A2 liga - JUG |
Odgovori
|
Stranica <1 23456 15> |
| Autor | |
kalu99
sophmore
Član od: 31 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 154 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: A2 liga - JUGObjavljeno: 05 Studeni 2008 u 16:07 |
|
vosta ce satrat kastelu!!!maric gazi...
|
|
|| ![]() |
|
Peristil
rookie
Član od: 04 Studeni 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 21 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 16:24 |
|
U derbiju kola Kaštela-Voštarnica dajem laganu prednost Kaštelanima,ne toliko zbog domaćeg terena već jer mislim da imaju nešto više iskustva od Vošte.Na klupi je trener Kruščić imaju dva iskusna nositelja igre Mandića i Lozančića,mladog Tešiju koji je došao iz kk Splita bivšeg kadetskog i juniorskog reprezentativca,borbenog Kaliternu...
Voštarnica ima Petra Marića mladog i perspektivnog igrača koji je bio u rosteru kk Zagreba,ali zbog nesretnih okolnosti nije ostao tamo i mislim da je on najača karika Vošte. |
|
|| ![]() |
|
zadranin99
rookie
Član od: 24 Lipanj 2008 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 09:05 |
|
SVI SMO MI PERO MARIĆ!!!!!!
|
|
|| ![]() |
|
zadranin99
rookie
Član od: 24 Lipanj 2008 Online status: Offline Postovi: 6 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 09:06 |
|
VOŠTA IDE U SUBOTU U KAŠTELE BEZ OPTEREČENJA!!!!!!!!!
NEK POBJEDI BOLJI!!!!!!
|
|
|| ![]() |
|
Peristil
rookie
Član od: 04 Studeni 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 21 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 08 Studeni 2008 u 21:02 |
|
Kaštela pobijedila Voštarnicu.
|
|
|| ![]() |
|
kalu99
sophmore
Član od: 31 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 154 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 09 Studeni 2008 u 20:37 |
|
koliko???kakvi su ostali rezultati??
|
|
|| ![]() |
|
kenta pesirator
sophmore
Član od: 03 Prosinac 2008 Online status: Offline Postovi: 104 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 20:30 |
|
**a vas ja al niko nista ne zna kako ko stoji |
|
|| ![]() |
|
nevenst
professional
Član od: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 187 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 07:14 |
|
Kaštela su sigurno u kvalifikacijama! |
|
|| ![]() |
|
Virka fun
champion
Član od: 17 Veljača 2007 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 484 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 23:31 |
|
gledao sam kaštelu u zadru sa 5 bunara,nisu se previše pretrgali od muke,no rutinski su uzeli bodove..kaliterna je bio ponajbolji,karakaš i lozančić dali su svoj doprinos..ali,ne treba voštarnicu otpisivat,ne još..ima se još za igrati..što se domaćina tiče,onako gledano očima skauta,mali mikulić iz 5 bunara odigrao je izvrsno kontra lidera prvenstva..klasa..nešto malo sam pogledao i jazine-došk,već do pol domaćin je vodio 10-ak razlike,u nastavku samo priveo posao kraju..domaćin ništa posebno,ali kondicijski puno spremniji od drnišana,postavljalo se pitanje treniraju li dečki iz doška ili ne?svakako je razočaravajuća bila posjeta gledatelja..na 2 tekme kombinirano 100-150 gledatelja..malo,premalo..ako je utjeha,nije ni na istoku puno bolje,ni u skupini centar..
|
|
|| ![]() |
|
pro player
professional
Član od: 09 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 175 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 01:21 |
|
Auuuuuuuu,sta nam je popularna ova 2-liga jug, nema nikakvih komentara, niti ikoga to zanima,ne znam zasto čini mi se da ima dosta dobrih ekipa
|
|
|| ![]() |
|
samo_zadar
mvp
Član od: 18 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1728 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 23:31 |
|
Jel zna netko kako je jucer igrala Vošta protiv Kaštela???Nemogu naci na netu,jos nisu objavili rezultate...
|
|
|
Sanjam jedan dan, jedan dan, jednu noć, ludu noć..........
|
|
|| ![]() |
|
pro player
professional
Član od: 09 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 175 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 00:25 |
|
Ove Vodice su mene i sve one koji su ih vriđali dosada ipak demantirale,imaju dobar skor 11-4 ,okupili su novu upravu i digli košarku u Vodicama(tako bar piše u Novom tjedniku).
Za prvu godinu nije loše |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 23456 15> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |