dajmo da odu |
Odgovori
|
| Autor | |
100-ja
rookie
Član od: 20 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: dajmo da oduObjavljeno: 20 Srpanj 2008 u 14:32 |
|
poštovanje
proteklih nekoliko godina pratim košarku(hrvatsku,europsku,nlb,nba)na najrazličitije načine trošeći nekad više nekad manje novca a sve više živaca radi nemogućnosti praćenja istog na htv-u. stoga imam prijedlog (a vi me ispravite ako nije u redu)da se napravi peticija na području hr i šire sa ciljem da se smjene odgovorni na htv-u ali i oni u savezu koji su dozvolili da se sve ovo događa. Ne amnestira Radića ona izjava protiv htv-a jer to nije pojava od jučer ,tretman košarke na htv-u je sramotan već niz godina a on kao predsjednik saveza nije ništa učinio po tom pitanju .!!!i Iz tih razluga slogan "DAJMO DA ODU" |
|
|
dajmo im da odu
|
|
|| ![]() |
|
shorty
rookie
Član od: 20 Srpanj 2008 Online status: Offline Postovi: 11 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 20 Srpanj 2008 u 16:12 |
|
http://www.ipetitions.com/petition/hrtsramota/signatures.htm l Evo, pocnimo od ovoga, a vi dalje sirite ovu peticiju po raznim medijima i forumima!! |
|
|
VOLIM TE HRVATSKOOOOOOO!!!!!
hrt srami se...gamad prokleta!!!!! |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |