A2 liga - ISTOK |
Odgovori
|
Stranica <12345 268> |
| Autor | |
pink panter 7
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2007 Lokacija: Botswana Online status: Offline Postovi: 57 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: A2 liga - ISTOKObjavljeno: 30 Svibanj 2008 u 22:26 |
|
jedostavno smo zaboravili viroviticu, oni će onda biti 12 klub u ligi, a ako hebrang ne igra, tada će juniori broda biti 12 klub u ligi
|
|
|| ![]() |
|
loptač
rookie
Član od: 07 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 35 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 10:21 |
|
Virovitica neće igrat A2 istok. Zbog smanjenja troškova igrat će sa ekipama Virja, Bjelovara .... To su tražili već duže vrijeme a sada im je odobreno.
|
|
|
Slavonijo lijepa li si!
|
|
|| ![]() |
|
pink panter 7
sophmore
Član od: 15 Prosinac 2007 Lokacija: Botswana Online status: Offline Postovi: 57 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 10:33 |
|
molio bih virku fun da nam da još malo više detalja vezano uz odustajanje virovitice od a-2 lige istok.pozdrav
|
|
|| ![]() |
|
machine
rookie
Član od: 14 Studeni 2007 Online status: Offline Postovi: 11 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 11:53 |
|
Ma, to su obične špekulacije. Neznam kako netko može tvrditi da je to odobreno kada se uopće nije ni odlučivalo o tome. Dakle, takva inicijativa postoji već neko vrijeme, ali je dosta složeno da se ostvari, tako da je šansa vrlo, vrlo mala. Najizvjesnije je da Virka ostaje na istoku. Loptač, lakše s izjavama koje mogu izazvat nečiji revolt i nanijeti štetu klubu. |
|
|| ![]() |
|
tatar
champion
Član od: 22 Rujan 2005 Online status: Offline Postovi: 517 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 02 Lipanj 2008 u 13:27 |
|
Šteta što Darda nije uspjela, šteta je za košarku što Osijek nije ostao. Zamislite regiju s dva, a još bolje tri prvoligaša! Nadam se da sada neće nastupiti potop i da će i jedni i drugi već od jeseni krenuti u novi pohod prvo mjesto i vratiti se (ući) što prije među najbolje.
|
|
|| ![]() |
|
BigBadWolf
sophmore
Član od: 27 Siječanj 2007 Online status: Offline Postovi: 93 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 19:34 |
|
Jeli istina da je Cutuk potpisao za Nasice? Znaci li to da i Nasice ozbiljno pucaju na prvo mjesto?
|
|
|
Jednog dana ću i ja zakucati
|
|
|| ![]() |
|
juricevicmarko
sophmore
Član od: 28 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 132 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 11 Lipanj 2008 u 23:42 |
|
da i ja sam cuo da cutuk dolazi u nasice ja sam iz nasica al glupo je kad ce nasice nece imat ni jednog igraca iz nasica
|
|
|| ![]() |
|
Volume
rookie
Član od: 06 Svibanj 2008 Online status: Offline Postovi: 16 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 09:19 |
|
a Našice je inače poznato po strašno puno svojih igrača... ;)
mislim da smo svi već otkad navikli na to da u Našicama ima najmanje Našičana... |
|
|| ![]() |
|
ibrahimović
rookie
Član od: 28 Travanj 2008 Online status: Offline Postovi: 25 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 09:43 |
|
ma **eš to,te našice,nemaju nikakve mlade kategorije,to je sranje,samo znaju dovodit "strance",volio bih ih vidjet da imaju neki manji proračun,onda ne bi bili ništa,obična kanta za napucavanje
|
|
|| ![]() |
|
jaskevičijus
champion
Član od: 06 Travanj 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 806 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 11:03 |
|
Slažem se sa svim, ali to je njihov izbor i dok imaju jakog sponzora nek igraju kako i s kim hoće. Bolje da su i takvi nego nikakvi...
|
|
|| ![]() |
|
juricevicmarko
sophmore
Član od: 28 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 132 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 12 Lipanj 2008 u 14:38 |
|
da mi imamo jakog sponzora mi mladji kadeti bi dobili trenera a ne tu trunili ja od jeseni pocinjem sa seniorima trenirat i to je glupost kad mi neamo **enog trenera
|
|
|| ![]() |
|
regionalist
rookie
Član od: 13 Lipanj 2008 Online status: Offline Postovi: 5 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 16:42 |
Frende uzalud se nadas, jer koliko ja znam vec su dogovoreni neki transferi iz BIH u Zupanju i Dardu... ako hoces detaljnije moze na pm... |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12345 268> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |