|
Odgovori
|
Stranica <1 606162 |
| Autor | |
heat
mvp
Član od: 11 Prosinac 2007 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 1281 |
Tema: 2008 Playoffs- Eastern ConferenceObjavljeno: 01 Lipanj 2008 u 00:40 |
|
Jesam li mozda predvidio da ce Celticsi pobjedit i osvojit naslov?Nisam,samo sam rekao da ce tome nadam!Moje su se prognoze dosad pokazale tocnim kaq one Cire Blazevica! U svakom slucaju se nadam 17 naslovu Zelenih pa cemo vidit tko ce slavit, ne usudjem se prognozirat! Vi samo slavite unaprijed... |
|
|| ![]() |
|
ziki
mvp
Član od: 22 Veljača 2006 Online status: Offline Postovi: 1342 |
Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 15:24 |
Razmišljam naglas. O Lakersima imam jako dobro mišljenje i zasluženo su pregazili zapad. Došao mi takav feeling pa sam to i napisao. Lakersi imaju bolju klupu i trenera, Boston bolje startere. |
|
|| ![]() |
|
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 16:55 |
|
hmmm, bolje startere
fisher - rondo kobe - ray lamar - pierce vladimir - kg gasol - perkins po meni fisher,kobe i gasol su u prednosti, dok bi ovdje mogo i turiaf dobitii veću minutažu jer je bolji obrambeni igrač od radmanovića, lamar bi mogo zaustavitii pierca donekle i jedina velika prevaga na stranu bostona je zapravo kg... iskreno neznam šta bi reko o ovoj seriji,nadam se pobijedi lakersa,jer iako su dobili detroit 4:2 boston me zbog prve dvije serije nisu inpresionirali u ovom play offu,ali... go lakers |
|
|| ![]() |
|
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Objavljeno: 01 Lipanj 2008 u 16:57 |
|
ja mislim da ce Odom cuvat KG-a a ne Pierca...
Al fulali smo temu... |
|
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
|
|| ![]() |
|
Spartan_9
champion
Član od: 15 Veljača 2008 Online status: Offline Postovi: 969 |
Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 17:41 |
|
Flip Saunders dobio otkaz
|
|
|
Driven from within
Never Underestimate the heart of a Champion |
|
|| ![]() |
|
Scarface
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2008 Online status: Offline Postovi: 79 |
Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 19:12 |
O da to se čekalo. Kao mogući nasljednici se spominu Jeff van Gundy i Terry Porter Zna netko više??? |
|
|| ![]() |
|
Spartan_9
champion
Član od: 15 Veljača 2008 Online status: Offline Postovi: 969 |
Objavljeno: 06 Lipanj 2008 u 06:59 |
|
Jermaine O'Neal je undresticted free agent nakon sto je iskoristio player option.
|
|
|
Driven from within
Never Underestimate the heart of a Champion |
|
|| ![]() |
|
No_Name
veteran
Član od: 17 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 1153 |
Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 14:45 |
|
Pročitao sam još prije par dana da je Michael Curry trener Pistonsa... On je novak ili? Meni se čini da je. A ako je, onda mi je to malo čudan potez uprave Detroita... Sve u svemu, vidjet čemo...
|
|
|
And the sign said: "Long haired freaky people need not apply."!!!
|
|
|| ![]() |
|
Scarface
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2008 Online status: Offline Postovi: 79 |
Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 19:30 |
Jučer pročito negdje na netu,čovjek je 68. godište tak da mislim da je novak. Slažem se da je čudan izbor,pogotovo ak dovedu Mela u Pistonse ne znam kakva će bit disciplina u momčad i kak će momčad općenito izgledat. |
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 606162 |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |