FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - JUG

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>
Autor
kalu99 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Srpanj 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kalu99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - JUG
    Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 16:07
vosta ce satrat kastelu!!!maric gazi... 
  ||   Nazad na vrh
Peristil Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Peristil Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Studeni 2008 u 16:24
U derbiju kola Kaštela-Voštarnica dajem laganu prednost Kaštelanima,ne toliko zbog domaćeg terena već jer mislim da imaju nešto više iskustva od Vošte.Na klupi je trener Kruščić imaju dva iskusna nositelja igre Mandića i Lozančića,mladog Tešiju koji je došao iz kk Splita bivšeg kadetskog i juniorskog reprezentativca,borbenog Kaliternu...
Voštarnica ima Petra Marića mladog i perspektivnog igrača koji je bio u rosteru kk Zagreba,ali zbog nesretnih okolnosti nije ostao tamo i mislim da je on najača karika Vošte.
  ||   Nazad na vrh
zadranin99 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadranin99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 09:05
 SVI SMO MI PERO MARIĆ!!!!!!
  ||   Nazad na vrh
zadranin99 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadranin99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Studeni 2008 u 09:06
 VOŠTA IDE U SUBOTU U KAŠTELE BEZ OPTEREČENJA!!!!!!!!!ClapNEK POBJEDI BOLJI!!!!!!
  ||   Nazad na vrh
Peristil Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Peristil Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Studeni 2008 u 21:02
Kaštela pobijedila Voštarnicu.
  ||   Nazad na vrh
kalu99 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kalu99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 09 Studeni 2008 u 20:37
koliko???kakvi su ostali rezultati?? 
  ||   Nazad na vrh
kenta pesirator Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 03 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kenta pesirator Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 05 Prosinac 2008 u 20:30

**a vas ja al niko nista ne zna kako ko stoji

||   Nazad na vrh
nevenst Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nevenst Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 07:14

Kaštela su sigurno u kvalifikacijama!

||   Nazad na vrh
Virka fun Vidi meni
champion
champion

Član od: 17 Veljača 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Virka fun Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Siječanj 2009 u 23:31
gledao sam kaštelu u zadru sa 5 bunara,nisu se previše pretrgali od muke,no rutinski su uzeli bodove..kaliterna je bio ponajbolji,karakaš i lozančić dali su svoj doprinos..ali,ne treba voštarnicu otpisivat,ne još..ima se još za igrati..što se domaćina tiče,onako gledano očima skauta,mali mikulić iz 5 bunara odigrao je izvrsno kontra lidera prvenstva..klasa..nešto malo sam pogledao i jazine-došk,već do pol domaćin je vodio 10-ak razlike,u nastavku samo priveo posao kraju..domaćin ništa posebno,ali kondicijski puno spremniji od drnišana,postavljalo se pitanje treniraju li dečki iz doška ili ne?svakako je razočaravajuća bila posjeta gledatelja..na 2 tekme kombinirano 100-150 gledatelja..malo,premalo..ako je utjeha,nije ni na istoku puno bolje,ni u skupini centar..
  ||   Nazad na vrh
pro player Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pro player Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Veljača 2009 u 01:21
  Auuuuuuuu,sta nam je popularna ova 2-liga jug, nema nikakvih komentara, niti ikoga to zanima,ne znam zasto čini mi se da ima dosta dobrih ekipa
  ||   Nazad na vrh
samo_zadar Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 18 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat samo_zadar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Veljača 2009 u 23:31
Jel zna netko kako je jucer igrala Vošta protiv Kaštela???Nemogu naci na netu,jos nisu objavili rezultate...
Sanjam jedan dan, jedan dan, jednu noć, ludu noć..........
  ||   Nazad na vrh
pro player Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pro player Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Veljača 2009 u 00:25
  Ove Vodice su mene i sve one koji su ih vriđali dosada ipak demantirale,imaju dobar skor 11-4 ,okupili su novu upravu i digli košarku u Vodicama(tako bar piše u Novom tjedniku).
Za prvu godinu nije loše
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 15>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni