FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

JADRANSKA LIGA

Odgovori Odgovori Stranica  123 11>
Autor
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: JADRANSKA LIGA
    Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 12:25

Znamo se da će u sezoni 2008/09 igrati 14 klubova:

- 5 iz Srbije,

- 3 iz Hrvatske,

- 3 iz Slovenije

- 1 iz BiH

- 1 pozivnica za Budućnost i

- 1 pozivnica po odluci rukovodstva Lige.

Ne zna se još kome će ići ta druga pozivnica.

Ne zna se ni koliko će Liga imati klubova u sezoni iza, tj. u sezoni 2009/10. Tu se govori o 12 klubova odnosno o smanjenju Lige. A to bi znaèilo i novu odluku o broju članova iz pojedine zemlje.

Govori se i o formiranju II. Jadranske lige i direktnom ulasku iz te Lige u I. Jadransku ligu.

O svemu tome vjerojatno će se nešto više znati kad završe državna prvenstva. Znači u ljeto. Ili možda tek u rujnu.

Uredio/la lobelo
  ||   Nazad na vrh
nerminh74 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nerminh74 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Svibanj 2008 u 21:10

pozivnicu za 14 mjesto nemogu dobiti srbi jer vac imaju maksimum od 5 timova, slovenci 99% nece jer bilo bi sramota da se pozove neki klub a od 3 njihova 2 bila zadnja, znaci ostaje izmedzu hrvatske i BiH

e sada se zna da je zagreb 4, a sanse da osvoji titulu su im oko 3%, a u bih se vrte 3 ekipe za prvaka, bosna, igokea i siroki

ukoliko bosna bude druga, pa cak i treca prije ce lisac dati pozivnicu klubu koji ima 20% (mislim da je tacan broj sigurno nije ispod 12,5%) akcija nlb lige i koji ima minimum minimuma 3000 gledalaca na svakoj utakmici, a ako bude druga igokea sanse su 55% za njih jer njihov vlasnik (dodik) sjedi u upravi najuticajnijeg kluba nlb partizana, koji ce onda ludo lobirat za igokeu (sjetite se jazina i F4), zatim sto se tice gledalaca to ce biti najvruci teren u nlb ligi, a ne treba zboraviti koliko love sada dodik ima love , e sada dolazimo do zanimljivog tj. dvoboja siroki - zagreb i tu je neizvjesna trka i sanse su im 50-50

prema tome tesko ce 14 mjesto pripast hrvatskoj

||   Nazad na vrh
tommygun Vidi meni
moderator
moderator

Član od: 05 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat tommygun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 09:22
nece igokea dobit pozivnicu jer je to Partizan 2... zato bi tribalo molit boga da budu drugi... 
Mr.Sveznajuci
www.myspace.com/mentalniotpad
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2008 u 23:08
O pozivnici za 14-tog člana NLB lige za sljedeću sezonu Lisac kaže odlučuje glasovanjem skupština SIDRO d.o.o. Mislim da je Sidro vlasnik NLB lige. Kaže da ne zna za koga će se skupštinari odlučiti. Tko je uopće u toj skupštini, osim Lorbeka, Lisca, Radića? Pretpostavljam da su tu i osnivači NLB lige: Cibona, Split, Bosna i tko još?  
  ||   Nazad na vrh
No.13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2008 u 23:25

Izvorno objavio/la brut

O pozivnici za 14-tog člana NLB lige za sljedeću sezonu Lisac kaže odlučuje glasovanjem skupština SIDRO d.o.o. Mislim da je Sidro vlasnik NLB lige. Kaže da ne zna za koga će se skupštinari odlučiti. Tko je uopće u toj skupštini, osim Lorbeka, Lisca, Radića? Pretpostavljam da su tu i osnivači NLB lige: Cibona, Split, Bosna i tko još?  

Split nije osnivac NLB lige. Mislin da su Olimpija, Cibona, Bosna i Buducnost osnivaci.

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 02:11
Mislim da su prije svega osnivači klubovi europski prvaci, a to znači Split, Cibona i Bosna. 
  ||   Nazad na vrh
No.13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 08 Travanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No.13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 02:26

Split i Zadar nisu sudjelovali u osnivanju lige zajedno sa Cibonom i ostalim klubovima pa su digli pobunu da nece sudjelovati ako im Cibona ne ustupi svakom po trecinu njenog udjela, sto se ja mislin na kraju i dogodilo. U lito 2001. se danima o tome pisalo po novinama, Giergia i Tvrdic su govorili da ne zele sudjelovati u ligi di nisu ravnopravni sa Cibosima. Nisan 100% siguran jesu li ova 4 kluba koje san nabrojia osnivaci ali san siguran da Split nije.

NAŠA RANA I LIK - ZADAR ZAUVIK
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 02:58
 Mislim da jesu ta cetiri kluba osnivaci, gotovo sam siguran!!
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
nerminh74 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Rujan 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nerminh74 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Lipanj 2008 u 11:13

i partizan je dobio dio dionica

a sto se tice pozivnice puno zavisi od finala prvenstva bih ukoliko osvoji igokea, onda bosna dobija 99%, u suprotnom u dobosu su igokea (kao 2), siroki radi kontinuiteta (i ako nije to bas najaci argument) i zagreb

mada je lorbek rekao za mene nesto veoma znacajno da ce se traziti klub sa jakom kosarkaskom groznicom i sa ekonomskim interesom a to je upravo igokea, ukoliko se bude igralo u Banja Luci (jer u aleksandrovcu nema sanse) moze se ocekivati krcata dvorana, dok bi se tako prokrila i citava rs sa marketingom, dok kod sirokog sve manje ima navijaca, a kod zagreba nema nikako, ekonomski zapadna hercegovina je najaca, ali igranje sirokog u nlb nema nekog uticaja u marketingu, dok grad zagreb je vec zastupljen cibonom, a klub zagreb jednostavno kao da nema navijaca

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 20:31
Zagreb radi na dovođenju igrača (potpisao Rahimić a najavljuje se i drezga) kao da već ima pozivnicu za NLB ligu u džepu. Jer inače šta će mu ti igrači ako će igrati Hrvatsku A1 ligu od početka?
  ||   Nazad na vrh
Ajmo Cibosi !!! Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 23 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Ajmo Cibosi !!! Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 22:02

Izvorno objavio/la brut

Zagreb radi na dovođenju igrača (potpisao Rahimić a najavljuje se i drezga) kao da već ima pozivnicu za NLB ligu u džepu. Jer inače šta će mu ti igrači ako će igrati Hrvatsku A1 ligu od početka?

Možda su od čelnika NLB Lige dobili nekakvo jamstvo ?

P.S. spominje se i talentirani Luka Petković 

||   Nazad na vrh
zadar 1# Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar 1# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 14:23
Izvorno objavio/la Ajmo Cibosi !!!

Izvorno objavio/la brut

Možda su od čelnika NLB Lige dobili nekakvo jamstvo ?

P.S. spominje se i talentirani Luka Petković 

a onda se stvarno nemaju cega bojat!

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 11>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni