FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - JUG

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 15>
Autor
ja #5 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Studeni 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja #5 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - JUG
    Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 11:53
Izvorno objavio/la zumba

a vidim da su počela i namještanja utakmica.

solin pobjedio mislava?!(to mi se čini kao znanstvena fantastika pogotovo jer nekoliko igrača u mislava potjerano lani iz solina a ovi su im sada pustili utakmicu,a mozda su oni primitivci iz solina platili suce)

5 bunara dobili jazine?(i tu nesto smrdi,ni zadarski derbiji nisu vise sto su nekoc bili)

koliko ekipa ispada iz lige?
cini se da je dalvin(kk gaspar) jedini siguran putnik za sada.

Ima više opcija za ispadanje:
1.kaštela uđu u 1.ligu,ispada jedan ili nijedan klub.
2.neko od dalmatinskih ekipa ispadne iz a-1 u a-2,a kaštela ne uđu u a-1, ispadaju dva kluba
3.neko od dalmatinskih ekipa ispadne iz a-1 u a-2,a kaštela uđu u a-1 onda ispada  jedna ekipa.

Tako dalvin je gotovo sigurno ispa,a došk visi......

Mislin da ti ovo s namištanjen utakmica ne stoji(bar ovo sa solinon) jer su se oni pojačali( klarica,žaper,jaman se opet vratija na teren) i mislin da sad može dobit dosta ekipa......
Split 95 ove godine prvak
  ||   Nazad na vrh
ja #5 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 27 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja #5 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 11:54

oprostite šta san dva puta ponovija isti post......
Split 95 ove godine prvak
  ||   Nazad na vrh
pro player Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pro player Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Ožujak 2009 u 15:49
 ima još i trećaopcija da ispadnu tri ekipe,a to je doduše samo teoretski moguće ,i to tako da iz prve lige ispadnu dva ,a kaštela ne uđu u A-1,mogućnost postoji,doduše samo teoretska
  ||   Nazad na vrh
wayne Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat wayne Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Travanj 2009 u 14:33
nece se to dogoditi
vosta nagodinu u kvalifikacije
......samo tebe volim ja i vise nikoga.....
  ||   Nazad na vrh
Donat purger Vidi meni
professional
professional

Član od: 12 Travanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Donat purger Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Travanj 2009 u 01:15
Šoda i nije neko pojačanje iskreno govoreći, gleda san ovog novog poljaka, moga bi biti dobar pod košem, ti ameri vidit će se ali mi se čine kao mačke u vreći, jer o njima ni Kruščić ne zna što reći, valjda nekome kakva lova kapnula pa eto vridi uzeti svaku kunu... 
  ||   Nazad na vrh
trokut Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 11 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat trokut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 10 Svibanj 2009 u 16:21
 kad pocinje liga,pa da vas-Policnik-sve rasturi,vidicete sta je druga liga..
  ||   Nazad na vrh
yoda Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yoda Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:23

Zagreb, 10.07.2009.

Povjerenici natjecanja A-2 muških liga

Poštovani,

Ovim dopisom Vas obavještavam da će Propozicijama natjecanja A-2 muških liga za sezonu 2009/10 biti odredba po kojoj će na utakmicama A-2 muških liga  na parketu  istodobno za svaku momčad obvezno morati igrati dva igrača juniora ili mlađa igrača.

Molimo Vas da o ovome obavijestite sve klubove  kako bi se  mogli pripremiti u skladu s ovom odredbom jer će Propozicije natjecanja  biti donesene u rujnu 2009. godine.

S poštovanjem,

Željko Drakšić, dipl.ing., v.r.

Glavni tajnik

||   Nazad na vrh
yoda Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Prosinac 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat yoda Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 13:28

Ajmo ljudi pokrenimo se!!!

Sad moramo biti jedinstveni!!!

Moramo regirati brzo i složno!!!

Ljudi mislim da je vrijeme da se nešto poduzme jer ovo je udar na košarku i na zdravi razum!!!

Ovu odluku je nemoguće kvalitetno sprovesti jer ima 60 klubova u A2 ligi a to znači da bi trebali imati najmanje 120 kvalitetnih juniora ili ti oko 300 juniora kako onih 120 nebi igralo 40 minuta. Mislim da je dosta bilo ugnjetavanja od strane HKS-a i tkzv. "Stručne komisije" koji se nisu udostojili niti obrazložiti ovakvu nakaradnu odluku. 60 klubova u A2 ligama donosi HKS-u i sudačkoj organizaciji oko 3 miliuna kuna aa oni nama nedaju ni lipe i nije u redu da donose takve odluke. Ovo nije prva takva nakaradna odluka, sjetimo se ograničenja godina... Vrijeme je da svi klubovi udruže glave i da se ovakva odluka ne usvoji sa naše strane tj. da ju ne sprovodimo. Dosta je bilo gluposti i ucijena sa strane HKS-a sa time da moraju svi klubovi kupovati časopis košarka, da svi suci i delegati moraju isto kupovati taj časopis jer inaće neće biti delegirani... HKS živi od nas a ne mi od njih i vrijeme je da se tome suprotstavimo!!! Zato svi u akciju i kordinirajte sastanke u svojim regijama i županijskim savezima i budimo složni barem jednom pa makar to i odgovaralo nekim klubovima ali koji su sigurno u manjini jer ovo nije dobro za hrvatsku košarku!!!

||   Nazad na vrh
sailor Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 19 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sailor Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 15:37
Izvorno objavio/la yoda

Ajmo ljudi pokrenimo se!!!

Sad moramo biti jedinstveni!!!

Moramo regirati brzo i složno!!!

Ljudi mislim da je vrijeme da se nešto poduzme jer ovo je udar na košarku i na zdravi razum!!!

Ovu odluku je nemoguće kvalitetno sprovesti jer ima 60 klubova u A2 ligi a to znači da bi trebali imati najmanje 120 kvalitetnih juniora ili ti oko 300 juniora kako onih 120 nebi igralo 40 minuta. Mislim da je dosta bilo ugnjetavanja od strane HKS-a i tkzv. "Stručne komisije" koji se nisu udostojili niti obrazložiti ovakvu nakaradnu odluku. 60 klubova u A2 ligama donosi HKS-u i sudačkoj organizaciji oko 3 miliuna kuna aa oni nama nedaju ni lipe i nije u redu da donose takve odluke. Ovo nije prva takva nakaradna odluka, sjetimo se ograničenja godina... Vrijeme je da svi klubovi udruže glave i da se ovakva odluka ne usvoji sa naše strane tj. da ju ne sprovodimo. Dosta je bilo gluposti i ucijena sa strane HKS-a sa time da moraju svi klubovi kupovati časopis košarka, da svi suci i delegati moraju isto kupovati taj časopis jer inaće neće biti delegirani... HKS živi od nas a ne mi od njih i vrijeme je da se tome suprotstavimo!!! Zato svi u akciju i kordinirajte sastanke u svojim regijama i županijskim savezima i budimo složni barem jednom pa makar to i odgovaralo nekim klubovima ali koji su sigurno u manjini jer ovo nije dobro za hrvatsku košarku!!!

što se tiče HKS tu se slažem sa tobom ali isto tako nabroji mi koji klubovi u A2 Jug imaju svoje omladinske škole, pa pola njih su klape koje se skupe i igraju. Do prošle sezone pola ekipa nije ni imalo omladinski pogon i za njih su igrala djeca drugih klubova obično mlađe generacije pa su i bili rezultati od preko 100 koseva razlike. To svi znaju zna i HKS ali novac je svima drag pa se svima gleda kroz prste.

||   Nazad na vrh
kkkastav Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kkkastav Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 21:45

Obzirom da je stranica HKS-a pala, sve detalje o novom pravilu igranja juniora i pojedinostima šta se dešava u slučaju pet penala, u slučaju kasnijeg neigranja zbog škole, povreda i slično možete pogledati na

www. kosarkaski-klub-kastav.hr

Pozdrav!!!???

www.kosarkaski-klub-kastav.hr
  ||   Nazad na vrh
kkkastav Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 25 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kkkastav Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 21:47

Obzirom da je stranica HKS-a pala, sve detalje o novom pravilu igranja juniora i pojedinostima šta se dešava u slučaju pet penala, u slučaju kasnijeg neigranja zbog škole, povreda i slično možete pogledati na

Pozdrav!!!

||   Nazad na vrh
wall-e Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Srpanj 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat wall-e Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 23:59
  Jugaši, šta je bilo ? Nema interneta?

Dajte malo informacija, sta se desava, pojacanja, pripreme, klubovi, cujem da ste najglasniji kontra Odluke o juniorima na parketu.

Ajde zivnite !
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 15>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni