FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JADRANSKA LIGA

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 11>
Autor
zadar Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 19 Lipanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: JADRANSKA LIGA
    Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 00:32
Izvorno objavio/la zadar 1#

Izvorno objavio/la Ajmo Cibosi !!!

Izvorno objavio/la brut

Zagreb radi na dovođenju igrača (potpisao Rahimić a najavljuje se i drezga) kao da već ima pozivnicu za NLB ligu u džepu. Jer inače šta će mu ti igrači ako će igrati Hrvatsku A1 ligu od početka?

Možda su od čelnika NLB Lige dobili nekakvo jamstvo ?

P.S. spominje se i talentirani Luka Petković 

a onda se stvarno nemaju cega bojat!

da, stvarno (mali podsjetnik: ff u zadru)

||   Nazad na vrh
jule Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 08 Ožujak 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jule Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 12:11

Izvorno objavio/la brut

Zagreb radi na dovođenju igrača (potpisao Rahimić a najavljuje se i drezga) kao da već ima pozivnicu za NLB ligu u džepu. Jer inače šta će mu ti igrači ako će igrati Hrvatsku A1 ligu od početka?

Široki se isto nada pozivnici. Čak bi mi to i bilo najpoštenije zbog atmosfere, dvorane i sl. Zna li se kad će se diliti te pozivnice?
  ||   Nazad na vrh
zadar Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 19 Lipanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Lipanj 2008 u 21:09
Izvorno objavio/la jule

Izvorno objavio/la brut

Široki se isto nada pozivnici. Čak bi mi to i bilo najpoštenije zbog atmosfere, dvorane i sl. Zna li se kad će se diliti te pozivnice?

od kad je čelništvo nlb lige briga za poštenje?
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Lipanj 2008 u 22:55

9. srpnja je skupština SIDRA pa ćemo valjda sve znati o propozicijama za sljedeću sezonu i naravno kome će biti upućena pozivnica.

Uredio/la brut
  ||   Nazad na vrh
Zagreb Vidi meni
professional
professional

Član od: 24 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Zagreb Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Srpanj 2008 u 22:31
Izvorno objavio/la zadar

Izvorno objavio/la jule

Izvorno objavio/la brut

od kad je čelništvo nlb lige briga za poštenje?

od nikad

Mama, just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 10:10

Dajte više prekinite s tim pretjeranim kopiranjem ranijih poruka. Još malo pa vam neće biti dovoljna ni cijela stranica za te kopije. Nevjerojatno. Toliko iskopirati da bi se nakon toga ispisala jedna dvije, tri rečenice.

Ne možemo tako dalje. Kao da ne možete izdvojiti neki citat (s copy-paste) već kopirate cijele serije poruka. I to se radi dalje u seriji forumaš za forumašom. Ako se tako nastavi morat će se počet s brisanjem.

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 10:27

Danas bi trebala zasjedati skupština vlasnika NLB lige, "SIDRO".

Baš zanimljivo.

Ne samo glede pozivnice za 14. člana lige.

Već i u odnosu na jučer donesena nova pravila Euro lige.

||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 16:45

Da li ce Zagreb dobiti pozivnicu ili ne?

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Srpanj 2008 u 10:34

Zagreb dobio pozivnicu!

Više nema doigravanja već samo FF. Neće više biti ni All starsa. Sve zbog nedostatka termina budući je EL zauzela nove termine.

Nisu se dogovorili da od sezone 2009/10 liga ima samo 12 klubova. Ostaje i dalje 14. 

Uredio/la brut
  ||   Nazad na vrh
T z Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 29 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat T  z Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Srpanj 2008 u 13:25
lisac je reka da će FF bit u zadru baš me zanima 
i svi ko jedan stat će mo uz njega
  ||   Nazad na vrh
lakey Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lakey Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Kolovoz 2008 u 18:53
bas gledam sad trenutni roster olimpije....pod kosem na 5-tici ce imati golubovica koji me dosta podsjeca na pekovica igrom...milic i zupan na cetvorci...hukic i rudež na niskom krilu....klobucar i bailey na playu i kad bi uzeli nekog dobrog amera na suteru bila bi to odlicna momcad...  

Uredio/la lakey
underking
  ||   Nazad na vrh
Care_12 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Kolovoz 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Care_12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Kolovoz 2008 u 23:24

Za Olimpiju ce podpisati Vlatko Ilievski ...je 90%;) Drugace pa iscemo se suterja na poziciji 2 in jednega centra.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 11>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni