Buducnost Jadranske lige |
Odgovori
|
Stranica <12345> |
| Autor | ||||||||||
woogla
mvp
Član od: 22 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 678 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Buducnost Jadranske ligeObjavljeno: 20 Veljača 2008 u 23:06 |
|||||||||
|
upravo tako
|
||||||||||
|
..nema greške, ja sam najveća greška..
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
F-zara
sophmore
Član od: 13 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 117 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 13:07 |
|||||||||
Napisa sam kakvo bi rješenje bilo najbolje za svih... A kakve koristi imaju od Eurolige i Uleba??? Očemo tražiti od klubova da napuste i ta natjecanja!? |
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
F-zara
sophmore
Član od: 13 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 117 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 13:18 |
|||||||||
1. Živimo u kapitalizmu!!! alo? Ni nogomet, ni košarka, ni rukomet nemamo jaku ligu jer danas kvalitetu uvjetuje najviše novac! 2. Kakav interes sponzora? U Zadru se košarka živi 24 sata dnevno, pa je slab interes sponzora! Da ne spominjem druge gradove gdje je interes najprije javnosti, a onda i sponzora nikakav! |
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
woogla
mvp
Član od: 22 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 678 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 16:03 |
|||||||||
|
dobro,najbolje bi bilo da ugasimo sve klubove u a1 ligi,jer oni tu nemaju nikakvog smisla,a košarka se u hrvatskoj igra zbog cibone,zadra,splita i zagreba. sjetio sam se nečeg još boljeg:kad završi NLB liga,nemojte se uključit u a1 ligu,nego nek ta 4 kluba igraju međusobno deseterokružno i onda polufinale i finale,jer nema smisla da mi ostali dobijemo priliku vas gledat u našem gradu |
||||||||||
|
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
zadar 1#
veteran
Član od: 24 Veljača 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1051 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 21:13 |
|||||||||
|
tu vam je sve receno. woogla i drugi sto su za ukidanje. |
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
woogla
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 17:48 |
|||||||||
|
ti isti koji nam vode košarku,vode i nlb ligu(radić,bilić...). zato i jesmo tu di jesmo
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
leo1
professional
Član od: 17 Travanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 216 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 18:43 |
|||||||||
|
Budućnost NLB lige? Nikakva! Nema na Balkanu više šansi za dulju egzistenciju nikakve lige u športu poput ove. Dobro je i izdržala 7 godina. Njenu propast će ubrzati ovi događaji u Kosovu i u Srbiji. |
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
zadar 1#
veteran
Član od: 24 Veljača 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 1051 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 19:32 |
|||||||||
|
evo vukovi se vratili bez ispaljenog metka. nije to za za**anciju. nije ovo dobra situacija i dakako da moze utjecat na nlb ligu u odredjenoj mjeri. |
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
nash#13
mvp
Član od: 11 Studeni 2007 Online status: Offline Postovi: 541 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 20:29 |
|||||||||
|
ma nema sanse da opstane...vec im sad klubovi odlaze...
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
zadar 1#
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 26 Veljača 2008 u 02:31 |
|||||||||
|
al ja stvarno ne vidim dovoljno dobre stvari s kojima bi bio zadovoljan ako nlb liga ode u k...
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
woogla
mvp
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 00:10 |
|||||||||
|
iste one stvari kojimasi se veselio prije 7-8 godina
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 24 Ožujak 2008 u 07:55 |
|||||||||
|
Ligaški dio NLB 2007/08 je završio. Eco poretka saveza: CURRENT NATIONAL STANDINGS
Kao i sezonu prije, tako i na temelju ovog poretka savezi u sljedećoj sezoni 2008/09 zadržavaju isti broj klubova. Dakle: SRBIJA ...............................5 klubova HRVATSKA...........................3 kluba SLOVENIJA .........................3 kluba i BIH......................................1 klub. Ako Rabotnički ne bude primljen po pozivnici u ligu Hrvatska će imati jedan klub više. Znači 4 kluba kao i ove sezone.
|
||||||||||
|| ![]() |
||||||||||
Odgovori
|
Stranica <12345> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |