FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - JUG

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>
Autor
krokodil Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Listopad 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krokodil Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - JUG
    Objavljeno: 21 Listopad 2008 u 01:58
kastelima zelim sve najbolje i volio bih da ostvare svoje ciljeve... al na bodove u Drnišu neka ne racunaju,.. od sada bodove iz Drnisa ce tesko pripasti bilo kome osim DOŠK.u.. u prvom kolu izgubili smo od Solina , uz evidentnu kradju sudaca iz Zadra (Vulic , Bencun)... to je sramotno, njihovo znanje o kosarci i donosenje nekih odluka ne primjere drugoligaskim sudcima,.. (p.s. ako je netko cuo za dogadjaje poslije utakmice, samo da se zna, ostro se protivim bilo kakvoj vrsti vandalizma i osudjujem ono sto je ucinjeno ma tko god to bio..) 
  ||   Nazad na vrh
vulic Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vulic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Listopad 2008 u 03:05
ma tak vulic je budala lik veze nema o sudenju.sudija je meni prije par godina,katastrofa je.
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Listopad 2008 u 22:33
 jazine favorit za prvo miste i vodice a cak i kastela
  ||   Nazad na vrh
vulic Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vulic Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Listopad 2008 u 19:17
vodice!
  ||   Nazad na vrh
kalu99 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kalu99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 16:08
jel u vodicama igra Nerber?!?!
ako je mogu do kraja,jer lik gazi..
a u vrhu Vosta,Jazine,Kastela,Pet Bunara!!!!
  ||   Nazad na vrh
sibenik4 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sibenik4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Listopad 2008 u 16:53

je dobar ti je nerber i vodice....

nezna se ko pije ko placa tamo!!!

||   Nazad na vrh
industrial Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 16 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat industrial Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 15:11
E di je onaj Mijalić?Šta je s njim?Igra di?U Šibeniku za 1. momčad,vidim,ne igra,a gledam statistike,nema ga ni u 2. ligi 
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 17:57
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 17:59

a vi stanite radit nerede na forumu sa slovima!   

edit: korisnik zrkyyyy je automatski baniran zbog "deranja" odnosno pisanja velikim slovima
tommygun

Uredio/la tommygun
  ||   Nazad na vrh
stereo Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 30 Rujan 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stereo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Listopad 2008 u 18:28

Izvorno objavio/la ja neko

jazine favorit za prvo miste i vodice a cak i kastela

Pišeš svašta...neču reć gluposti,al pišeš gluposti...

||   Nazad na vrh
zadranin99 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadranin99 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Listopad 2008 u 09:00
 ti ja neko nemoj vise pisat ko je favorit jer ti pojma nemas o nicemu kamo li o košarci prvo pogledaj rezultate pa onda piši....ako nisi vidija da su vodice izgubile od vošte u kupu i u ligi....kao sto su izgubile i jazine u kupu....
  ||   Nazad na vrh
Peristil Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 04 Studeni 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Peristil Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Studeni 2008 u 17:00
Voštarnica i Kaštela jedini imaju tri pobjede i ko će izbiti sam na vrh tablice odlučit će se u idućem kolu kad se međusobno sastaju.Po dosadašnjim utakmicama ove dvi ekipe su favoriti ove lige.

@krokodil
Došk je u prvom kolu već poražen kod kuće od Solina tako da tvoja teza o nepobjedivosti je već pala u vodu.

Ovi koji su favorizirali Vodice izgleda uopće ne prate ovu ligu i nemaju blage veze kako stvari stoje.
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 15>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni