FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Buducnost Jadranske lige

Odgovori Odgovori Stranica  <12345>
Autor
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 22 Listopad 2006
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Buducnost Jadranske lige
    Objavljeno: 20 Veljača 2008 u 23:06
 upravo tako
..nema greške, ja sam najveća greška..
  ||   Nazad na vrh
F-zara Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat F-zara Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 13:07
Izvorno objavio/la woogla

da,ali nije mi još jasno od kakve je koristi jadranska liga za cedevitu,svijetlost,šibenku,kvarner...ako si zaboravio,i oni su dio HR-košarkaške priče

Napisa sam kakvo bi rješenje bilo najbolje za svih...

A kakve koristi imaju od Eurolige i Uleba??? Očemo tražiti od klubova da napuste i ta natjecanja!?
  ||   Nazad na vrh
F-zara Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 13 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat F-zara Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 13:18
Izvorno objavio/la rugievithus

Bora Stankovic pozvao sve srpske ekipe da napuste NLB takmicenje zarad stvaranja jake profesionalne Srpske kosarskaske lige... I mislim da je to jedini pravi potez i da bi se i Hrvati  i Slovenci trebali okrenuti ka tome.
Onda bi zivnuli manji centri, javilo bi se interesevanje sponzora za manje ekipe. Doslo bi do stvaranja jos dobrih ekipa u kojima bi bilo dosta mladih igraca. Puno vise centara bi imalo koristi od toga a ne samo nekolicina vecin klubova.

1. Živimo u kapitalizmu!!! alo? Ni nogomet, ni košarka, ni rukomet nemamo jaku ligu jer danas kvalitetu uvjetuje najviše novac!
2. Kakav interes sponzora? U Zadru se košarka živi 24 sata dnevno, pa je slab interes sponzora! Da ne spominjem druge gradove gdje je interes najprije javnosti, a onda i sponzora nikakav!
  ||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 16:03

dobro,najbolje bi bilo da ugasimo sve klubove u a1 ligi,jer oni tu nemaju nikakvog smisla,a košarka se u hrvatskoj igra zbog cibone,zadra,splita i zagreba.

sjetio sam se nečeg još boljeg:kad završi NLB liga,nemojte se uključit u a1 ligu,nego nek ta 4 kluba igraju međusobno deseterokružno i onda polufinale i finale,jer nema smisla da mi ostali dobijemo priliku vas gledat u našem gradu

||   Nazad na vrh
zadar 1# Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 24 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar 1# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Veljača 2008 u 21:13

Izvorno objavio/la F-zara

Mislim da su klubovi koji ne igraju NLB bili slabi i prije... Ako se ukine NLB, teško mi je i pomisliti da ćemo tući 80% protivnika 20 razlike i više! Kažu da se igračem postaje na jakim utakmicama...
I ovako je zanimanje za košarku slabo(osim u Zadru), a kakvo bi tek onda bilo... Da ne spominjem još ko nam vodi košarku i da nam prvenstvo režiraju suci!

tu vam je sve receno. woogla i drugi sto su za ukidanje.

||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 17:48
 ti isti koji nam vode košarku,vode i nlb ligu(radić,bilić...). zato i jesmo tu di jesmo
  ||   Nazad na vrh
leo1 Vidi meni
professional
professional

Član od: 17 Travanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat leo1 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 18:43

Budućnost NLB lige?

Nikakva!

Nema na Balkanu više šansi za dulju egzistenciju nikakve lige u športu poput ove. Dobro je i izdržala 7 godina. Njenu propast će ubrzati ovi događaji u Kosovu i u Srbiji.

||   Nazad na vrh
zadar 1# Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar 1# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 19:32

evo vukovi se vratili bez ispaljenog metka.

nije to za za**anciju. nije ovo dobra situacija i dakako da moze utjecat na nlb ligu u odredjenoj mjeri.

||   Nazad na vrh
nash#13 Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Studeni 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nash#13 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Veljača 2008 u 20:29
 ma nema sanse da opstane...vec im sad klubovi odlaze...
  ||   Nazad na vrh
zadar 1# Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat zadar 1# Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 26 Veljača 2008 u 02:31
al ja stvarno ne vidim dovoljno dobre stvari s kojima bi bio zadovoljan ako nlb liga ode u k... 
  ||   Nazad na vrh
woogla Vidi meni
mvp
mvp

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat woogla Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Veljača 2008 u 00:10
 iste one stvari kojimasi se veselio prije 7-8 godina
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 24 Ožujak 2008 u 07:55

Ligaški dio NLB 2007/08 je završio.

Eco poretka saveza:

CURRENT NATIONAL STANDINGS

National Standings Season 2007/08 .:. After 26. round Coefficient
Serbia 16.60
Croatia 12.75
Slovenia 8.67
Bosnia and Herzegovina 7.00

Kao i sezonu prije, tako i na temelju ovog poretka savezi u sljedećoj sezoni 2008/09 zadržavaju isti broj klubova.

Dakle:

SRBIJA ...............................5 klubova

HRVATSKA...........................3 kluba

SLOVENIJA .........................3 kluba i

BIH......................................1 klub.

Ako Rabotnički ne bude primljen po pozivnici u ligu Hrvatska će imati jedan klub više. Znači 4 kluba kao i ove sezone.

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni