FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JADRANSKA LIGA

Odgovori Odgovori Stranica  <1 891011>
Autor
Ministar Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Veljača 2010
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Ministar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: JADRANSKA LIGA
    Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 12:19
Eh da nesto napisem nakon lude noci.
Sinoc smo se us.rali samo tako prvih 25 minuta, onda kada smo malo dosli sebi to je vec pocelo liciti na nesto. I publika se malo digla u tom periodu i bila je solidna atmosfera do kraja.
Meni licno malo cudna tekma, pogotovo zadnji sut, ali hajd nama je dobro ispalo na kraju.

Jovanovic sinoc malo bolji nego protiv Partizana, ali vidjelo se da u NLB-u moze igrati samo back-up pleja.
Pasalic, od tragicara do junaka, tokom meca je stavio par suteva, ali imao mnogo pogresnih dodavanja, kad je stao na bacanja bio sam 99% siguran da ce pogoditi.
Sarajlija, malo igrao, ali vidi se da je izgubio samopouzdanje.
Sehovic konacno pocinje igrati kako se od jednog kapitena ocekuje, sinoc je bio odlican, dobro sutirao i definitivno povratio samopouzdanje kojeg nije bilo od oktobra.
Felix, sinoc bio povrijedjen, ali opet podijelio dosta asista, uhvatio nekoliko bitnih lopti, i standardno izgubio svojih 4-5.
Djurasovic, sinoc solidan, sigurno jedan od najpouzdanijih nasih igraca (uvijek zabije svojih 7-8 poena i ima 2-3 skoka)
Milosevic, cuveni zvezdas, sinoc nisam ni ocekivao da se dokazuje protiv svojih, ali svejdeno bio je kriminalan.
Rakocevic, poslije Lensa nas najbolji centar, sa Felixom ima jedan od najboljih pickova sigurno u NLB-u.
Bajic, najgori igrac ove ekipe.
Ostali nisu vrijedni pomena, tj. nisu igrali.

PS
@moderatore, ako nije problem ja bih u toku iduce sedmice otvorio temu o bh prvenstvu, pa ako nije problem da mi kazete u kojem podforumu isl.
  ||   Nazad na vrh
ante@ivan Vidi meni
champion
champion

Član od: 18 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ante@ivan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 12:46
sve cestitke bosni na ostanku u ligi
  ||   Nazad na vrh
jordi Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 28 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jordi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:35
Ja mislim da prvenstva svih ostalih europskim zemalja,
a to znači i BiH,
trebaju ići na podforum: EUROPSKA KOŠARKA.
Tamo pripada.

Možda bi moglo na podforum OSTALE TEME,
ali mislim da tu ima svega i svačega, da tamo
nije mjesto za to, već da je za državno
prvenstvo BiH mjesto na podforumu Europska košarka.

Inače to se moglo otvoriti i ranije jer se to
prvenstvo igra od početka sezone, a sad kreće
kao i kod nas Liga za prvaka odnosno Liga6.

Uredio/la jordi - 21 Ožujak 2010 u 17:37
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 15:49
Jupi Bosna je ostala u NLB ligi,a ona gamad nije ušla. Ispričavam se na izrazu gamad. To zaista nije lijepo od mene.Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
dudo_zemljić Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Svibanj 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dudo_zemljić Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 15:52
heh, igokea opet izvisila hehe, kaj će sada mile dodikClap
dankec, jel' uvoziš barillu ili?
  ||   Nazad na vrh
Basket13 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Basket13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Rujan 2010 u 20:58
Izvorno objavio/la dudo_zemljić

heh, igokea opet izvisila hehe, kaj će sada mile dodikClap

Ili ipak nisu izvisili...Složili su oni dobru ekipu za ovu sezonu,i bit će težak domaćin...
  ||   Nazad na vrh
r2d2 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 08 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat r2d2 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Rujan 2010 u 08:50
Igokea:

Crnac dolazi za pleja, rezerva Branko Mirković
Lans Harris, Milan Dozet
Čeda Vitkovac, Marko Đerasimović
Stevan Nađfeji, Marko Đurković
Žarko Rakočević, Mladen Pantić

3 ograča sa evroligaškim iskustvom + odlični Lans Harris prošle godine u grčkoj ligi 15 poena po meču

vrlo dobra ekipa
  ||   Nazad na vrh
kormoran99 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Listopad 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kormoran99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 23:18
Uskoro počinje nova sezona. Moj favorit je Partizan.
  ||   Nazad na vrh
Ministar Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Ministar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 19:17
Pozdrav...
Znam da Bosna vise nije clan NLB-a, ali evo da se malo "reklamiramo" sa jednim novim projektom, pa ako neko zeli postati prijatelj sa nasim klubom ovdje to moze uciniti Smile

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001581801464

Uredio/la Ministar - 08 Listopad 2010 u 19:18
  ||   Nazad na vrh
mekejlebovski Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Rujan 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mekejlebovski Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Listopad 2010 u 14:44
Izvorno objavio/la mazohist

Jupi Bosna je ostala u NLB ligi,a ona gamad nije ušla. Ispričavam se na izrazu gamad. To zaista nije lijepo od mene.Embarrassed

Big smile
kad se bijelo salo preljeva preko gaća kupaćih, dojam koji ostavljam i nije **ački
  ||   Nazad na vrh
propalikosarkas Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 07 Prosinac 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat propalikosarkas Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 11:12
ove godine je zanimljivija liga
http://www.readbud.com/?ref=5259064
  ||   Nazad na vrh
košarkaš1234 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat košarkaš1234 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 14:16
Gordan Giriček u Ciboni i NLB ligi. Sva mu čast, jedina zamjerka ono sa repkom. Dajte, forumaši, malo komentara!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 891011>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni