zove grupa? 
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 13:11

HRT.VS.KOSARKA SE ZOVE GRUPA

||   Nazad na vrh
cibos Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cibos Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 15:26
sjecate se ovog?
 http://www.youtube.com/watch?v=ffjo0cTeLyg
za sve koji sumnjaju ko je najveci...
http://www.youtube.com/watch?v=0k6LU_vc6-A
  ||   Nazad na vrh
zadar 1# Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar 1# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 15:36

[QUOTE=cibos]sjecate se ovog?
 http://www.youtube.com/watch?v=ffjo0cTeLyg[/QUOTE]  

DA!!! I ONDA UMJESTO FINALA HRVATSKE KOSARKE GLEDAMO ODBOJKU NA PJESKU!!!

IMA LI SMISLA ONDA OVAJ VIDEO??

||   Nazad na vrh
samo_zadar Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 18 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samo_zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Srpanj 2008 u 15:40
Ma HRT-u je jedino važno da zarade lovu. Mislili su da će košarkaši ispušiti sve i nisu ih tili prinositi ali im se to obilo o glavu. Nisu košarkaši jedini primjer, ima toga puno...  Ali je jadno prozivati nekog da neće igrati za svetinju, da je to sramota a onda zbog sramotnih 90 000 eura ne prinositi kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre, kojieg su prinosile sve zemlje sudionice osim nas! E TO JE SRAMOTA!!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 48>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni