FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - JUG

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 15>
Autor
sterle99 Vidi meni
champion
champion

Član od: 21 Lipanj 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sterle99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - JUG
    Objavljeno: 07 Srpanj 2008 u 13:41
  Nemojte ovaj gori post krivo protumačit!!

||   Nazad na vrh
dživo Vidi meni
professional
professional

Član od: 18 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat dživo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 25 Kolovoz 2008 u 16:09
Na jugu čini se nikoga ne zanima druga liga. Nije ni čudo pored toliko prvoligaša na relativno malom prostoru. Dva NLB ligaša + 5 A1 ligaša. Još da uđu Kaštela i tema A2 lige se može zatvoriti.  

Uredio/la dživo
  ||   Nazad na vrh
košarkaš #7 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat košarkaš #7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Rujan 2008 u 14:15
 KK Kaštela ove sezone idu na prvo misto A2 lige jug. Cilj je izboriti kvalifikacije za A1 ligu. Uz nove sponzore i nove igrače, mislim da imaju šanse. Prati li tko ovdje uopće A2 ligu jug?
  ||   Nazad na vrh
pro player Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pro player Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Rujan 2008 u 14:53
Vidio sam danas da su KK''Vodice'' u ozbiljnom treningu,mogli bi poremetiti odnos snaga u A-2 ligi Jug,ali ajme nama ,ako nam Vodice započnu stvarati pravu ekipu,to će biti sumrak našeg basketa,još ako ih počne pratiti Torcida iz Vodica to će biti katastrofa za sve prave funcute 
  ||   Nazad na vrh
h_man Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat h_man Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 14:22
Ikona 2 lige jug definitivno IVAN BERAM. jel se ko slaze ? 
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Rujan 2008 u 14:33
Kaštela će biti prejaka za ostale u ligi. 
  ||   Nazad na vrh
0zd13 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Lipanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 0zd13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Listopad 2008 u 14:06
 MISLAV ŠAMPION!!!
  ||   Nazad na vrh
Pink Panther Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Pink Panther Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 12:18
http://www.kastela.org/content/view/6814/2/

Predrag Kruščić: "Gledajući vas u ovolikom broju lijepo je spoznati da se košarka na velika vrata vraća u Kaštela, a svi oni koji su prije participirali u njoj zaslužili su ovo što se danas događa. Kaštela su klub koja imaju jasnu strategiju i jasan cilj, okružen usto gospodarstvenicima i mladim ljudima koji mu žele maksimalno pomoći. Moja ambicija se poklopila s tim i zahvaljujem svima koji su me doveli i koji vjeruju da ću zajedno s njima Kaštela dovesti među prvoligaše. Sposobni smo doći do kvalifikacija, a ne bih bio tu da ne vjerujem da ih možemo uspješno i prebroditi. No, sport uvijek nosi neku svoju priču, trebat će nam uz znanje i želju i puno sreće. Mislim da smo za ovih devet tjedana napravili jedan dobar posao i moji igrači zaslužuju sve pohvale, podjednako kao i klub koji nam je omogućio kvalitetne uvjete. Istina je da smo u pripremnom razdoblju izgubili od svih prvoligaša osim od Šibenke, ali mene to ne brine. Pokazali smo da se možemo ravnopravno nositi s njima. Sve skupa kad se zbroji može se kazati da smo na dobrom putu."

Charles Mandić: "Najbolje je da mi igrači pričamo na terenu, tamo ipak možemo najviše reći. Jedino što bih volio naglasiti, u svoje ime i u ime svojih suigrača, jest da ćemo dati sve od sebe da budemo prvi u skupini Jug i dođemo u kvalifikacije. Kao što je rekao i trener, u kvalifikacijama će odlučivati tek detalji. Ne bih o tome pričao, idemo korak po korak. Imamo mladu, perspektivnu i dobro selekcioniranu ekipu i to je ono što nas sve skupa treba radovati. Barem za početak..."

||   Nazad na vrh
0zd13 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 02 Lipanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat 0zd13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 06 Listopad 2008 u 14:34

Kastela = losi ljudi

||   Nazad na vrh
sibenik4 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sibenik4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Listopad 2008 u 15:09
 evo pocela je i ta a2 liga i vidili smo prvu utakmicu nasih Vodica u kojoj su porazeni od zadarske vostarnice 82:68.Kako jedna ekipa koja ima 6-7 igraca koji igraju moze imati ambicije ulaska u prvu ligu?.kako jedna ekipa moze bez trenera uopce se natjecati?ja mislim da su one vodice sramotne....oni ce biti novi šibenik?samo dobar vic!
  ||   Nazad na vrh
impression Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat impression Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Listopad 2008 u 13:08
 ajde dajte im malo vrimena,i bolje da nemaju trenera ,tako i tako pricaju da ce u prvu ligu za dvi tri godine,i ne triba odmah nakon prvog poraza,sve vriđati ,koliko ja znam u kupu su već izbacili i Kebu i DOŠKA,znači nisu toliko loši ,a i navodno Sina Petković im je najbolji igrač,a mlad je i ima perspektive
  ||   Nazad na vrh
DELIKANTIDIS Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 12 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat DELIKANTIDIS Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 20 Listopad 2008 u 10:58
  ne znam koliko vam taj mandić može pomoći sigurno sa iskustvom ali igrački

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 15>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni