FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - ZAPAD

Odgovori Odgovori Stranica  <1 336337338
Autor
sting Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Ožujak 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sting Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - ZAPAD
    Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 13:52
...ako je Šibenka jača nek pobjedi...ali nadam se da je Pijevalica uspio zaštiti Škrljevo od Radićevih makinacija s sucima i inim faktorima barem u domaćem okruženju, jer ako Škrljevo izgubi doma zbog unaprijed dogovorenog deal-a onda hebeš takve kvalifikacije... SRETNO ŠKRLJEVO :)
  ||   Nazad na vrh
teri-crotek Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 23 Rujan 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat teri-crotek Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 22:21
Pa dečko moj , Pjevalica je iz Šibenika i dobro znam da ga tako boli ona stvar za Škrljevo i sve druge klubove( sigurna plaćica - ne mala, delegat na 1.ligi,biltenići idr.).Lijep i ugodan život i nema smisla ljutiti gazdu ( čitaj: Danka ).Škrljevo odigralo pošteno i hrabro i Šibenik ih " razbio " u produžetku.
  ||   Nazad na vrh
parenzo Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Prosinac 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat parenzo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 22:24
Rezultat?

||   Nazad na vrh
sting Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 14 Ožujak 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sting Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 23:06
...eto nisam znao da je Pjevalica iz Šibenika, a da budem iskren nit me briga..ali ipak vidiš život pun iznenađenja ;)  hahaha
    ...znači Škrljevo odigralo dobru tekmu i tek u produžetku izgubio...  znači da u Šibeniku pobjeđuje Škreljevo ;)   ako su ovi "pod protekcijom",a tek u overtime  dobivaju mož mislit kolko su dobri :p  
 ... sretni i veseli mi svi bili!
  ||   Nazad na vrh
DB77 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 24 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat DB77 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 23:56
Škrljevo-Šibenik 98:101 (82:82)

Utakmica koja vraća publiku na tribine!
Škrljevski junaci vratili se nakon -27 i oduševili pune tribine!
Provukao nam se budući prvoligaš!
Dečki svaka vam čast,ovako se bori za svoj klub!
  ||   Nazad na vrh
Tupko Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Veljača 2013
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Tupko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 07:34
Šta ima novoga u istarskoj košarci, jel se radi ili pauzira?!
Kad će kakva prijateljska između dva drugoligaša ili ovi napuhanci iz Stoje ne žele nikakvu suradnju?!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 336337338

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni