koliko cu narasti ? |
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Autor | |
howard12
rookie
Član od: 13 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 28 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Tema: koliko cu narasti ?Objavljeno: 13 Siječanj 2008 u 19:24 |
|
imam 12 i pol godina i visok sam 171 ... koliko cu otprilike narasti ... od prosle godine sam narastao 12 cm . roditelji mi bas nisu visoki .. mama 175 tata 182 ???
ako netko zna mozete li mi pomoci ... ovo nema veze sa kosarkom ali molim vas odgovorite ... P.S. moderatore , nemoj ovo izbrisati |
|
|| ![]() |
|
No_Name
veteran
Član od: 17 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 1153 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Siječanj 2008 u 20:41 |
|
A kako da mi to znamo?????????????????????
Evo ako baš hočeš, meni ja otac 175, majka je 165 cm, ja sam u sedmom razredu osnovne imao, recimo, 177, a sada imam 182 cm i više neću rasti!!!!!! Ali tvoje je pitanje glupo, možeš narasti 30 cm, a možeš i 4 cm!!!! A nitko nemože znati koji će biti slučaj!!! Jedino ako odeš kod doktora, oni mislim imaju formulu za računanje toga, ali niti neznam koliko se u to može vjerovati!!!! |
|
|
And the sign said: "Long haired freaky people need not apply."!!!
|
|
|| ![]() |
|
howard12
rookie
Član od: 13 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 28 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 13 Siječanj 2008 u 20:57 |
|
ispricavam se sto sam te naljutio i sto sam te iznervirao .. kao sto vidis imam 12 godina i nisam tako pametan kao ti ....
|
|
|| ![]() |
|
Goxxi
professional
Član od: 05 Travanj 2007 Lokacija: Yugoslavia Online status: Offline Postovi: 155 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 04:34 |
|
eto mozda jedi sto vise i sto kvalitetnije ono meso, , mlecne proizvode, voce, povrce................. mada u principu sumnjam da ti na to mozes da utices.........
|
|
|| ![]() |
|
overlord
mvp
Član od: 02 Veljača 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 914 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 10:47 |
|
Rast je 100 posto genetika, eventualno 5% istezanja. Ali preko foruma ti nitko ne može reći koliko ćeš narasti, premda dečki obično visinu kupe od maminog oca + 2-3 cm (to je slučaj kod većine ljudi koje znam). U određivanju visine važnu ulogu ima kada će ti pubertet, a budući da si u godini dana narastao 12 cm, ne bih se jako nadao daljnjem ekstremnom rastu.
|
|
|| ![]() |
|
howard12
rookie
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 20:35 |
|
djed mi ima 196
|
|
|| ![]() |
|
silver18
veteran
Član od: 30 Travanj 2005 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 1170 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 21:43 |
|
imaju doktori neku metodu da ti izmjere neku kost, mislim u ruci, i onda po nekim naborima na njoj mogu vidjeti koliko ćeš još narasti...
|
|
|| ![]() |
|
vukovi
veteran
Član od: 30 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 4096 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 00:07 |
|
^^je,to je istina!! |
|
|
WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!! CELTICS ARE THE BEST! |
|
|| ![]() |
|
hađisalimović
rookie
Član od: 15 Prosinac 2007 Online status: Offline Postovi: 27 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 10:44 |
|
moja baka ima 2 metra
|
|
|| ![]() |
|
mrižničar
champion
Član od: 24 Studeni 2006 Lokacija: Croatia/Hrvatska Online status: Offline Postovi: 538 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 10:57 |
|
od 14-te se samo počinješ samnjivat.
|
|
|| ![]() |
|
damijan
professional
Član od: 14 Listopad 2007 Lokacija: United States Online status: Offline Postovi: 140 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 18 Siječanj 2008 u 23:33 |
izmjere ti koliko je neka kost u zglobu ja mislim (nemojte me drzat za rijec) spojena i po tom ti znaju..al nemoj se opce opterecivat s tim...tak sam i ja bio sav opterecen i iziviciran..sam te treba bolit k.u.r.a.c. i tako ti je najlakse... |
|
|
Dobila si sto si htjela
glava pukla na dva djela jedan dio glave boli a drugi te voli NECU tvoje oci zelene vise necu Tvoje usne lazljive vise necu |
|
|| ![]() |
|
Porporela
rookie
Član od: 19 Siječanj 2008 Online status: Offline Postovi: 11 |
Mogućnosti posta
Citat Odgovor
Objavljeno: 22 Siječanj 2008 u 10:37 |
|
Šta te briga koliko ćeš narasti. Uči košarku, treniraj i igraj, to je u tvom dobu najvažnije. Mošež samo dobiti, ali ne misleći da je dobit samo u novcu, već prije svega u zdravlju.
|
|
|| ![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 123 4> |
| Preskoči na | Doputenja na forumu ![]() Vi ne moete otvarati nove teme na ovom forumu Vi ne moete odgovarati na teme na ovom forumu Vi ne moete brisati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete uređivati svoje postove na ovom forumu Vi ne moete otvarati ankete na ovom forumu Vi ne moete glasovati u anketama na ovom forumu |