FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Luka Drezga

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>
Autor
karim benzema Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 20 Veljača 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat karim benzema Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: Luka Drezga
    Objavljeno: 17 Ožujak 2008 u 20:20
iako ne volim sibenik,moram priznati da je ovaj decko veliki talent i biti ce predobar igrac... 
  ||   Nazad na vrh
ja neko Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat ja neko Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 23:26

iako ne volim sibenik,moram priznati da je ovaj decko veliki talent i biti ce predobar igrac... 

DA JAKO SAVRSEN IGRACI VELIKA MLADA NADA.BRAVO LUKA!

||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 18:42
U Petkoviću, Drezgi i Vrkiću Šibenčani imaju igrače koji su reprezentativni potencija - eto i pohvale Željka Pavličevića! 
  ||   Nazad na vrh
pro player Vidi meni
professional
professional

Član od: 09 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pro player Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 22:49
  Drezga jedini iz Šibenika, koji po meni može igrati bilo gdje u Hrvatskoj, a ako obranu digne sljedeće sezone ,koliko je diga ovu u odnosu na prošlu(doduše prošle je godine nije uopće igrao),i euroliga mu se smiješi i to u pravom klubu.
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 19:44
Nakon 7. kola Lige za prvaka Drezga je vodeći strijelac s prosjekom od 23.7 poena po tekmi. 
  ||   Nazad na vrh
lobelo Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 13 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat lobelo Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 10:54
On više nije u U20. Igrao je lani tamo. Možda će i ove godine biti formirana B reprezentacije za takve kao on kao prethodna provjera nekih kandidata za A repku. Problem je što nema dovoljno vremena za tu B repku jer kvalifikacije u Ateni su več u srpnju.  
  ||   Nazad na vrh
sovjet Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 12 Svibanj 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sovjet Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 17:09
 Mislim da ovakav tretman kako u Šibeniku neće nigdje imati.Neka se strpi još malo,ako će ga ovi u Šibeniku trpiti.
  ||   Nazad na vrh
martinska Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 26 Srpanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat martinska Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 19:00

Drezga može otići i u Maccabi ali će se još brže vratiti nazad i čekati  mu svi budu pri ruci kako bi bija najbolji strijelac u krnjoj ligi.

Ništa lošiji od njega nije Sandrić niti Rončević pogotovo.

||   Nazad na vrh
sibenik_3 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 20 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sibenik_3 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 19:11
 kazes nista losiji nije sandric.hahaha.smisan si.mozda nije bija losiji u ovim mladjim selekcijama.da sandric nesto vridi sada bi nasa sebi neki klub a nebi bija bez kluba(bar u prvoj ligi).Sumnjam ja da ponude sjevaju a da se on nemoze odluciti za koga ce igrati.roncevic(nemam komentara).drezga je za njih DIKTATOR
  ||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 07 Lipanj 2008 u 21:00

I za njega vrijedi sve ono šta sam napisao malo prije za Vrkića.

Dakle, ja mislim da bi mu bolje bilo ići korak po korak jer on je mlad ima vremena. Napr. prvo u Cedevitu ili Zagreb, pa za godinu-dvoje razmišljati o višim stupnjevima natjecanja i klubovima kao šta su Zadar i Cibona. Najveći problem mladih igrača je ako su nestrpljivi i hoće odmah najviše, a cijela košarkaška karijera je još pred njima i za sve ima mnogo mnogo vremena.  

||   Nazad na vrh
brut Vidi meni
veteran
veteran

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat brut Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 20:44
Na forumu sam prije nekoliko dana pročitao da je, uz još neke igrače, na arbitraži sa Šibenikom. Nisam siguran da mu je to najbolja opcija ako je mislio ići u jači klub jer ne može ići u takav klub bez dogovora sa Šibenikom koji će tražiti odštetu. A arbitraža znači sukob s klubom koji daje više izgleda klubu koji će platiti dug i ostaje sve po starom. Naime arbitraža prvo nalaže klubu da odmah plati dug i tek ako ne plati raskida ugovor igrač-klub. 
  ||   Nazad na vrh
sibenik4 Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 28 Svibanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat sibenik4 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:28
 Luka zajedno s Vrkicem jos jednu sezonu u Šibeniku!!!
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 7>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni