FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

koliko cu narasti ?

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Autor
howard12 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 13 Siječanj 2008
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat howard12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: koliko cu narasti ?
    Objavljeno: 13 Siječanj 2008 u 19:24
imam 12 i pol godina i visok sam 171 ... koliko cu otprilike narasti ... od prosle godine sam narastao 12 cm . roditelji mi bas nisu visoki .. mama 175 tata 182 ???
ako netko zna mozete li mi pomoci ...
ovo nema veze sa kosarkom ali molim vas odgovorite ...

P.S. moderatore , nemoj ovo izbrisati
  ||   Nazad na vrh
No_Name Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 17 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat No_Name Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Siječanj 2008 u 20:41
A kako da mi to znamo?????????????????????

Evo ako baš hočeš, meni ja otac 175, majka je 165 cm, ja sam u sedmom razredu osnovne imao, recimo, 177, a sada imam 182 cm i više neću rasti!!!!!!

Ali tvoje je pitanje glupo, možeš narasti 30 cm, a možeš i 4 cm!!!! A nitko nemože znati koji će biti slučaj!!! Jedino ako odeš kod doktora, oni mislim imaju formulu za računanje toga, ali niti neznam koliko se u to može vjerovati!!!!
And the sign said: "Long haired freaky people need not apply."!!!
  ||   Nazad na vrh
howard12 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat howard12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 13 Siječanj 2008 u 20:57
ispricavam se sto sam te naljutio i sto sam te iznervirao .. kao sto vidis imam 12 godina i nisam tako pametan kao ti .... 
  ||   Nazad na vrh
Goxxi Vidi meni
professional
professional

Član od: 05 Travanj 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Goxxi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 04:34
eto mozda jedi sto vise i sto kvalitetnije ono meso, , mlecne proizvode, voce, povrce................. mada u principu sumnjam da ti na to mozes da utices......... 
  ||   Nazad na vrh
overlord Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 02 Veljača 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat overlord Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 10:47
Rast je 100 posto genetika, eventualno 5% istezanja. Ali preko foruma ti nitko ne može reći koliko ćeš narasti, premda dečki obično visinu kupe od maminog oca + 2-3 cm (to je slučaj kod većine ljudi koje znam). U određivanju visine važnu ulogu ima kada će ti pubertet, a budući da si u godini dana narastao 12 cm, ne bih se jako nadao daljnjem ekstremnom rastu.
  ||   Nazad na vrh
howard12 Vidi meni
rookie
rookie

Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat howard12 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 20:35
djed mi ima 196 
  ||   Nazad na vrh
silver18 Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Travanj 2005
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat silver18 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 14 Siječanj 2008 u 21:43
imaju doktori neku metodu da ti izmjere neku kost, mislim u ruci, i onda po nekim naborima na njoj mogu vidjeti koliko ćeš još narasti...
  ||   Nazad na vrh
vukovi Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 30 Kolovoz 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat vukovi Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 00:07

^^je,to je istina!!

WW ZGB
VOLIM CIBONU!!!!!

CELTICS ARE THE BEST!
  ||   Nazad na vrh
hađisalimović Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Prosinac 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat hađisalimović Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 10:44

moja baka ima 2 metra

||   Nazad na vrh
mrižničar Vidi meni
champion
champion

Član od: 24 Studeni 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mrižničar Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 15 Siječanj 2008 u 10:57
od 14-te se samo počinješ samnjivat.
  ||   Nazad na vrh
damijan Vidi meni
professional
professional

Član od: 14 Listopad 2007
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat damijan Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Siječanj 2008 u 23:33
Izvorno objavio/la silver18

imaju doktori neku metodu da ti izmjere neku kost, mislim u ruci, i onda po nekim naborima na njoj mogu vidjeti koliko ćeš još narasti...

izmjere ti koliko je neka kost u zglobu ja mislim (nemojte me drzat za rijec) spojena i po tom ti znaju..al nemoj se opce opterecivat s tim...tak sam i ja bio sav opterecen i iziviciran..sam te treba bolit k.u.r.a.c. i tako ti je najlakse...
Dobila si sto si htjela
glava pukla na dva djela
jedan dio glave boli
a drugi te voli

NECU tvoje oci zelene vise necu
Tvoje usne lazljive vise necu
  ||   Nazad na vrh
Porporela Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 19 Siječanj 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Porporela Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 22 Siječanj 2008 u 10:37
Šta te briga koliko ćeš narasti. Uči košarku, treniraj i igraj, to je u tvom dobu najvažnije. Mošež samo dobiti, ali ne misleći da je dobit samo u novcu, već prije svega u zdravlju. 
  ||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni