|
Odgovori
|
Stranica <1 59606162> |
| Autor | ||
heat
mvp
Član od: 11 Prosinac 2007 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 1281 |
Tema: 2008 Playoffs- Eastern ConferenceObjavljeno: 31 Svibanj 2008 u 10:12 |
|
|
Bravo za Celticse,pokazali su snagu,dominaciju i iskustvo! Pistonsi su izuzetno dobra ekipa i nije ih nimalo lako izbacit! Sto se tice pravilnog suta,znam jako dobro sto znaci pravilan sut ali necu objasnjavat jer nemam kome,sta smo u skoli,igramo se profesora i ucenika? Ajde ohladi malo samurai,ne da mi se s tobom prepucavat!Lipo sam objasnio da nisam ni sumnjao da ce Lakersi doc u finale Zapada,postojala je samo nada da ce ih Spursi zaustavit,nisu uspjeli,za**ao sam se i to je to!!! Sad se nadam 17 naslovu Bostona...Bravo Kelti... |
||
|| ![]() |
||
heat
mvp
Član od: 11 Prosinac 2007 Lokacija: Bahamas Online status: Offline Postovi: 1281 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 10:15 |
|
|
I jos nesto,nikad ali bas nikad nisam rekao da sam ja strucnjak a ti laik, dapace smatram sebe laikom,tako da mi ne impliciraj neke stvari koje nisam nikad rekao! No dobro,idemo dalje,pratit i uzivat finale koje su svi pa i vecina forumasa prizeljkivala!!!
|
||
|| ![]() |
||
petrinja_rules
moderator
Član od: 30 Prosinac 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1522 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 10:39 |
|
E po tvojim predvidanjima ako budu vjerodostojna kao i uvijek(Denver,Utah,San Antonio) ce Lakersi pobijediti...Decki,mozemo se poceti veseliti ![]() ... |
||
|
||
|| ![]() |
||
samurai
veteran
Član od: 08 Ožujak 2007 Online status: Offline Postovi: 4784 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 13:01 |
|
|
||
|| ![]() |
||
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 16:17 |
|
|
Svaka cast Bostonu, zasluzeno su u finalu...
I kao sto petrinja_rules kaze, mozemo se pocet veselit za pobjedu Lakersa!!
|
||
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
||
|| ![]() |
||
ziki
mvp
Član od: 22 Veljača 2006 Online status: Offline Postovi: 1342 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 16:29 |
|
|
Jedino ako Stern i liga tako odluče.
|
||
|| ![]() |
||
No_Name
veteran
Član od: 17 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 1153 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 20:32 |
|
Želiš reći ako Boston osvoji da je to zaslužio, a ako Lakersi osvoje, onda je to Stern sredio??? Uredio/la No_Name |
||
|
And the sign said: "Long haired freaky people need not apply."!!!
|
||
|| ![]() |
||
Scarface
sophmore
Član od: 11 Ožujak 2008 Online status: Offline Postovi: 79 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 21:21 |
|
|
Detroit nije zaslužio ispasti u 6 utakmica,šteta velika.
Jel Saunders odlazi,zanima me hoće li Pistonsi koga dovesti od igrača? Valjd će sad uslijedit neke promjene mada ovaj sastav Detroita je meni najbolji ali promjene se moraju dogodit. U svakom slučaju treba ostaviti mlade igrače Stuckeya,Maxiella i dovesti im još neko mlado pojačanje na poziciji centra i gradit tu momčad par sezona. |
||
|| ![]() |
||
ziki
mvp
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 21:42 |
|
Lakersi su za ligu atraktivnija ekipa. Vidjet ćemo kakvo će suđenje biti. |
||
|| ![]() |
||
No_Name
veteran
Član od: 17 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 1153 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 22:15 |
|
|
Ne razumijem... Lakersi su i protiv Detroita bili atraktivniji za ligu, isto kao i Cavsi protiv Spursa, pa nisu pobijedili u finalu... O čemu pričaš ti?
|
||
|
And the sign said: "Long haired freaky people need not apply."!!!
|
||
|| ![]() |
||
ziki
mvp
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 23:41 |
|
Vrtim si film finala Miamia i Dallasa i one krađe. |
||
|| ![]() |
||
Lakers fan
Profil člana
Poalji privatnu poruku
Nađi postove članova
Posjeti stranicu člana
Dodaj na popis pajdaa
mvp
Član od: 06 Siječanj 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1318 |
Objavljeno: 31 Svibanj 2008 u 23:45 |
|
|
dajte molim vas koji je ovo bullsh*t znači ziki po tebi lakersi su i došli u play off jer je stern tako htio pa su prohujali zapadom jer je stern tako htio i sad će osvojiti naslov jer je stern tako htjeo...u ovakom finalu kada igraju boston i lakersi su i jedni i drugi atraktivni jer se sukobljavaju dvije najveće ekipe u povijesti nba lige
zato ne pričaj gluposti... |
||
|| ![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 59606162> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |