FAQ FAQ  Pretraživanje foruma   Registracija Registracija  Prijava Prijava

POREDAK KLUBOVA ZA EL

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Autor
Spomenko22 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 15 Listopad 2012
Online status: Offline
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Spomenko22 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Tema: POREDAK KLUBOVA ZA EL
    Objavljeno: 18 Listopad 2012 u 11:02
Zahvaljujem na ovako jako kvalitetnim informacijama!
  ||   Nazad na vrh
cheapsey Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 17 Listopad 2012
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat cheapsey Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 17 Listopad 2012 u 07:58
Unquestionably the reptile course is one of exactly what you dreamed of light blue gigantic reptile is always to should not really seek out in other places lesser you desperately want stringed a lot of 15 showdown tunics see your face might wear in the event aren't seeing this you'll not right understand in the event that ensure with theseWe are all to want choose a majority of these urgently towards a great deal of if you think procrastinate attacker with murder arrive at haven't much filled in.
custom Chicago Bears jerseys
Nike chiefs jerseys
Nike Bengals jerseys
authentic Cardinals jerseys cheap
kids Falcons jerseys
Authentic Ravens jerseys cheap
kids Bills jerseys
Authentic Panthers jerseys cheap
kids Bears jerseys
authentic chiefs jerseys cheap
authentic Bengals jerseys cheap
Arizona Cardinals jerseys 2012
Falcons jerseys on sale
  ||   Nazad na vrh
central kž Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 02 Listopad 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat central kž Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 10:45
Trenutno stanje

cedevita - 42 boda
cibona - 11
zagreb - 8
zadar i split po 1 bod
  ||   Nazad na vrh
Indijanac Vidi meni
sophmore
sophmore

Član od: 31 Listopad 2006
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat Indijanac Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 04 Siječanj 2011 u 11:32
zanimljivo
  ||   Nazad na vrh
košarkaš1234 Vidi meni
rookie
rookie

Član od: 22 Studeni 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat košarkaš1234 Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 27 Prosinac 2010 u 14:20
Kakav je ove sezone ogled i razmjer hr-klubova za EL?
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:59
Već ove da su pokupili dva polu-igrača tipa Juby Johnson ( dobro neznam kakav je sada al onakav kakav je odlzaio iz Zadra) i Gečevskog bili bi po rosteru najjači ili barem jednaki ko mi.
  ||   Nazad na vrh
stari vuk Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 11 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat stari vuk Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 18 Travanj 2010 u 21:57
Cedevita ce definitivno postat klub na košarkaškoj karti , osim ak Emil ne kupi Cibonu pa nam oni postanu poligon, sljedeće godine u Eurocupu uopce ne sumnjam da ce na ovu ekipu dovest 2-3 dobra i prava igrača i biti ce jako jaki.
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 15:44
Izvorno objavio/la krepaline

Izvorno objavio/la mazohist

To i mene zanima. Pošto bu se Cibona raspala na kraju sezone da si izračunam kolko bum još gledal Euroligu u svom dvorištu, ne da mi se ić u Susedgrad na Euroligu.Embarrassed

dovoljno da zadar nema sanse da nas pretekne

LOL ova ti je dobra.LOL Ma moja najveća noćna mora postaje Cedevita. Hebate kak su krenuli za koju sezonu tko zna.Embarrassed
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
krepaline Vidi meni
mvp
mvp

Član od: 23 Veljača 2010
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat krepaline Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 04:05
Izvorno objavio/la mazohist

To i mene zanima. Pošto bu se Cibona raspala na kraju sezone da si izračunam kolko bum još gledal Euroligu u svom dvorištu, ne da mi se ić u Susedgrad na Euroligu.Embarrassed

dovoljno da zadar nema sanse da nas pretekne
majk
danko neka si promijenio sliku. i najljepsu da stavis ne moze promijenit tvoju sliku i priliku
radich shopack
  ||   Nazad na vrh
mazohist Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 22 Listopad 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat mazohist Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 20:58
Radića za predsjednika Hrvatske
  ||   Nazad na vrh
nevenst Vidi meni
professional
professional

Član od: 13 Prosinac 2008
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat nevenst Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 11 Veljača 2010 u 14:55

Da li netko zna kako sa bodovima stoji Cibona, a kako Zadar?

||   Nazad na vrh
pileći klitoris Vidi meni
veteran
veteran

Član od: 27 Studeni 2009
Mogućnosti posta Mogućnosti posta   Citat pileći klitoris Citat  OdgovoriOdgovor Izravna poveznica na ovaj post Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 11:31
  :hh:seljo beljo 
CIBONA DO LONDONA!
"Heja, heja Cibosi, hrabri kao vukovi,
heja, heja cibosi, vodite nas k pobjedi. "

||   Nazad na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>

Preskoči na Dopuštenja na forumu Vidi meni