Luka Drezga |
Odgovori
|
Stranica <1234 7> |
| Autor | |
karim benzema
sophmore
Član od: 20 Veljača 2008 Online status: Offline Postovi: 78 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: Luka DrezgaObjavljeno: 17 Ožujak 2008 u 20:20 |
|
iako ne volim sibenik,moram priznati da je ovaj decko veliki talent i biti ce predobar igrac...
|
|
|| ![]() |
|
ja neko
mvp
Član od: 23 Veljača 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 657 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Ožujak 2008 u 23:26 |
|
iako ne volim sibenik,moram priznati da je ovaj decko veliki talent i biti ce predobar igrac... DA JAKO SAVRSEN IGRACI VELIKA MLADA NADA.BRAVO LUKA! |
|
|| ![]() |
|
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 18:42 |
|
U Petkoviću, Drezgi i Vrkiću Šibenčani imaju igrače koji su reprezentativni potencija - eto i pohvale Željka Pavličevića!
|
|
|| ![]() |
|
pro player
professional
Član od: 09 Listopad 2007 Online status: Offline Postovi: 175 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 17 Travanj 2008 u 22:49 |
|
Drezga jedini iz Šibenika, koji po meni može igrati bilo gdje u Hrvatskoj, a ako obranu digne sljedeće sezone ,koliko je diga ovu u odnosu na prošlu(doduše prošle je godine nije uopće igrao),i euroliga mu se smiješi i to u pravom klubu.
|
|
|| ![]() |
|
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 21 Travanj 2008 u 19:44 |
|
Nakon 7. kola Lige za prvaka Drezga je vodeći strijelac s prosjekom od 23.7 poena po tekmi.
|
|
|| ![]() |
|
lobelo
mvp
Član od: 13 Svibanj 2006 Lokacija: Croatia Online status: Offline Postovi: 939 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Svibanj 2008 u 10:54 |
|
On više nije u U20. Igrao je lani tamo. Možda će i ove godine biti formirana B reprezentacije za takve kao on kao prethodna provjera nekih kandidata za A repku. Problem je što nema dovoljno vremena za tu B repku jer kvalifikacije u Ateni su več u srpnju.
|
|
|| ![]() |
|
sovjet
sophmore
Član od: 12 Svibanj 2006 Online status: Offline Postovi: 155 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 19 Svibanj 2008 u 17:09 |
|
Mislim da ovakav tretman kako u Šibeniku neće nigdje imati.Neka se strpi još malo,ako će ga ovi u Šibeniku trpiti.
|
|
|| ![]() |
|
martinska
rookie
Član od: 26 Srpanj 2007 Online status: Offline Postovi: 88 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 19:00 |
|
Drezga može otići i u Maccabi ali će se još brže vratiti nazad i čekati mu svi budu pri ruci kako bi bija najbolji strijelac u krnjoj ligi. Ništa lošiji od njega nije Sandrić niti Rončević pogotovo.
|
|
|| ![]() |
|
sibenik_3
sophmore
Član od: 20 Svibanj 2008 Online status: Offline Postovi: 87 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 03 Lipanj 2008 u 19:11 |
|
kazes nista losiji nije sandric.hahaha.smisan si.mozda nije bija losiji u ovim mladjim selekcijama.da sandric nesto vridi sada bi nasa sebi neki klub a nebi bija bez kluba(bar u prvoj ligi).Sumnjam ja da ponude sjevaju a da se on nemoze odluciti za koga ce igrati.roncevic(nemam komentara).drezga je za njih DIKTATOR
|
|
|| ![]() |
|
brut
veteran
Član od: 17 Listopad 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1848 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 07 Lipanj 2008 u 21:00 |
|
I za njega vrijedi sve ono šta sam napisao malo prije za Vrkića. Dakle, ja mislim da bi mu bolje bilo ići korak po korak jer on je mlad ima vremena. Napr. prvo u Cedevitu ili Zagreb, pa za godinu-dvoje razmišljati o višim stupnjevima natjecanja i klubovima kao šta su Zadar i Cibona. Najveći problem mladih igrača je ako su nestrpljivi i hoće odmah najviše, a cijela košarkaška karijera je još pred njima i za sve ima mnogo mnogo vremena. |
|
|| ![]() |
|
brut
veteran
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 20:44 |
|
Na forumu sam prije nekoliko dana pročitao da je, uz još neke igrače, na arbitraži sa Šibenikom. Nisam siguran da mu je to najbolja opcija ako je mislio ići u jači klub jer ne može ići u takav klub bez dogovora sa Šibenikom koji će tražiti odštetu. A arbitraža znači sukob s klubom koji daje više izgleda klubu koji će platiti dug i ostaje sve po starom. Naime arbitraža prvo nalaže klubu da odmah plati dug i tek ako ne plati raskida ugovor igrač-klub.
|
|
|| ![]() |
|
sibenik4
sophmore
Član od: 28 Svibanj 2008 Online status: Offline Postovi: 150 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Lipanj 2008 u 21:28 |
|
Luka zajedno s Vrkicem jos jednu sezonu u Šibeniku!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1234 7> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |