FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - ISTOK

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 268>
Autor
košarka Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Studeni 2005
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat košarka Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - ISTOK
    Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 23:05

Izvorno objavio/la juricevicmarko

da i ja sam cuo da cutuk dolazi u nasice ja sam iz nasica al glupo je kad ce nasice nece imat ni jednog igraca iz nasica 

Čemu širenje dezinformacija!?!?

Luka Ćutuk nema nijedan razlog odlaska iz Darde. Uostalom definirao je svoj status i iduće sezone ostaje jedan od nositelja igre Baranjaca. 

||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 16:30

Izvorno objavio/la regionalist

Izvorno objavio/la jaskevičijus

Malo me iznenađuje da Stjepanović ide iz Županje? Dali je to naznaka da kreću iz početka ili se raspadaju, pokazati će vrijeme. Čisto sumnjam da će nagodinu još igrati Orosz i Spahija, a iskreno se nadam da opet neće krenuti preko Save po neke poluigračiće, jer Županja to ne zaslužuje. Vukovar?! Mislim da neće ponoviti prošlogodišnju sezonu...

Frende uzalud se nadas, jer koliko ja znam vec su dogovoreni neki transferi iz BIH u Zupanju i Dardu... ako hoces detaljnije moze na pm...

Može!

||   Nazad na vrh
hahar Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hahar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Lipanj 2008 u 17:41

Čemu "pm"?

Ne znam koji je to "regionalist" poznavatelj prilika u KK Županja.

Možda neki odbjegli sin?

Uglavnom, Županjci nisu za sada dogovorili ništa s niti jednim igračem BiH, ali vjerojatno hoće.Darda je navodno nešto dogovorila.

A da to Županja ne zaslužuje, ne znam.Činjenica je da se bez igrača sa strane nema s kime odigrati sezona 2008/2009, jer su trenutno na raspolaganju samo tri seniora, 2-3 juniora i kadeti.Znači - valja u Bosnu u šoping dok mladi ne stasaju.

||   Nazad na vrh
regionalist Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat regionalist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 13:51
Kakav odbjegli sin, ne lupaj gluposti.  Bolje je igrati sa mladim nego ici u Bosnu u šoping ali ajde svatko ima svoje misljenje.

Dobar pokazatelj je i ona utakmica sto je Zupanja odigrala u petak protiv bosanaca. A koliko ja znam zasad je dogovoren samo dolazak jednog igraca iz BIH, rijec je o playu jel tako? tako je...

||   Nazad na vrh
hahar Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hahar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 18:55

Nije tako, nitko nije dogovoren!!!!!!

Šuter sigurno, plej možda, centar možda.

Eto vidiš da ne znaš.

Ona utakmica? Pa 3 bosanca su igrala za nas.

Sa mlađima.Pa oni u juniorskoj ligi trenutno gube po 30-razlike, što bi bilo u A2?

||   Nazad na vrh
regionalist Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Lipanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat regionalist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 16 Lipanj 2008 u 20:17
Izvorno objavio/la hahar

Nije tako, nitko nije dogovoren!!!!!!

Šuter sigurno, plej možda, centar možda.

Eto vidiš da ne znaš.

Ona utakmica? Pa 3 bosanca su igrala za nas.

Sa mlađima.Pa oni u juniorskoj ligi trenutno gube po 30-razlike, što bi bilo u A2?

3 bosanca od kojih su 2 igrala za vas proslu sezonu + taj jedan novi.. dalje cemo na privat na ne kvarimo temu.. sportski pozdrav
  ||   Nazad na vrh
hahar Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hahar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Lipanj 2008 u 15:52
 Tako je, pozdrav i tebi.
  ||   Nazad na vrh
juricevicmarko Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat juricevicmarko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 22:49
e kad pocinje nova sezona 
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 13:30

Izvorno objavio/la juricevicmarko

e kad pocinje nova sezona 

Standardno, se to ne zna do 15-tak dana prije početka, ali...
12. ili 19.10.2008.

||   Nazad na vrh
juricevicmarko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat juricevicmarko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Lipanj 2008 u 18:47
ok hvala na odgovoru 
  ||   Nazad na vrh
juricevicmarko Vidi meni
sophmore
sophmore

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat juricevicmarko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 15:18
u petak i subotu streetball u nasicama 
  ||   Nazad na vrh
black magic 1 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 01 Srpanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat black magic 1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 01 Srpanj 2008 u 21:24
čujem da je županja juče igrala s nekom ekipom iz osijeka, a da su ovi došli sa 5 igrača i cijelu utakmicu vodili oko 20 razlike, i da su i dobili na kraju domaće igrače.baš me zanima kakva je to ekipa bila, i u kojem je sastavu igrala domaća ekipa, ako netko zna, nek javi. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 268>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni