A2 liga - ISTOK |
Odgovori
|
Stranica <1234 268> |
| Autor | |
igrač11
rookie
Član od: 06 Svibanj 2008 Online status: Offline Postovi: 4 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: A2 liga - ISTOKObjavljeno: 19 Svibanj 2008 u 19:31 |
|
bravo za ibru!!!
|
|
|| ![]() |
|
juricevicmarko
sophmore
Član od: 28 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 132 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:26 |
|
gošak iz vukovara potpiso za nasice
|
|
|| ![]() |
|
kingvk
sophmore
Član od: 26 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 127 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 18:58 |
|
vidim tu na forumu da je Stjepanović iz Županje prešao u Vukovar... not bad.
a zna li netko kako će Darda izgledati sljedeće sezone, ako ostanu u A-2? |
|
|| ![]() |
|
Volume
rookie
Član od: 06 Svibanj 2008 Online status: Offline Postovi: 16 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 02:16 |
|
čuo sam da Mucić ide u Belišće,a spominje se i Našice... tako da ne vjerujem da će ostati u Dardi,čak i ako uđu u prvu ligu...
|
|
|| ![]() |
|
kingvk
sophmore
Član od: 26 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 127 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 10:00 |
|
a tko će ostati u Dardi od ostalih?
|
|
|| ![]() |
|
pink panter 7
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2007 Lokacija: Botswana Online status: Offline Postovi: 57 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Svibanj 2008 u 20:35 |
|
ekipa kao ove sezone sigurno neće biti, zavisno od ambicija kluba, dali će ponovo htjeti igrati za prvo mjesto. po meni će se za prva tri mjesta boriti vukovar, osijek i darda, od 4 do 7 mjesta će biti belišće, našice, đakovo, valpovo od 8 do pa nadalje, županja, vinkovci, n.gradiška, hebrang(ako budu igrali ligu)to je 11 klubova, a tko će biti 12 neznam |
|
|| ![]() |
|
jaskevičijus
champion
Član od: 06 Travanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 806 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:41 |
|
Malo me iznenađuje da Stjepanović ide iz Županje? Dali je to naznaka da kreću iz početka ili se raspadaju, pokazati će vrijeme. Čisto sumnjam da će nagodinu još igrati Orosz i Spahija, a iskreno se nadam da opet neće krenuti preko Save po neke poluigračiće, jer Županja to ne zaslužuje. Vukovar?! Mislim da neće ponoviti prošlogodišnju sezonu...
|
|
|| ![]() |
|
jaskevičijus
champion
Član od: 06 Travanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 806 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 08:47 |
|
...i još samo da nadodam da će 12. biti brodski juniori tj. Klasije, a dali će biti i 12. na kraju prvenstva i nije toliko bitno. Ali u svakom slučaju mislim da će A2-liga ISTOK biti nikad jača! I veselim se tome i nadam se da će Dardi biti treća sreća, ali da će imati barem 2-3 poraza do 1. mjesta!
|
|
|| ![]() |
|
žu023
rookie
Član od: 03 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 17 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 10:20 |
|
što se tiče županje, mislim da će krenuti ispočetka, koliko znam ostaju spahija, mitrović i erslan, i ostalo sve juniori, jedino ako se šta ne kupi.Što se tiče ostalih igrača, mislim da više neće igrati u županji, nego u gradištu, b ligu
|
|
|| ![]() |
|
jaskevičijus
champion
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 12:55 |
|
Zašto ste pustili Stjepanovića? On bi bio odličan nositelj igre... Ili možda pitam gluposti? Novci rade svoje.
|
|
|| ![]() |
|
pink panter 7
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2007 Lokacija: Botswana Online status: Offline Postovi: 57 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 22:26 |
|
vidim da razgovarate, pa ovako, stjepanovića znam jako dugo, dečko je ok, i nisu samo financije presudile, mislim da je dečko otišao u puno ambiciozniju sredinu, gdje može napredovati više nego u županji,vjerovatno će tamo puno bolje igrati, jer vukovar će i ove godine kandidirati za visoki plasman, a županja, kako sada stoje stvari ostaje na junirima i ne treba očekivati neki veliki rezultat, proše su sezone imali dosta loše rezultat, čak 9 poraza i u nizu, i vjerovatno je većina igrača odlučila da to nije to, i potražili nove sredine, no moguće je da se županja i pojača.
|
|
|| ![]() |
|
belaj
rookie
Član od: 21 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 12 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 01:26 |
|
Dobro, sad svi spominjete 12 klubova, a nitko nije spomenuo Viroviticu, sta, oni nece igrat A2-Istok vise? :P
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 268> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |