FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

A2 liga - ISTOK

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 268>
Autor
igrač11 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Svibanj 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat igrač11 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: A2 liga - ISTOK
    Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 19:31
bravo za ibru!!! 
  ||   Nazad na vrh
juricevicmarko Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat juricevicmarko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:26
gošak iz vukovara potpiso za nasice 
  ||   Nazad na vrh
kingvk Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kingvk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 18:58
vidim tu na forumu da je Stjepanović iz Županje prešao u Vukovar... not bad.

a zna li netko kako će Darda izgledati sljedeće sezone, ako ostanu u A-2?
  ||   Nazad na vrh
Volume Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 06 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Volume Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 02:16
čuo sam da Mucić ide u Belišće,a spominje se i Našice... tako da ne vjerujem da će ostati u Dardi,čak i ako uđu u prvu ligu... 
  ||   Nazad na vrh
kingvk Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 26 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat kingvk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 10:00
a tko će ostati u Dardi od ostalih? 
  ||   Nazad na vrh
pink panter 7 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 15 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pink panter 7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 20:35

ekipa kao ove sezone sigurno neće biti, zavisno od ambicija kluba, dali će ponovo htjeti igrati za prvo mjesto. po meni će se za prva tri mjesta boriti vukovar, osijek i darda, od 4 do 7 mjesta će biti belišće, našice, đakovo, valpovo od 8 do pa nadalje, županja, vinkovci, n.gradiška, hebrang(ako budu igrali ligu)to je 11 klubova, a tko će biti 12 neznam

||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Član od: 06 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:41
 Malo me iznenađuje da Stjepanović ide iz Županje? Dali je to naznaka da kreću iz početka ili se raspadaju, pokazati će vrijeme. Čisto sumnjam da će nagodinu još igrati Orosz i Spahija, a iskreno se nadam da opet neće krenuti preko Save po neke poluigračiće, jer Županja to ne zaslužuje. Vukovar?! Mislim da neće ponoviti prošlogodišnju sezonu...
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:47
 ...i još samo da nadodam da će 12. biti brodski juniori tj. Klasije, a dali će biti i 12. na kraju prvenstva i nije toliko bitno. Ali u svakom slučaju mislim da će A2-liga ISTOK biti nikad jača! I veselim se tome i nadam se da će Dardi biti treća sreća, ali da će imati barem 2-3 poraza do 1. mjesta!
  ||   Nazad na vrh
žu023 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 03 Ožujak 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat žu023 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:20
što se tiče županje, mislim da će krenuti ispočetka, koliko znam ostaju spahija, mitrović i erslan, i ostalo sve juniori, jedino ako se šta ne kupi.Što se tiče ostalih igrača, mislim da više neće igrati u županji, nego u gradištu, b ligu
  ||   Nazad na vrh
jaskevičijus Vidi meni
champion
champion

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat jaskevičijus Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 12:55
 Zašto ste pustili Stjepanovića? On bi bio odličan nositelj igre... Ili možda pitam gluposti? Novci rade svoje.
  ||   Nazad na vrh
pink panter 7 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 15 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pink panter 7 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 22:26

vidim da razgovarate, pa ovako, stjepanovića znam jako dugo, dečko je ok, i nisu samo financije presudile, mislim da je dečko otišao u puno ambiciozniju sredinu, gdje može napredovati više nego u županji,vjerovatno će tamo puno bolje igrati, jer vukovar će i ove godine kandidirati za visoki plasman, a županja, kako sada stoje stvari ostaje na junirima i ne treba očekivati neki veliki rezultat, proše su sezone imali dosta loše rezultat, čak 9 poraza i u nizu, i vjerovatno je većina igrača odlučila da to nije to, i potražili nove sredine, no moguće je da se županja i pojača.

||   Nazad na vrh
belaj Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 21 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat belaj Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 01:26
Dobro, sad svi spominjete 12 klubova, a nitko nije spomenuo Viroviticu, sta, oni nece igrat A2-Istok vise? :P 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 268>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni