A2 liga - ZAPAD |
Odgovori
|
Stranica <1 336337338 |
| Autor | |
sting
rookie
Član od: 14 Ožujak 2012 Lokacija: A2 ZAPAD Online status: Offline Postovi: 80 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: A2 liga - ZAPADObjavljeno: 07 Travanj 2013 u 13:52 |
|
...ako je Šibenka jača nek pobjedi...ali nadam se da je Pijevalica uspio zaštiti Škrljevo od Radićevih makinacija s sucima i inim faktorima barem u domaćem okruženju, jer ako Škrljevo izgubi doma zbog unaprijed dogovorenog deal-a onda hebeš takve kvalifikacije... SRETNO ŠKRLJEVO :)
|
|
|| ![]() |
|
teri-crotek
rookie
Član od: 23 Rujan 2009 Online status: Offline Postovi: 45 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 22:21 |
|
Pa dečko moj , Pjevalica je iz Šibenika i dobro znam da ga tako boli ona stvar za Škrljevo i sve druge klubove( sigurna plaćica - ne mala, delegat na 1.ligi,biltenići idr.).Lijep i ugodan život i nema smisla ljutiti gazdu ( čitaj: Danka ).Škrljevo odigralo pošteno i hrabro i Šibenik ih " razbio " u produžetku.
|
|
|| ![]() |
|
parenzo
rookie
Član od: 15 Prosinac 2012 Online status: Offline Postovi: 15 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 22:24 |
|
Rezultat?
|
|
|| ![]() |
|
sting
rookie
Član od: 14 Ožujak 2012 Lokacija: A2 ZAPAD Online status: Offline Postovi: 80 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 23:06 |
|
...eto nisam znao da je Pjevalica iz Šibenika, a da budem iskren nit me briga..ali ipak vidiš život pun iznenađenja ;) hahaha
...znači Škrljevo odigralo dobru tekmu i tek u produžetku izgubio... znači da u Šibeniku pobjeđuje Škreljevo ;) ako su ovi "pod protekcijom",a tek u overtime dobivaju mož mislit kolko su dobri :p
... sretni i veseli mi svi bili!
|
|
|| ![]() |
|
DB77
rookie
Član od: 24 Studeni 2006 Online status: Offline Postovi: 49 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Travanj 2013 u 23:56 |
|
Škrljevo-Šibenik 98:101 (82:82)
Utakmica koja vraća publiku na tribine! Škrljevski junaci vratili se nakon -27 i oduševili pune tribine! Provukao nam se budući prvoligaš! Dečki svaka vam čast,ovako se bori za svoj klub! |
|
|| ![]() |
|
Tupko
rookie
Član od: 06 Veljača 2013 Lokacija: Istra Online status: Offline Postovi: 7 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Travanj 2013 u 07:34 |
|
Šta ima novoga u istarskoj košarci, jel se radi ili pauzira?! Kad će kakva prijateljska između dva drugoligaša ili ovi napuhanci iz Stoje ne žele nikakvu suradnju?!
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 336337338 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |